Herstel bedrijfsdata moeiteloos met Cloud Back-up & Recovery

Met Mica’s krachtige cloud back-up en recovery diensten, verzekeren we een snelle en betrouwbare dataherstel. Van Azure tot Microsoft 365, onze op maat gemaakte oplossingen staan garant voor jouw bedrijfscontinuïteit.

Yael Donker - Backup en Recovery

Dataverlies bedreigt je bedrijfsgroei?

Het verliezen van belangrijke data kan ernstige gevolgen hebben voor een bedrijf. Mica biedt Cloud Back-up & Recovery-diensten om data snel, betrouwbaar en efficiënt te herstellen, wat zorgt voor een zorgeloze ervaring met de nadruk op veiligheid en herstelbaarheid van data. Dit versterkt het vertrouwen van klanten en minimaliseert onderbrekingen in de bedrijfsvoering.

Ruim 200 tevreden klanten gingen je al voor!

Kevin Langeveld
Kevin Langeveld
Lees verder
Mica IT is onze gewaardeerde IT-partner vanwege hun betrouwbare en deskundige ondersteuning bij al onze IT-behoeften. Ze staan altijd klaar om ons te helpen bij eventuele IT-problemen en bieden oplossingen op maat die onze bedrijfsvoering optimaliseren. Met hun toegewijde team bieden ze een essentiële ondersteuning binnen ons IT-landschap.
Andy Vanbijlevelt
Andy Vanbijlevelt
Lees verder
Wij, TrendyHair Company, zijn uitermate tevreden over de service en dienstverlening van Mica IT. De medewerkers zijn beleefd, deskundig, accuraat en snel. Destijds een goede keuze gemaakt om met Mica IT in zee te gaan.
Remco Brouwer
Remco Brouwer
Lees verder
Met Mica als onze netwerk- en systeembeheerder is het alsof we een grote IT afdeling in huis hebben. De geboden proactieve ondersteuning i altijd en direct beschikbaar met de juiste parate kennis over ons netwerk. Het meedenken in de breedste zin van het woord is op hoog niveau wat ik persoonlijk weinig tegenkom bij IT bedrijven, echt een partner die voelt als een onderdeel van het team.
Vorig
Volgende

Waarom kiezen voor Cloud Back-up & Recovery?

Veel gestelde vragen over Cloud Backup & Recovery

Onze dienst is volledig geïntegreerd met populaire platforms zoals Azure en Microsoft 365 en biedt een naadloze ervaring met maximale beveiliging.
In de meeste gevallen kun je verwachten dat je data binnen enkele minuten tot uren wordt hersteld, afhankelijk van de hoeveelheid.
Absoluut. Onze geavanceerde beveiligingsprotocollen beschermen tegen alle vormen van cyberbedreigingen, waaronder ransomware.
Onze diensten zijn schaalbaar en groeien mee met jouw behoeften. Van MKB tot grootbedrijf, wij kunnen je van dienst zijn.
Wij gebruiken geografische redundantie en slaan data op meerdere locaties op om maximale veiligheid te garanderen.
Wij bieden dagelijkse automatische back-ups, maar kunnen dit aanpassen aan je specifieke behoeften.

Klaar om van Back-up & Recovery in te profiteren?

Zullen we praten?

Wij horen graag van je! Heb jij vragen over Diensten of Producten? Vul het contactformulier snel in. Een adviseur van Mica zal binnen 24 uur contact met je opnemen.

Direct contact?

Het kan natuurlijk nog sneller! Er is altijd koffie maar wij zijn ook via e-mail en telefoon heel goed bereikbaar.

E-mail:  info@mica.nl
Telefoon: +31 (0)297 500 604

Mijnsherenweg 8D
1424 CB De Kwakel (route)