Collectieve Glasvezel Projecten

  • Mica
  • Collectieve Glasvezel Projecten

Mica coördineert de aanleg, belichting en levert de diensten op collectieve glasvezelprojecten in Nederland.

Neutraal en betaalbaar

Als neutrale aanbieder van internetverbindingen, VoIP telefonie en beveiligingsdiensten, assisteert Mica bij de oprichting van stichtingen of BV’s, die glasvezelnetwerken in (deel)eigendom van plaatselijke ondernemers plaatst. Daarnaast treedt Mica IP op als diensten aanbieder van internet, beveiliging en de volledige belichting van deze glasvezelnetwerken.

Zelf doen

Waar de grote namen geen interesses hebben om ook de minder dicht bevolkte gebieden te voorzien van snel internet, heeft Mica al een aantal zeer succesvolle trajecten achter de rug waar honderden ondernemers inmiddels van profiteren.

Heeft u interesse in dergelijke projecten en heeft uw bedrijf behoefte aan snel, stabiel en betaalbaar internet via de glasvezel? Neem snel contact op om vrijblijvend in contact te komen met een van onze specialisten.

Een van deze collectieve projecten is het collectieven glasvezelnetwerk van Industrieterrein Uithoorn waar Mica de begeleiding en coördinatie heeft gedaan en zorg draagt voor alle technische aspecten van glasvezelnetwerken.

Glasvezel Uithoorn in beeld:

Play Video

 

 

 

Contact