Veilige E-mail beveiliging- Bescherm je communicatie | Mica IT

Veilig E-mailen

 • Mica
 • Veilig E-mailen

Bescherm je bedrijfscommunicatie: Verstuur e-mails volledig veilig.

Met Mica’s geavanceerde e-mail encryptie, verzekeren we dat jouw e-mails ondoordringbaar zijn. Geniet van de perfecte combinatie van gebruiksgemak en top-tier beveiliging.

Bescherm je bedrijfscommunicatie

E-mails op straat? Dat risico kun je niet lopen.

Vertrouwelijke informatie in verkeerde handen is desastreus. E-mails kunnen gemakkelijk worden onderschept, wat grote financiële en reputatieschade kan veroorzaken.

Denk aan concurrenten die bedrijfsgeheimen in handen krijgen, klantgegevens die openbaar worden, of vertrouwelijke besprekingen die gelekt worden.

Mica IT’s e-mailversleuteling verandert dat. Wij zorgen ervoor dat je e-mails volledig veilig en beschermd blijven, vanaf het moment dat je op ‘verzenden’ klikt tot het moment dat ze worden gelezen.

Makkelijke Implementatie

Met onze stap-voor-stap handleiding, integreer je Mica's e-mail beveiliging moeiteloos.

Realtime Monitoring

Mica’s systemen monitoren 24/7 jouw e-mailverkeer, waardoor bedreigingen direct worden gedetecteerd.

Klaar om te Helpen

Ervaar directe ondersteuning bij vragen of problemen. Ons team staat altijd voor je klaar.

Onze tevreden klanten

"Mica IT is onze gewaardeerde IT-partner vanwege hun betrouwbare en deskundige ondersteuning bij al onze IT-behoeften. Ze staan altijd klaar om ons te helpen bij eventuele IT-problemen en bieden oplossingen op maat die onze bedrijfsvoering optimaliseren. Met hun toegewijde team bieden ze een essentiële ondersteuning binnen ons IT-landschap.""Wij, TrendyHair Company, zijn uitermate tevreden over de service en dienstverlening van Mica IT. De medewerkers zijn beleefd, deskundig, accuraat en snel. Destijds een goede keuze gemaakt om met Mica IT in zee te gaan.""Met Mica als onze netwerk- en systeembeheerder is het alsof we een grote IT afdeling in huis hebben. De geboden proactieve ondersteuning i altijd en direct beschikbaar met de juiste parate kennis over ons netwerk. Het meedenken in de breedste zin van het woord is op hoog niveau wat ik persoonlijk weinig tegenkom bij IT bedrijven, echt een partner die voelt als een onderdeel van het team."

Unieke voordelen: Waarom kiezen voor beveiligde e-mail van Mica IT?

Veel gestelde vragen over beveiligd mailen met Mica IT

Absoluut niet. Bij Mica hebben we onze oplossing zo ontworpen dat deze naadloos integreert met bestaande e-mailsystemen. Bovendien staat ons team klaar om u te begeleiden bij elke stap, zodat de implementatie snel en probleemloos verloopt.

Onze oplossing is ontworpen met flexibiliteit in gedachten. We hebben samengewerkt met diverse e-mailsystemen, waardoor Mica’s beveiliging compatibel is met de meeste bestaande platforms. En mochten er uitdagingen zijn, dan staat ons technisch team klaar om deze snel en efficiënt op te lossen.

Ja, Mica’s e-mail encryptie is geoptimaliseerd voor alle apparaten. We begrijpen het belang van mobiliteit in de huidige zakenwereld, en daarom garanderen we dezelfde topbeveiliging, of u nu vanaf een desktop, laptop of mobiel apparaat werkt.

We hebben onze technologie geoptimaliseerd om ervoor te zorgen dat veiligheid niet ten koste gaat van snelheid. Onze klanten ervaren nauwelijks verschil in de snelheid van e-mailverzending, terwijl ze genieten van superieure beveiliging.

We hebben Mica’s interface zo ontworpen dat het intuïtief en gebruiksvriendelijk is, ongeacht je technologische achtergrond. Bovendien bieden we trainingssessies en continue ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw team comfortabel en zelfverzekerd met het systeem werkt.

Bij Mica zetten we ons in voor constante innovatie en aanpassing. Ons toegewijde researchteam monitort actief de cyberspace voor nieuwe dreigingen en we rollen regelmatig updates uit om onze klanten altijd een stap voor te blijven op cybercriminelen. Uw beveiliging is onze prioriteit.

Wacht niet tot jouw e-mails in verkeerde handen vallen.

Ontdek hoe FileCap Versleutelde e-mail van Mica IT uw bedrijfsprocessen kan transformeren.

Vul het formulier in en onze ervaren adviseurs nemen spoedig contact met u op om u te begeleiden naar een efficiëntere bedrijfsvoering. Zet vandaag nog de stap naar een betere toekomst voor uw bedrijf.

Laat nu een bericht achter!

  Óf, neem direct contact op!

   

  E-mail: info@mica.nl
  Telefonisch: +31 (0)297 500 604

  Óf, neem direct contact op!

   

  E-mail: info@mica.nl
  Telefonisch: +31 (0)297 500 604

  Mica IT

  Mica, met ruim 18 jaar ervaring, is uw vertrouwde en ISO 27001 en Microsoft gecertificeerde ICT-partner. Met een team van 20 deskundige technici streven we naar heldere communicatie, innovatieve technieken en nauwe samenwerking voor een efficiëntere bedrijfsvoering.

  Contact & Route

  Mica IT
  Amsterdamseweg 35
  1422 AC Uithoorn (route)

  info@mica.nl
  +31 (0)297 500 604

  Over ons