Veilige en betrouwbare IT-diensten met ISO 27001 certificering

ISO 27001

 

Mica behaalt ISO 27001 certificering voor optimale gegevensbeveiliging

Mica IT heeft de ISO 27001 certificering behaald, waarmee we aantonen dat we voldoen aan de hoogste normen voor informatiebeveiliging en de veiligheid van de gegevens van onze klanten waarborgen.

Onze diensten, zoals webhosting, cloudopslag en back-updiensten, zijn nu nog veiliger en betrouwbaarder geworden door deze certificering. We zijn trots op het feit dat we ons bij een selecte groep van bedrijven voegen die deze certificering hebben behaald en we blijven ons inzetten om aan de hoogste normen voor informatiebeveiliging te voldoen.

Als u op zoek bent naar betrouwbare en veilige diensten, neem dan vandaag nog contact met ons op. We zijn toegewijd aan het bieden van de hoogste kwaliteit diensten aan onze klanten en we kijken ernaar uit om u te voorzien van de beste beveiligingsoplossingen.

Bescherm uw gegevens optimaal

Dankzij onze ISO 27001 certificering tonen we aan dat we voldoen aan de hoogste normen voor informatiebeveiliging. Onze diensten, zoals webhosting, cloudopslag en back-updiensten, zijn nu nog veiliger en betrouwbaarder. Door onze certificering kunt u er zeker van zijn dat wij uw gegevens optimaal beschermen. Kies daarom voor de betrouwbare en veilige diensten van Mica IT en ontdek hoe we u kunnen helpen bij het beschermen van uw gegevens. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en laat ons u adviseren over de beste beveiligingsoplossingen voor uw bedrijf.

 
 

Veiligere Mica IT diensten

Dankzij onze ISO 27001 certificering zijn alle diensten van Mica IT nu veiliger en betrouwbaarder. We hebben de juiste processen en procedures geïmplementeerd om ervoor te zorgen dat we voldoen aan de hoogste normen voor informatiebeveiliging. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat we hun gegevens beschermen en dat we ons blijven inzetten om onze processen en procedures te verbeteren. Kies voor de optimale veiligheid van uw gegevens met de betrouwbare diensten van Mica IT en onze ISO 27001 certificering. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe we u kunnen helpen bij het beschermen van uw gegevens.

 
 

Betrouwbaar & veilig Mica IT

Kies voor de betrouwbare en veilige diensten van Mica IT met onze ISO 27001 certificering. Wij hebben de hoogste normen voor informatiebeveiliging geïmplementeerd om uw gegevens te beschermen. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat we ons inzetten om de veiligheid van hun gegevens te waarborgen en dat we ons blijven inzetten om onze processen en procedures te verbeteren. Bescherm uw gegevens optimaal met de betrouwbare diensten van Mica IT en onze ISO 27001 certificering. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

 

Veel gestelde vragen over ISO 27001 Mica

De ISO 27001 certificering is een internationale norm die de vereisten voor informatiebeveiligingssystemen definieert en waarmee een bedrijf kan aantonen dat het voldoet aan de hoogste normen voor informatiebeveiliging.

Mica IT heeft de ISO 27001 certificering behaald om aan te tonen dat we ons inzetten voor de hoogste normen voor informatiebeveiliging en om de veiligheid van de gegevens van onze klanten te waarborgen.

Onze dienstverlening is nu nog veiliger en betrouwbaarder geworden dankzij de implementatie van de juiste processen en procedures voor informatiebeveiliging.

Onze ISO 27001 certificering toont aan dat we de hoogste normen voor informatiebeveiliging naleven en dat we ons inzetten om de veiligheid van uw gegevens te waarborgen.

Onze ISO 27001 certificering toont aan dat we ons inzetten voor de hoogste normen voor informatiebeveiliging en dat we ons blijven inzetten om onze processen en procedures te verbeteren, waardoor we de kwaliteit van onze dienstverlening kunnen verbeteren.

Alle diensten van Mica IT, zoals webhosting, cloudopslag en back-updiensten, vallen onder de ISO 27001 certificering.

Klanten van Mica IT kunnen erop vertrouwen dat we hun gegevens beschermen en dat we ons blijven inzetten om onze processen en procedures te verbeteren om aan de hoogste normen voor informatiebeveiliging te voldoen.

Om te voldoen aan de eisen van de ISO 27001 certificering hebben we de juiste processen en procedures geïmplementeerd voor informatiebeveiliging, zoals risicobeoordeling, beveiligingsbeleid, beveiligingsbewustzijn, toegangscontrole en incidentbeheer.

Mica IT biedt uitstekende nazorg en kwaliteitscontrole om ervoor te zorgen dat uw Azure Virtual Desktop-omgeving optimaal blijft functioneren. Onze deskundige AVD-specialisten zijn beschikbaar voor ondersteuning en onderhoud, en we bieden proactieve monitoring en probleemoplossing om eventuele problemen snel op te lossen. We zorgen ervoor dat uw Azure Virtual Desktop-omgeving altijd up-to-date en beveiligd blijft, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijfsactiviteiten zonder zorgen over IT-beheer.

Mica IT is verantwoordelijk voor het waarborgen van de informatiebeveiliging van de gegevens van onze klanten. We hebben de juiste processen en procedures geïmplementeerd om ervoor te zorgen dat de gegevens van onze klanten veilig zijn en dat we voldoen aan de hoogste normen voor informatiebeveiliging.

Als u meer wilt weten over onze ISO 27001 certificering en hoe we u kunnen helpen bij het beschermen van uw gegevens, neem dan vandaag nog contact met ons op. Onze experts staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over de beste beveiligingsoplossingen voor uw bedrijf.

Microsoft Office 365 Logo
Microsoft 365
Microsoft 365 SharePoint
SharePoint
Microsoft Teams Logo
Teams
Mica IT Logo Bal
Systeembeheer
Microsoft Intune
Intune
DUO 2FA Security
2FA Inloggen
Acronis Backup
Back-up
FileCap Logo
Veilig Mailen

Adres en Route

Mica IT
Amsterdamseweg 35
1422 AC Uithoorn (route)

info@mica.nl
+31 (0)297 500 604

Mica - Microsoft Silver Partner

Meer Informatie of Contact?