Mica Cloud Back-up & Recovery: Snel, Betrouwbaar & Efficiënt | Bescherm Je Bedrijfsdata

Cloud Back-up & Recovery

 • Mica
 • Cloud Back-up & Recovery

Herstel je bedrijfsdata moeiteloos en behoud je gemoedsrust

Met Mica’s krachtige cloud back-up en recovery diensten, verzekeren we een snelle en betrouwbare dataherstel. Van Azure tot Microsoft 365, onze op maat gemaakte oplossingen staan garant voor jouw bedrijfscontinuïteit.

Cloud Backup en Recovery

Dataverlies bedreigt je bedrijfsgroei?

Data is waardevol. Verlies ervan kan rampzalig zijn voor de bedrijfsvoering en groei.

Stel je voor: jaren van klantinformatie, projectgegevens en financiële administratie ineens verloren. Het gevoel van hulpeloosheid, de onderbrekingen in bedrijfsprocessen en het verlies van vertrouwen van klanten.

Mica begrijpt de waarde van je data. Onze Cloud Back-up & Recovery-diensten zijn ontworpen om snel, betrouwbaar en efficiënt te herstellen. Met onze expertise en toegewijde ondersteuning, zorgen we voor een zorgeloze ervaring.

Directe Toegang

Met Mica’s Cloud Recovery duurt het terughalen van data slechts enkele minuten.

Gemoedsrust

Onze geavanceerde beveiligingsprotocollen beschermen je data tegen cyberaanvallen en calamiteiten.

Kostenbesparend

Geen dure infrastructuur nodig, bespaar met onze efficiënte cloud oplossingen.

Onze tevreden klanten

"Mica IT is onze gewaardeerde IT-partner vanwege hun betrouwbare en deskundige ondersteuning bij al onze IT-behoeften. Ze staan altijd klaar om ons te helpen bij eventuele IT-problemen en bieden oplossingen op maat die onze bedrijfsvoering optimaliseren. Met hun toegewijde team bieden ze een essentiële ondersteuning binnen ons IT-landschap.""Wij, TrendyHair Company, zijn uitermate tevreden over de service en dienstverlening van Mica IT. De medewerkers zijn beleefd, deskundig, accuraat en snel. Destijds een goede keuze gemaakt om met Mica IT in zee te gaan.""Met Mica als onze netwerk- en systeembeheerder is het alsof we een grote IT afdeling in huis hebben. De geboden proactieve ondersteuning i altijd en direct beschikbaar met de juiste parate kennis over ons netwerk. Het meedenken in de breedste zin van het woord is op hoog niveau wat ik persoonlijk weinig tegenkom bij IT bedrijven, echt een partner die voelt als een onderdeel van het team."

Unieke voordelen: Waarom kiezen voor Cloud back-up van Mica IT

Veel gestelde vragen over Cloud back-up van Mica IT

Onze dienst is volledig geïntegreerd met populaire platforms zoals Azure en Office 365 en biedt een naadloze ervaring met maximale beveiliging.

In de meeste gevallen kun je verwachten dat je data binnen enkele minuten tot uren wordt hersteld, afhankelijk van de hoeveelheid.

Absoluut. Onze geavanceerde beveiligingsprotocollen beschermen tegen alle vormen van cyberbedreigingen, waaronder ransomware.

Onze diensten zijn schaalbaar en groeien mee met jouw behoeften. Van MKB tot grootbedrijf, wij kunnen je van dienst zijn.

Wij gebruiken geografische redundantie en slaan data op meerdere locaties op om maximale veiligheid te garanderen.

Wij bieden dagelijkse automatische back-ups, maar kunnen dit aanpassen aan je specifieke behoeften.

Bescherm je waardevolle data vandaag nog!

Ontdek hoe Cloud Back-up & Recovery van Mica IT uw bedrijfsprocessen kan transformeren.

Vul het formulier in en onze ervaren adviseurs nemen spoedig contact met u op om u te begeleiden naar een efficiëntere bedrijfsvoering. Zet vandaag nog de stap naar een betere toekomst voor uw bedrijf.

Laat nu een bericht achter!

  Óf, neem direct contact op!

   

  E-mail: info@mica.nl
  Telefonisch: +31 (0)297 500 604

  Óf, neem direct contact op!

   

  E-mail: info@mica.nl
  Telefonisch: +31 (0)297 500 604

  Mica IT

  Mica, met ruim 18 jaar ervaring, is uw vertrouwde en ISO 27001 en Microsoft gecertificeerde ICT-partner. Met een team van 20 deskundige technici streven we naar heldere communicatie, innovatieve technieken en nauwe samenwerking voor een efficiëntere bedrijfsvoering.

  Contact & Route

  Mica IT
  Amsterdamseweg 35
  1422 AC Uithoorn (route)

  info@mica.nl
  +31 (0)297 500 604

  Over ons