Veilige cloud back-up & recovery voor uw gegevens

Cloud Back-up & Recovery

  • Mica
  • Cloud Back-up & Recovery

Veiligstellen van uw bestanden, e-mail en databases met Met Mica Cloud Back-up & Recovery

In de huidige digitale wereld is het veiligstellen van belangrijke gegevens cruciaal voor elk bedrijf. Met de opkomst van cloudtechnologieën is de opslag en bescherming van gegevens van vitaal belang voor bedrijfscontinuïteit en groei. Mica Cloud Back-up & Recovery kunt u uw belangrijke bestanden, e-mails en databases veilig opslaan en beschermen tegen mogelijke verlies.

Wat is Mica Cloud Back-up & Recovery?

Mica Cloud Back-up & Recovery is een online cloud back-up en hersteldienst die uw belangrijke gegevens beschermt tegen verlies als gevolg van menselijke fouten, natuurrampen, hacks, enz. Deze oplossing biedt veilige opslag en herstel van bestanden, e-mails en databases van Microsoft Azure Desktop, Microsoft Office 365 en kantoor-servers.

Mica IT

Waarom is het belangrijk om uw gegevens veilig te stellen?

Gegevensverlies kan verwoestend zijn voor een bedrijf, met mogelijk ernstige gevolgen voor de bedrijfscontinuïteit en reputatie. Dit kan leiden tot financiële verliezen en ontevreden klanten. Het veiligstellen van belangrijke gegevens met Mica Cloud Back-up & Recovery kan het risico op gegevensverlies verminderen en uw bedrijf beschermen tegen mogelijke negatieve gevolgen.

Hoe werkt Mica Cloud Back-up & Recovery?

Mica Cloud Back-up & Recovery werkt door een back-up van uw belangrijke bestanden, e-mails en databases te maken en deze veilig op te slaan in de Mica Cloud. In het geval van gegevensverlies of corruptie, kunt u eenvoudig uw gegevens herstellen vanuit de cloud. Dit betekent dat u altijd toegang hebt tot uw belangrijke gegevens, zelfs als deze offline of beschadigd zijn.

Wat zijn de voordelen van Mica Cloud Back-up & Recovery?

Mica Cloud Back-up & Recovery biedt verschillende voordelen, waaronder:

  • Veilige opslag van belangrijke gegevens in de cloud
  • Mogelijkheid tot herstel van gegevens in het geval van gegevensverlies of corruptie
  • Automatische back-ups op regelmatige tijdstippen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het handmatig maken van back-ups
  • Toegang tot gegevens vanaf elke locatie met internettoegang
  • Mogelijkheid om verschillende soorten gegevens op te slaan, waaronder bestanden, e-mails en databases
  • Geavanceerde beveiligingstechnologieën om uw gegevens te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang en datadiefstal
  • Mogelijkheid om de opslagcapaciteit op elk moment uit te breiden of te verminderen, afhankelijk van uw behoeften
  • 24/7 klantenondersteuning om u te helpen bij vragen of problemen met de dienst

Hoe kunt u Mica Cloud Back-up & Recovery gebruiken?

Mica Cloud Back-up & Recovery is gemakkelijk te gebruiken en vereist geen technische kennis. U kunt eenvoudig een back-up maken van uw belangrijke gegevens door deze te uploaden naar de Mica Cloud. De oplossing biedt ook automatische back-ups op regelmatige tijdstippen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het handmatig maken van back-ups.

Om Mica Cloud Back-up & Recovery te gebruiken, hoeft u alleen maar in te loggen op het dashboard. Vanuit het dashboard kunt u de back-up- en herstelinstellingen configureren en uw gegevens uploaden.

Experts van Mica assisteren hier natuurlijk ook bij.

Wat zijn de tarieven voor Mica Cloud Back-up & Recovery?

Mica Cloud Back-up & Recovery biedt verschillende tariefopties, afhankelijk van de hoeveelheid gegevens die u wilt opslaan en de gewenste frequentie van back-ups. U kunt kiezen uit verschillende pakketten die passen bij uw zakelijke behoeften. Neem contact op met het team van Mica IT om te bespreken welk pakket het beste bij uw bedrijf past.

Specialisten van Mica staan voor u klaar

Het veiligstellen van belangrijke gegevens is essentieel voor elk bedrijf. Met Mica Cloud Back-up & Recovery kunt u uw bestanden, e-mail en databases veiligstellen en beschermen tegen mogelijke verlies. De oplossing biedt veilige opslag en herstel van gegevens van Microsoft Azure Virtual Desktop, Microsoft Office 365 en kantoor-servers. Door gebruik te maken van Mica Cloud Back-up & Recovery kunt u met vertrouwen zakendoen, wetende dat uw gegevens veilig zijn. Neem contact op met het team van Mica IT om te bespreken hoe u deze oplossing kunt gebruiken om uw gegevens te beschermen.

Adres en Route

Mica IT
Amsterdamseweg 35
1422 AC Uithoorn (route)

info@mica.nl
+31 (0)297 500 604

Mica - Microsoft Silver Partner

Contact