Transformeer je werkplek met Azure Virtual Desktop

Met Mica’s uitgebreide kennis en diensten, optimaliseren we jouw Microsoft Azure Virtual Desktop ervaring, voor een veilige, flexibele en productieve digitale werkomgeving in de Microsoft Cloud.

Robin Willemse - Azure Virtual Desktop

Ervaar je complexiteit bij het implementeren van Azure Virtual Desktop?

Het beheren van virtuele desktopinfrastructuren zoals Microsoft Azure Virtual Desktop brengt uitdagingen met zich mee, zoals migratie, compatibiliteitsproblemen en cybersecurity. Dit kan de efficiëntie hinderen en leiden tot operationele problemen. Mica biedt een oplossing door de implementatie en het beheer van Azure Virtual Desktop te vereenvoudigen, met sterke beveiliging en continue ondersteuning, waardoor een soepele gebruikerservaring en efficiënte bedrijfsvoering worden gegarandeerd.

Ruim 200 tevreden klanten gingen je al voor!

Kevin Langeveld
Kevin Langeveld
Lees verder
Mica IT is onze gewaardeerde IT-partner vanwege hun betrouwbare en deskundige ondersteuning bij al onze IT-behoeften. Ze staan altijd klaar om ons te helpen bij eventuele IT-problemen en bieden oplossingen op maat die onze bedrijfsvoering optimaliseren. Met hun toegewijde team bieden ze een essentiële ondersteuning binnen ons IT-landschap.
Andy Vanbijlevelt
Andy Vanbijlevelt
Lees verder
Wij, TrendyHair Company, zijn uitermate tevreden over de service en dienstverlening van Mica IT. De medewerkers zijn beleefd, deskundig, accuraat en snel. Destijds een goede keuze gemaakt om met Mica IT in zee te gaan.
Remco Brouwer
Remco Brouwer
Lees verder
Met Mica als onze netwerk- en systeembeheerder is het alsof we een grote IT afdeling in huis hebben. De geboden proactieve ondersteuning i altijd en direct beschikbaar met de juiste parate kennis over ons netwerk. Het meedenken in de breedste zin van het woord is op hoog niveau wat ik persoonlijk weinig tegenkom bij IT bedrijven, echt een partner die voelt als een onderdeel van het team.
Vorig
Volgende

Waarom kiezen voor Azure Virtual Desktop van Mica?

Veel gestelde vragen over Azure Virtual Desktop van Mica IT

Met Mica krijgt u niet alleen een leverancier, maar een partner die zorgt voor een naadloze integratie van Azure Virtual Desktop in uw bedrijf. Onze expertise zorgt ervoor dat u de maximale voordelen uit deze technologie haalt.
Absoluut, Mica’s end-to-end ondersteuning betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over technische uitdagingen. Wij zorgen voor alles, waardoor u meer tijd en energie kunt besteden aan het bereiken van uw bedrijfsdoelen.
Mica heeft met bedrijven van alle groottes gewerkt en we passen onze oplossingen aan uw specifieke behoeften aan. Dit betekent dat u een service krijgt die op maat is gemaakt voor uw bedrijf, ongeacht de omvang.
Ja, Azure Virtual Desktop kan kostenbesparend zijn. Met Mica’s geoptimaliseerde cloudoplossingen profiteert u van lagere IT-kosten en een grotere efficiëntie, wat bijdraagt aan uw bottom line.
Mica kan Azure Virtual Desktop naadloos integreren met uw bestaande IT-infrastructuur. Dit betekent dat u de voordelen van de cloud kunt benutten zonder verstoring van uw huidige activiteiten.

Wanneer u voor Mica kiest, hoeft u zich geen zorgen te maken over de technische aspecten van de implementatie van Azure Virtual Desktop. Wij nemen deze verantwoordelijkheid op ons, waardoor u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten en groei.

Mica begrijpt de noodzaak van efficiëntie in uw bedrijf. Ons team van experts werkt nauw met u samen om een implementatieplan op te stellen dat aansluit bij uw tijdlijn, zodat u zo snel mogelijk de voordelen van Azure Virtual Desktop kunt plukken zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van de implementatie.

Klaar om Azure Virtual Desktop in te zetten?

Zullen we praten?

Wij horen graag van je! Heb jij vragen over Diensten of Producten? Vul het contactformulier snel in. Een adviseur van Mica zal binnen 24 uur contact met je opnemen.

Direct contact?

Het kan natuurlijk nog sneller! Er is altijd koffie maar wij zijn ook via e-mail en telefoon heel goed bereikbaar.

E-mail:  info@mica.nl
Telefoon: +31 (0)297 500 604

Mijnsherenweg 8D
1424 CB De Kwakel (route)