Angular Ontwikkelaar Inhuren

  • Mica
  • Angular Ontwikkelaar Inhuren

Angular ontwikkelaar inhuren?

Het inhuren van softwareontwikkelaars, en specifiek Angular ontwikkelaars, is inmiddels gebruikelijk geworden. Elke organisatie, groot of klein, is afhankelijk van goed functionerende applicaties die de werkprocessen ondersteunen. Eveneens zijn commerciële websites niet meer weg te denken.

Elke branche kan profiteren van Angular programmeurs. Mica ontwikkelaars zijn niet alleen op projectbasis in te huren voor uw organisatie. Bij Mica kunt u ook terecht om Angular ontwikkelaars in te huren voor langere tijd.

Misschien zoekt u aanvulling op uw bestaande team, heeft u een project met een deadline of misschien zoekt u een Angular programmeur om een nieuw project op te starten? Mica heeft de juiste mensen voor uw projecten.

Over Mica People

Mica is al sinds 2005 actief binnen de IT wereld. Het vinden van de juiste mensen voor de klus bij onze opdrachtgevers is niet alleen onze specialiteit, het is onze enige taak en misschien is het zelfs onze roeping.

Omdat Mica People deel uitmaakt van de Mica Groep, mogen wij gebruik maken van een breed netwerk van mooie en professionele bedrijven in meerdere lagen van de IT. Bij Mica werken geen snelle praatjesmakers maar échte IT-ers, bij een bedrijf met échte klanten. Geen salespraatjes maar mensen uit de IT wereld die ook inhoudelijk weten waar zij over praten.

Wat kan Angular development voor u betekenen?

Het door Google gelanceerde platform, dat gebaseerd is op JavaScript, Angular is haar verschillende versies uiterst geschikt voor front end werk.

Met het Angular framework kunnen ontwikkelaars zo genaamde ‘rich internet applications’ bouwen. Hierdoor is het op termijn mogelijk om geen, inmiddels ouderwetse, windows applicaties meer te gebruiken zonder dat de gebruiker hier iets van merkt.

Voordelen Angular ontwikkelaars van Mica

  • 15 jaar ervaring
  • Geen praatjes maar kenners
  • Geen gedoe met tussenhandel, iedereen is in loondienst bij Mica
  • Voor grote en minder grote opdrachten
  • Deel van een écht IT bedrijf
  • Al vanaf €70 per uur

Aanvraag doen of meer informatie? Laat het ons weten!