C# Ontwikkelaar Inhuren

  • Mica
  • C# Ontwikkelaar Inhuren

C# ontwikkelaar inhuren?

Bij Mica bent u aan het juiste adres om C# ontwikkelaars in te huren. Zij zijn inzetbaar op vast omlijnde projecten, om toch die deadline te halen of meer algemeen voor een wat langere periode beschikbaar. Het hoge kennisniveau en de flexibiliteit van Mica, garandeert ondernemingen C# projectteams die echt wat voor elkaar krijgen.

Het inhuren van C# ontwikkelaars is niet alleen voorbehouden aan grote bedrijven. Ook minder omvangrijke ondernemingen of korte opdrachten zijn mogelijk.

Of u nu mensen zoekt voor een bestaand projectteam of voor een individueel project, bij Mica bent u aan het juiste adres voor C# ontwikkelaars.

Over Mica People

Mica is al sinds 2005 actief binnen de IT wereld. Het vinden van de juiste mensen voor de klus bij onze opdrachtgevers is niet alleen onze specialiteit, het is onze enige taak en misschien is het zelfs onze roeping.

Omdat Mica People deel uitmaakt van de Mica Groep, mogen wij gebruik maken van een breed netwerk van mooie en professionele bedrijven in meerdere lagen van de IT. Bij Mica werken geen snelle praatjesmakers maar échte IT-ers, bij een bedrijf met échte klanten. Geen salespraatjes maar mensen uit de IT wereld die ook inhoudelijk weten waar zij over praten.

Wat kan C# voor u betekenen?

Microsoft C# object georiënteerde programmeertaal die al sinds 2000 niet meer weg te denken is uit moderne software ontwikkelingen.

Omdat C# open source en ‘cross platform’ in te zetten is, voldoet het aan alle moderne standaarden die je van deze gemakkelijke programmeertaal mag verwachten. Daarnaast is blinkt C# uit in veelzijdigheid. Het is in te zetten om Windows Applicaties te bouwen, Azure Cloud toepassingen, backend services te bouwen of om nauwe integratie met Office te maken.

C# is mogelijk de snelst evoluerende programmeertaal op de markt. Microsoft zelf bouwt hard door maar de grote community base zorgt ook voor snelle doorontwikkelingen.

Deze volwassen programmeertaal is dus geschikt voor iedere organisatie of type project.

Voordelen C# ontwikkelaar van Mica

  • Ontwikkelaars zijn allemaal in loondienst bij Mica
  • Geen gedoe met ’tussenhandel’ of handjeklap
  • Al meer dan 15 jaar ervaring
  • Flexibel in te huren voor korte of langere tijd
  • Al vanaf €75 per uur

Vraag snel naar de mogelijkheden