Azure Virtual Desktop | Mica IT voor uw complete AVD-omgeving

Azure Virtual Desktop

  • Mica
  • Azure Virtual Desktop

Transformeer jouw werkplek met Azure Virtual Desktop van Mica IT

Haal het maximale uit jouw virtuele desktopomgeving met Azure Virtual Desktop (AVD). Als toonaangevende IT-dienstverlener in Nederland bieden wij bij Mica IT AVD-oplossingen die naadloos aansluiten op jouw bedrijfsbehoeften.

Met onze professionele AVD-implementaties en -beheerdiensten, profiteer jij van de flexibiliteit en schaalbaarheid van de cloud, terwijl jouw gegevens veilig blijven en de prestaties optimaal zijn.

Of je nu werkt met een klein team of een grote organisatie, wij hebben de ervaring en expertise om jou te helpen bij het implementeren van AVD-oplossingen die aansluiten op jouw zakelijke doelstellingen.

Neem contact op met onze AVD-specialisten om te ontdekken hoe Mica IT jou kan helpen om jouw virtuele desktopomgeving naar een hoger niveau te tillen.

Overal toegang tot uw werkplek

Met Azure Virtual Desktop van Mica IT werk je efficiënt op afstand. Eenvoudige configuratie zorgt voor multisessie-ervaring in enkele minuten. Altijd en overal flexibiliteit zonder fysieke hardware. Bespaar kosten en kies voor naadloze desktopomgeving. Deskundige AVD-specialisten helpen bij implementatie en beheer.

 

Integratie Teams en Microsoft 365

Met Azure Virtual Desktop van Mica IT samenwerken via Microsoft Teams en 365. Naadloze integratie voor efficiënt werken op elk apparaat. Verhoogde flexibiliteit en productiviteit, ondersteunt bedrijfsgroei. Kies voor AVD van Mica IT voor geïntegreerde desktopomgeving.

 

Besparingen met Azure Virtual Desktop

Optimaliseer virtuele machines met Azure Virtual Desktop en bespaar kosten. AVD sluit machines af bij inactiviteit, voorkomt uitgaven en stemt af op uw bedrijfsbehoeften. Kies voor AVD van Mica IT voor kostenbesparing en naadloze desktopomgeving.

Moderne werkplek op maat met Microsoft Azure Desktop door Mica

Bij Mica IT werken deskundige specialisten die constant op zoek zijn naar de nieuwste en beste technieken om uw bedrijf te automatiseren. Uit ons onderzoek blijkt dat de moderne werkplek draait op Microsoft Azure Virtual Desktop en Microsoft 365 Business. Daarom hebben wij “Microsoft Azure Desktop door Mica” ontwikkeld, een dienst die een moderne werkplek op maat biedt voor een vaste prijs per maand.

Onze medewerkers op het gebied van netwerk- en systeembeheer zorgen voor een op maat gemaakte aanpak, waarbij we rekening houden met uw huidige software, kennis van medewerkers en gebruikerservaring. Op die manier zorgen we voor een naadloze overgang naar de cloud, zonder verstoring van uw dagelijkse bedrijfsvoering. Kies voor “Microsoft Azure Desktop door Mica” en profiteer van onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van Microsoft Azure.

Kies voor de toekomst: Microsoft Azure Desktop door Mica

Met “Microsoft Azure Desktop door Mica” profiteert u van de voordelen van Microsoft Azure Virtual Desktop en Microsoft Office 365 Business, en bent u verzekerd van een modern ingerichte werkplek op maat. Onze dienst is veilig, betrouwbaar en flexibel, en biedt uw medewerkers de mogelijkheid om overal en altijd efficiënt te werken.

Kies voor “Microsoft Azure Desktop door Mica” en geniet van de voordelen van een op maat gemaakte virtuele desktopomgeving die past bij uw bedrijf en uw behoeften. Wij zorgen voor de naadloze migratie naar de cloud, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijfsactiviteiten.

Veel gestelde vragen over Azure Virtual Desktop door Mica

Azure Virtual Desktop is een clouddienst van Microsoft waarmee gebruikers veilig en efficiënt toegang hebben tot een Windows-omgeving vanaf elk apparaat.

Enkele voordelen van Azure Virtual Desktop zijn onder meer veilige toegang tot een desktopomgeving vanaf elk apparaat, flexibiliteit en schaalbaarheid, kostenbesparing en naadloze integratie met Microsoft 365.

Azure Virtual Desktop kan naadloos worden geïntegreerd met Microsoft 365 Business, waardoor gebruikers toegang hebben tot de volledige reeks applicaties en diensten van Microsoft 365 vanuit hun virtuele desktopomgeving.

De kosten van Azure Virtual Desktop zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het aantal gebruikers, de gekozen configuratie en de gewenste services. Mica IT biedt op maat gemaakte oplossingen voor elke klant.

Azure Virtual Desktop is veilig en betrouwbaar, en voldoet aan strenge beveiligings- en privacy-eisen. Het biedt onder meer meerdere lagen van beveiliging, authenticatie en toegangsbeheer.

De snelheid van de overstap naar Azure Virtual Desktop hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van uw organisatie en de complexiteit van uw huidige IT-infrastructuur. Mica IT zorgt voor een naadloze migratie zonder verstoring van uw bedrijfsvoering.

Azure Virtual Desktop is compatibel met een breed scala aan apparaten, waaronder Windows, Mac, Android en iOS. Zo hebben gebruikers overal en altijd veilige en efficiënte toegang tot hun desktopomgeving.

Ja, de virtuele desktopomgeving van Azure Virtual Desktop kan volledig worden aangepast aan de behoeften van uw bedrijf, inclusief software-installaties, configuraties en beheer. Mica IT biedt op maat gemaakte oplossingen voor elke klant.

Mica IT biedt uitstekende nazorg en kwaliteitscontrole om ervoor te zorgen dat uw Azure Virtual Desktop-omgeving optimaal blijft functioneren. Onze deskundige AVD-specialisten zijn beschikbaar voor ondersteuning en onderhoud, en we bieden proactieve monitoring en probleemoplossing om eventuele problemen snel op te lossen. We zorgen ervoor dat uw Azure Virtual Desktop-omgeving altijd up-to-date en beveiligd blijft, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijfsactiviteiten zonder zorgen over IT-beheer.

Microsoft Office 365 Logo
Microsoft 365
Microsoft 365 SharePoint
SharePoint
Microsoft Teams Logo
Teams
Mica IT Logo Bal
Systeembeheer
Microsoft Intune
Intune
DUO 2FA Security
2FA Inloggen
Acronis Backup
Back-up
FileCap Logo
Veilig Mailen

Adres en Route

Mica IT
Amsterdamseweg 35
1422 AC Uithoorn (route)

info@mica.nl
+31 (0)297 500 604

Mica - Microsoft Silver Partner

Meer Informatie of Contact?