Disclaimer Mica IT Website

 

De inhoud op de website van Mica IT is bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Hoewel wij streven naar nauwkeurigheid en volledigheid in de informatie op onze website, garanderen wij niet dat de informatie foutloos is, actueel, of volledig. Mica IT is niet verantwoordelijk voor en zal niet aansprakelijk zijn voor eventuele fouten, weglatingen of onnauwkeurigheden in deze informatie.

 

Het gebruik van de website en de inhoud daarvan is op eigen risico van de gebruiker. Mica IT is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade of verlies, direct of indirect, incidenteel of gevolgschade, die kan voortvloeien uit toegang tot of het gebruik van de website en/of de inhoud.

 

Mica IT verstrekt via deze website professioneel IT-advies. Dit advies moet als algemeen worden beschouwd en niet als specifiek toepasbaar op individuele situaties. Gebruikers moeten onafhankelijk professioneel advies inwinnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de informatie op deze website.

 

Eventuele links naar externe websites worden alleen voor het gemak van de gebruiker verstrekt. Mica IT heeft geen controle over en is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites of de gevolgen van hun gebruik.

 

Mica IT behoudt zich het recht voor om naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving de inhoud van de website te wijzigen, te verwijderen of bij te werken.

 

Door deze website te gebruiken, erkent de gebruiker dat hij/zij deze disclaimer heeft gelezen en begrepen en stemt hij/zij in met de voorwaarden.

In contact komen?

Wij horen graag van je! Heb jij vragen over Diensten of Producten? Vul het contactformulier snel in. Een adviseur van Mica zal binnen 24 uur contact met je opnemen.

Direct contact?

Het kan natuurlijk nog sneller! Er is altijd koffie maar wij zijn ook via e-mail en telefoon heel goed bereikbaar.

E-mail:  info@mica.nl
Telefoon: +31 (0)297 500 604

Mijnsherenweg 8D
1424 CB De Kwakel (route)