Maximale IT beveiliging met Microsoft Intune

Bij Mica gebruiken we Microsoft Intune om jouw ICT te transformeren, beveiliging te optimaliseren en naadloze integraties mogelijk te maken. Het resultaat? Een sterke, gestroomlijnde en veilige ICT-infrastructuur die je bedrijf efficiënter maakt.

Gosse Brands - Intune

IT-beheer wordt een hoofdpijn? Ontdek de oplossing met Mica.

Het beheren van IT is vaak ingewikkeld en kostbaar, met uitdagingen in het up-to-date en veilig houden van systemen. Ineffectief beheer kan leiden tot verouderde systemen, wat risico’s voor veiligheid en efficiëntie met zich meebrengt. Mica, in combinatie met Microsoft Intune, vereenvoudigt IT-beheer door een veilige, actuele IT-infrastructuur te garanderen, waardoor bedrijven zich op hun kernactiviteiten kunnen focussen.

Ruim 200 tevreden klanten gingen je al voor!

Kevin Langeveld
Kevin Langeveld
#!trpst#trp-gettext data-trpgettextoriginal=523#!trpen#Read More#!trpst#/trp-gettext#!trpen#
Mica IT is onze gewaardeerde IT-partner vanwege hun betrouwbare en deskundige ondersteuning bij al onze IT-behoeften. Ze staan altijd klaar om ons te helpen bij eventuele IT-problemen en bieden oplossingen op maat die onze bedrijfsvoering optimaliseren. Met hun toegewijde team bieden ze een essentiële ondersteuning binnen ons IT-landschap.
Andy Vanbijlevelt
Andy Vanbijlevelt
#!trpst#trp-gettext data-trpgettextoriginal=523#!trpen#Read More#!trpst#/trp-gettext#!trpen#
Wij, TrendyHair Company, zijn uitermate tevreden over de service en dienstverlening van Mica IT. De medewerkers zijn beleefd, deskundig, accuraat en snel. Destijds een goede keuze gemaakt om met Mica IT in zee te gaan.
Remco Brouwer
Remco Brouwer
#!trpst#trp-gettext data-trpgettextoriginal=523#!trpen#Read More#!trpst#/trp-gettext#!trpen#
Met Mica als onze netwerk- en systeembeheerder is het alsof we een grote IT afdeling in huis hebben. De geboden proactieve ondersteuning i altijd en direct beschikbaar met de juiste parate kennis over ons netwerk. Het meedenken in de breedste zin van het woord is op hoog niveau wat ik persoonlijk weinig tegenkom bij IT bedrijven, echt een partner die voelt als een onderdeel van het team.
#!trpst#trp-gettext data-trpgettextoriginal=524#!trpen#Previous#!trpst#/trp-gettext#!trpen#
#!trpst#trp-gettext data-trpgettextoriginal=525#!trpen#Next#!trpst#/trp-gettext#!trpen#

Waarom kiezen voor Microsoft Intune?

Veel gestelde vragen over Microsoft Intune

Nee, bij Mica maken we de implementatie van Microsoft Intune eenvoudig en naadloos. Wij zorgen voor alles, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijf.
Ja, Microsoft Intune is schaalbaar en kan worden aangepast aan bedrijven van elke omvang, groot of klein. Bij Mica zorgen we ervoor dat het aansluit bij uw specifieke behoeften.
Bij Mica zijn we er om u te ondersteunen. Ons team staat klaar om u te helpen met eventuele problemen of vragen die u heeft.
Absoluut. Een van de grote voordelen van Microsoft Intune is de flexibiliteit en compatibiliteit met een reeks bestaande systemen. Intune kan worden gebruikt om apparaten die Windows, macOS, iOS en Android draaien te beheren. Dit betekent dat het kan worden geïntegreerd in uw bestaande IT-infrastructuur zonder dat er uitgebreide wijzigingen nodig zijn.Bovendien helpt ons team bij Mica u bij de implementatie van Intune in uw huidige systemen. We zorgen ervoor dat de overgang soepel en naadloos verloopt, met minimale verstoring van uw dagelijkse operaties. We zorgen er ook voor dat uw team getraind is om Intune te gebruiken, zodat u vanaf dag één aan de slag kunt gaan.Bij Mica zijn we erop gericht om u te helpen het meeste uit uw technologie te halen. Daarom bieden we voortdurende ondersteuning en training om ervoor te zorgen dat uw team het maximale uit Intune en uw andere systemen haalt.
Bij Mica begrijpen we dat geen twee bedrijven hetzelfde zijn. Daarom zorgen we voor een volledig gepersonaliseerde aanpak bij de implementatie van Microsoft Intune. We nemen de tijd om uw specifieke behoeften en doelen te begrijpen voordat we een op maat gemaakte oplossing voor uw bedrijf ontwerpen. Met ons ervaren team van IT-professionals zorgen we ervoor dat u de optimale instellingen krijgt om uw bedrijf efficiënter te laten draaien en uw data veilig te houden.
We bij Mica zijn trots op onze uitgebreide en proactieve ondersteuning. Als er problemen ontstaan na de implementatie, staat ons deskundige team klaar om u te helpen. We bieden 24/7 ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw bedrijf altijd efficiënt kan draaien. Daarnaast zorgen we ook voor regelmatige updates en onderhoud om eventuele problemen voor te zijn.
Ons team bij Mica gaat verder dan alleen het leveren van de software. We willen ervoor zorgen dat u het maximale uit uw investering haalt. Daarom bieden we uitgebreide training en ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw team het meeste uit Microsoft Intune kan halen. We helpen u ook bij het analyseren van de prestaties en het maken van de nodige aanpassingen om de productiviteit en efficiëntie te verbeteren. Bij Mica zijn we pas tevreden als u de resultaten ziet die u wilt.

Klaar om Microsoft Intune uit te rollen?

Zullen we praten?

Wij horen graag van je! Heb jij vragen over Diensten of Producten? Vul het contactformulier snel in. Een adviseur van Mica zal binnen 24 uur contact met je opnemen.

Direct contact?

Het kan natuurlijk nog sneller! Er is altijd koffie maar wij zijn ook via e-mail en telefoon heel goed bereikbaar.

E-mail:  info@mica.nl
Telefoon: +31 (0)297 500 604

Mijnsherenweg 8D
1424 CB De Kwakel (route)

#!trpst#trp-gettext data-trpgettextoriginal=3437#!trpen#Shopping Cart#!trpst#/trp-gettext#!trpen#