Verhoog beveiliging met 2-factor authenticatie | Mica IT

2 Factor Authenticatie

  • Mica
  • 2 Factor Authenticatie

Maximale wachtwoordbeveiliging

Met deze dubbele verificatie zijn de gegevens en systemen van uw bedrijf altijd veilig. En het mooie is, dankzij de integratie met Microsoft 365, is deze dienst snel en eenvoudig te implementeren. Laat Mica u helpen bij het verbeteren van de beveiliging van uw bedrijfsgegevens en het voorkomen van gegevensverlies.

Inloggen met DUO Security APP

Met DUO Two-Factor Authenticatie van Mica kun je de beveiliging van je bedrijfsnetwerk en software verhogen. Dankzij deze dienst hoef je je geen zorgen meer te maken over zwakke wachtwoorden of gegevensverlies.

Met DUO Two-Factor Authenticatie wordt het inlogproces in twee stappen uitgevoerd, zowel in de cloud als op kantoor. Bij elke poging om in te loggen, zal de gebruiker op een tweede manier moeten bevestigen dat hij of zij degene is die probeert in te loggen door gebruik te maken van zijn of haar smartphone. Hierdoor kan de beveiliging van de systemen worden vergroot en kunnen medewerkers zich gerust voelen. Wanneer een medewerker inlogt met zijn of haar gebruikersnaam en wachtwoord, ontvangt hij of zij een verzoek op zijn of haar mobiele telefoon. Als de gebruiker bevestigt dat hij of zij degene is die probeert in te loggen, is deze veilig ingelogd.

DUO 2 Factor Authenticatie o.a. voor:

Adres en Route

Mica IT
Amsterdamseweg 35
1422 AC Uithoorn (route)

info@mica.nl
+31 (0)297 500 604

Mica - Microsoft Silver Partner

Contact