Disclaimer - Mica

Disclaimer

Disclaimer Mica IT Website

De inhoud op de website van Mica IT is bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Hoewel wij streven naar nauwkeurigheid en volledigheid in de informatie op onze website, garanderen wij niet dat de informatie foutloos is, actueel, of volledig. Mica IT is niet verantwoordelijk voor en zal niet aansprakelijk zijn voor eventuele fouten, weglatingen of onnauwkeurigheden in deze informatie.

Het gebruik van de website en de inhoud daarvan is op eigen risico van de gebruiker. Mica IT is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade of verlies, direct of indirect, incidenteel of gevolgschade, die kan voortvloeien uit toegang tot of het gebruik van de website en/of de inhoud.

Mica IT verstrekt via deze website professioneel IT-advies. Dit advies moet als algemeen worden beschouwd en niet als specifiek toepasbaar op individuele situaties. Gebruikers moeten onafhankelijk professioneel advies inwinnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de informatie op deze website.

Eventuele links naar externe websites worden alleen voor het gemak van de gebruiker verstrekt. Mica IT heeft geen controle over en is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites of de gevolgen van hun gebruik.

Mica IT behoudt zich het recht voor om naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving de inhoud van de website te wijzigen, te verwijderen of bij te werken.

Door deze website te gebruiken, erkent de gebruiker dat hij/zij deze disclaimer heeft gelezen en begrepen en stemt hij/zij in met de voorwaarden.

Ontdek meer over de Disclaimer van de Mica IT Website.

Vul het formulier in en onze ervaren adviseurs nemen spoedig contact met u op om u te begeleiden naar een efficiëntere bedrijfsvoering. Zet vandaag nog de stap naar een betere toekomst voor uw bedrijf.

Laat nu een bericht achter!

  Óf, neem direct contact op!

   

  E-mail: info@mica.nl
  Telefonisch: +31 (0)297 500 604

  Mica IT Logo Bal

  Adres en Route

  Mica, met ruim 18 jaar ervaring, is uw vertrouwde en ISO 27001 gecertificeerde ICT-partner. Met een team van 20 deskundige technici streven we naar heldere communicatie, innovatieve technieken en nauwe samenwerking voor een efficiëntere bedrijfsvoering.

  Mica IT
  Amsterdamseweg 35
  1422 AC Uithoorn (route)

  info@mica.nl
  +31 (0)297 500 604

  Mica - Microsoft Silver Partner

  Mica IT

   

  Privacybeleid

  ISO 27001

  Algemene Voorwaarden

  Disclaimer

   

  Nieuws en Blogs
  Over Mica IT
  Contact