Advies & projectbeheer voor IT | Mica IT

Advies & Projectbeheer

  • Mica
  • Advies & Projectbeheer

Advies

Er is een hoop te kiezen als het gaat om cloudomgeving, Microsoft 365, glasvezelverbindingen en het ondersteunen van medewerkers. Ook moeten veel beslissingen genomen worden over dingen die misschien niet direct bij Mica worden afgenomen.

Keuzes, die moeten worden gemaakt over software en inzet van ICT medewerkers. Optioneel, het goed nalezen van bestaande overeenkomsten. Misschien hebben deze grote gevolgen voor de IT omgeving en kunnen er wijzigingen worden doorgevoerd.

Ingewikkeld? Nee, adviseurs van Mica zijn beschikbaar om mee te denken bij al dit soort keuzes. Graag passen wij onze opgedane kennis en ervaring toe bij onze opdrachtgevers. Samenwerkingen van dienstverleners gaan in de visie van Mica immers verder dan ‘klant / leverancier’ rollen.

Projectbeheer

Grote en belangrijke projecten verdienen veel aandacht. In de voorbereidende, uitvoerende maar zeker niet in de laatste plaats ook in de nazorgfase is begeleiding en beheer van projecten belangrijk.

Communicatie, planning en afstemming maakt een groot onderdeel uit van succesvolle projecten. Specialisten van Mica zijn met kennis, ervaring en met softwaretools bijzonder goed instaat om projecten te begeleiden.

Samengevat, niet alleen in de rol van leverancier maar ook om interne testprocedures of eigen ICT mensen te begeleiden tijdens (migratie) projecten.

Bent u geïnteresseerd in een van deze diensten of heeft u vragen? Onze collega’s staan u graag vrijblijvend eens te woord.

Adres en Route

Mica IT
Amsterdamseweg 35
1422 AC Uithoorn (route)

info@mica.nl
+31 (0)297 500 604

Mica - Microsoft Silver Partner

Contact