Azure Virtual Desktop

 • Mica
 • Azure Virtual Desktop

Verhuis uw bedrijf naar de Microsoft Cloud

Verhuis vandaag nog naar de Microsoft Cloud. Is dat ingewikkeld? Nee, dat is niet ingewikkeld door gebruik te maken van alle mogelijkheden die Azure Virtual Desktop, Microsoft Office 365 Business, SharePoint en Intune bieden.

Microsoft Azure Virtual Desktop is een veilige en flexibele Windows Desktop met alle bestaande en nieuwe applicaties die overal vandaan en vanaf ieder apparaat beschikbaar zijn.

De gecertificeerde professionals van Mica richten moderne werkplekken volledig naar wens in. Heel flexibel om het maximale de cloud te halen.

Overal toegang tot bureaublad en toepassingen

Configureer Azure Virtual Desktop in enkele minuten om veilig werken op afstand mogelijk te maken. Lever nieuwe schaalbare multisessie-ervaring voor uw eindgebruikers en bespaar kosten.

Naadloos gebruik Teams en Microsoft 365

Bied werknemers dezelfde ervaring als op een lokaal bureaublad of lokale laptop, of ze nu hun Postvak IN beheren met Outlook, bestanden delen in SharePoint of samenwerken met collega’s via Microsoft Teams.

Kosten verlagen

Verlaag kosten door de juiste grootte van virtuele machines (VM’s) te bepalen en de VM’s af te sluiten wanneer ze niet in gebruik zijn. Voorkom aanloopkosten en stem de operationele uitgaven af op het bedrijfsgebruik.

Microsoft Azure Desktop door Mica

De specialisten van Mica zoeken continu naar de beste technieken en manieren om moderne ondernemingen te automatiseren. De conclusie van deze zoektocht? De moderne werkplek draait Microsoft Azure Virtual Desktop en Microsoft Office 365 Business!

De bundeling van de jarenlange knowhow van Mica en de mogelijkheden van Microsoft Azure, noemen wij ‘Microsoft Azure Desktop door Mica’. Hierbij wordt er een vaste prijs per maand betaald voor een naar wens ingerichte moderne werkplek. Daarmee biedt Azure Virtual Desktop de continuïteit die elk bedrijf zoekt, zonder verrassingen en inclusief alle service.

Door de jarenlange ervaring met netwerk- & systeembeheer kan Mica een maatwerk plan van aanpak presenteren. Bestaande software, kennis van mensen en de gebruikerservaring staan voorop.

Een onderneming naar de Microsoft Azure Virtual Desktop verhuizen heeft slechts een korte doorlooptijd. Zonder dat doorlopende bedrijfsvoering er iets van merkt kan elke IT omgeving migreren naar de cloud. Mica doet het!

Veel gestelde vragen over Azure Virtual Desktop

Azure Virtual Desktop is een betaalbare dienst die op een gemakkelijke en veilige manier toegang geeft tot Windows applicaties, data, bestanden en centrale desktop. Deze dienst geeft vanaf vrijwel elk apparaat toegang tot een virtuele Windows desktop in de Azure Cloud.

De Azure Virtual Desktop is een goede manier om alle Windows applicaties overal vandaan te gebruiken. Het geeft gebruikers de vrijheid om op elke locatie, vanaf elk gewenst apparaat (ook tablets en telefoons) te verbinden.

Azure Virtual Desktop wordt ingezet om een virtuele Windows desktop omgeving te maken. Het kan gebruikt worden om applicaties van bedrijven op afstand beschikbaar te maken voor medewerkers. Het vervangt ook on-premise terminal servers of Citrix XenApp omgevingen.

Naast een aanzienlijke kostenreductie geeft de cloud desktop ook een centraal beveiligde en stabiele werkomgeving.

De uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van verschillende variabelen. Daar is dus geen eenduidig antwoord op.

Azure Virtual Desktop wordt zeer scherp aangeboden en is meestal goedkoper dan bestaande alternatieven. Het geeft de mogelijkheid om af te schakelen (en kosten te reduceren) op momenten dat er minder van het systeem gevraagd wordt.

Neem voor een prijsindicatie die specifiek voor jou zou gelden snel contact met ons op.

 • Overal vandaan inloggen
  • Gebruikers kunnen veilig inloggen en toegang krijgen tot applicaties en bestanden. Hiervoor kunnen zij elk gewenst device gebruiken.
 • Kostenbesparing
  • Applicaties draaien vanaf goedkope PCs, Thinclients en zelfs Chromebooks. Door multi sessie Windows 10 mogelijkheden kan er flink bespaard worden op het aantal virtuele desktops.
 • Meer productiviteit
  • Desktops voor nieuwe medewerkers worden binnen minuten geinstalleerd. De veiligheid, applicaties, toegang en ondersteuning wordt centraal beheerd via de management omgeving van Azure. 
 • Maximale beveiliging
  • Azure Virtual Desktop heeft als voordeel bijzonder zwaar beveiligd te zijn door Microsoft. Daarnaast zijn er geen zorgen meer over diefstal of besmetting van laptops, PCs of telefoons van medewerkers omdat daar geen data meer opgeslagen wordt.

Ja! Microsoft Azure Virtual Desktop ondersteunt alle mogelijkheden van Microsoft 365.

Naast Word, Excel en PowerPoint worden onder andere ook SharePoint en Teams bijvoorbeeld ondersteunt.

Microsoft Office 365 Logo
Microsoft 365
Microsoft 365 SharePoint
SharePoint
Microsoft Teams
Teams
Mica IT Logo Bal
Systeembeheer
Microsoft Intune
Intune
DUO 2FA Security
2FA Inloggen
Acronis Backup
Back-up
FileCap Logo
Veilig Mailen

Adres en Route

Mica IT
Amsterdamseweg 35
1422 AC Uithoorn (route)

info@mica.nl
+31 (0)297 500 604

Mica - Microsoft Silver Partner

Meer Informatie of Contact?