Blog

  • Mica
  • Mica IT
  • Mica IT heeft een nieuwe collega: Remco de Boer!
Samenwerking

Mica IT heeft een nieuwe collega: Remco de Boer!

Vandaag heeft Mica IT een nieuwe collega mogen begroeten. Remco gaat als cloud adviseur, het IT team versterken. Omdat hij een deel van onze collega’s al goed kent, denken wij  dat hij met een vliegende start aan de slag kan.

De IT wereld staat niet stil en Mica dus ook niet. Nieuwe productontwikkelingen en nieuwe inzichten zorgen er elke dag voor dat wij werken aan een nog mooiere dienstverlening. Remco zal zich volledig gaan focussen op “Microsoft Azure door Mica”.

Deze nieuwe dienst, die bestaat uit Microsoft Azure Windows Virtual Desktop en Microsoft Office 365, speelt in op de nieuwste ontwikkelingen van Microsoft. Deze 100% Microsoft Cloud oplossing voor kantoorautomatisering, brengt ook nieuwe dynamiek en dáár gaat Remco als zijn kennis en kunde in steken.

Remco de Boer

Misschien spreek je Remco snel een keer tijdens een conference call of aan een echte tafel. Hoe dan ook. Remco zou het vast nu al leuk vinden om wat van jou te horen.

Wij wensen Remco namens het gehele team van Mica IT heel veel succes. Wij zijn nu al blij met zijn komst.

Remco de Boer

remco@mica.nl
0297 500 604
06 21 660 515