CSS Ontwikkelaar Inhuren

  • Mica
  • CSS Ontwikkelaar Inhuren

CSS ontwikkelaar inhuren?

Het inhuren van softwareontwikkelaars, en specifiek CSS ontwikkelaars, is inmiddels gebruikelijk geworden. Elke organisatie, groot of klein, is afhankelijk van goed functionerende applicaties die de werkprocessen ondersteunen. Eveneens zijn commerciële websites niet meer weg te denken.

Elke branche kan profiteren van CSS programmeurs. Mica ontwikkelaars zijn niet alleen op projectbasis in te huren voor uw organisatie. Bij Mica kunt u ook terecht om CSS ontwikkelaars in te huren voor langere tijd.

Misschien zoekt u aanvulling op uw bestaande team, heeft u een project met een deadline of misschien zoekt u een CSS programmeur om een nieuw project op te starten? Mica heeft de juiste mensen voor uw projecten.

Over Mica People

Mica is al sinds 2005 actief binnen de IT wereld. Het vinden van de juiste mensen voor de klus bij onze opdrachtgevers is niet alleen onze specialiteit, het is onze enige taak en misschien is het zelfs onze roeping.

Omdat Mica People deel uitmaakt van de Mica Groep, mogen wij gebruik maken van een breed netwerk van mooie en professionele bedrijven in meerdere lagen van de IT. Bij Mica werken geen snelle praatjesmakers maar échte IT-ers, bij een bedrijf met échte klanten. Geen salespraatjes maar mensen uit de IT wereld die ook inhoudelijk weten waar zij over praten.

Wat kan CSS 3 voor u betekenen?

CSS (Cascading Style Sheets) worden gebruikt om HTML elementen juist en mooi weer te geven op websites en web applicaties.

CSS wordt door ontwikkelaars gebruikt om een uniforme uitstraling van websites en applicaties te maken. Het maakt ontwerpen gemakkelijk en layouts overzichtelijk. Daarnaast is CSS belangrijk voor verschillende schermresoluties en zorgt het ervoor dat websites op alle mobiele apparaten net zo goed verschijnen als op een normale browser.

Voor de opmaak van websites is CSS dus eigenlijk de enige juiste keuze.

Voordelen CSS ontwikkelaars van Mica

  • 15 jaar ervaring
  • Geen praatjes maar kenners
  • Geen gedoe met tussenhandel, iedereen is in loondienst bij Mica
  • Voor grote en minder grote opdrachten
  • Deel van een écht IT bedrijf
  • Al vanaf €65 per uur

Aanvraag doen of meer informatie? Laat het ons weten!