Blog

  • Mica
  • Mica IT
  • Tim Vreken – Al 10 jaar rots in de branding
Tim Vreken

Tim Vreken – Al 10 jaar rots in de branding

10 jaar alweer! Tim kwam het Mica team in november 2010 versterken. Toen nog in Aalsmeer en toen nog met een team van maar 3 mensen.

Tim Vreken

Alle collega’s zijn bijzonder verheugd om al zoveel jaar Tim, collega te mogen noemen. Al die tijd al rots in de branding. Zijn rust en ervaring heeft al veel collega’s geholpen in hun ontwikkeling.

Mica is zich bijzonder bewust van het feit dat de kwaliteit van het werk en de tevredenheid van klanten, uitsluitend valt en staat bij de kwaliteit van de collega’s. Als zakelijk dienstverlener is het vinden, trainen en behouden van goede mensen de sleutel tot langdurig succes.  Dit is de reden dat wij zo blij zijn met Tim, konden wij hem maar klonen!

Nu kun je als bedrijf maar zoveel doen om goede mensen te vinden. Dat Tim dus besloten heeft om zich al die jaren in te spannen voor Mica IT, klanten van Mica en zijn collega’s zien wij als eer en compliment. Wat het hele team van Mica betreft, op naar de volgende 10 jaar!

Hoewel Tim van zichzelf niet graag op de voorgrond treedt, denk ik dat hij het leuk zou vinden om ook van jou persoonlijk te horen. Klik HIER om hem een e-mail te sturen, hij hoort graag van jullie.

Tim Vreken
Uithoorn 2017
Tim Vreken Training
2014 - Training geven