Advies & Projectbeheer

  • Mica
  • Advies & Projectbeheer

Advies

Er zijn naast het kiezen van de juiste cloudomgeving, glasvezelverbindingen en het inrichten van ondersteuning van medewerkers talloze beslissingen te nemen die niet direct bij Mica worden afgenomen.

Denk aan keuzes van softwarepakketten, beslissingen over het aannemen van eigen ICT medewerkers of bijvoorbeeld het kritisch nalezen van bestaande overeenkomsten en welke implicaties die hebben op de organisatie.

De adviseurs van Mica zijn beschikbaar om mee te denken bij alle te maken keuzes. Graag passen wij onze opgedane kennis en ervaring toe bij onze opdrachtgevers. Samenwerkingen van dienstverleners gaan in de visie van Mica immers verder dan ‘klant / leverancier’ rollen.

Projectbeheer

Grote en belangrijke projecten verdienen veel aandacht. In de voorbereidende, uitvoerende maar zeker niet in de laatste plaats ook in de nazorgfase is begeleiding en beheer van projecten belangrijk.

Communicatie, planning en afstemming maakt een integraal onderdeel uit van succesvolle projecten. Specialisten van Mica zijn met kennis, ervaring en met softwaretools bijzonder goed instaat om projecten te begeleiden.

Niet alleen in de rol van leverancier maar ook om interne testprocedures of eigen ICT mensen te begeleiden tijdens (migratie) projecten.

Bent u ge├»nteresseerd in een van deze diensten of heeft u vragen? Onze collega’s staan u graag vrijblijvend eens te woord.

Contact