Veilige en betrouwbare IT-diensten met ISO 27001 certificering

ISO 27001

 

Mica behaalt ISO 27001 certificering voor optimale gegevensbeveiliging

Mica IT heeft de ISO 27001 certificering behaald, waarmee we aantonen dat we voldoen aan de hoogste normen voor informatiebeveiliging en de veiligheid van de gegevens van onze klanten waarborgen.

Onze diensten, zoals webhosting, cloudopslag en back-updiensten, zijn nu nog veiliger en betrouwbaarder geworden door deze certificering. We zijn trots op het feit dat we ons bij een selecte groep van bedrijven voegen die deze certificering hebben behaald en we blijven ons inzetten om aan de hoogste normen voor informatiebeveiliging te voldoen.

Als u op zoek bent naar betrouwbare en veilige diensten, neem dan vandaag nog contact met ons op. We zijn toegewijd aan het bieden van de hoogste kwaliteit diensten aan onze klanten en we kijken ernaar uit om u te voorzien van de beste beveiligingsoplossingen.

Kiwa ISO IEC 27001 logo NL

Bescherm uw gegevens optimaal

Dankzij onze ISO 27001 certificering tonen we aan dat we voldoen aan de hoogste normen voor informatiebeveiliging. Onze diensten, zoals webhosting, cloudopslag en back-updiensten, zijn nu nog veiliger en betrouwbaarder. Door onze certificering kunt u er zeker van zijn dat wij uw gegevens optimaal beschermen. Kies daarom voor de betrouwbare en veilige diensten van Mica IT en ontdek hoe we u kunnen helpen bij het beschermen van uw gegevens. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en laat ons u adviseren over de beste beveiligingsoplossingen voor uw bedrijf.

 
 

Veiligere Mica IT diensten

Dankzij onze ISO 27001 certificering zijn alle diensten van Mica IT nu veiliger en betrouwbaarder. We hebben de juiste processen en procedures geïmplementeerd om ervoor te zorgen dat we voldoen aan de hoogste normen voor informatiebeveiliging. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat we hun gegevens beschermen en dat we ons blijven inzetten om onze processen en procedures te verbeteren. Kies voor de optimale veiligheid van uw gegevens met de betrouwbare diensten van Mica IT en onze ISO 27001 certificering. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe we u kunnen helpen bij het beschermen van uw gegevens.

 
 

Betrouwbaar & veilig Mica IT

Kies voor de betrouwbare en veilige diensten van Mica IT met onze ISO 27001 certificering. Wij hebben de hoogste normen voor informatiebeveiliging geïmplementeerd om uw gegevens te beschermen. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat we ons inzetten om de veiligheid van hun gegevens te waarborgen en dat we ons blijven inzetten om onze processen en procedures te verbeteren. Bescherm uw gegevens optimaal met de betrouwbare diensten van Mica IT en onze ISO 27001 certificering. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

 

Veel gestelde vragen over ISO 27001 Mica

ISO 27001 is een internationale standaard voor informatiebeveiliging die richtlijnen en best practices biedt voor het opzetten, implementeren, onderhouden en continu verbeteren van een Information Security Management System (ISMS). Het helpt organisaties bij het beveiligen van hun gevoelige informatie en het waarborgen van de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van gegevens.

De ISO 27001 certificering toont aan dat Mica IT voldoet aan de hoogste normen voor informatiebeveiliging. Het betekent dat Mica IT de juiste processen en procedures heeft geïmplementeerd om gegevens van klanten optimaal te beschermen. Met deze certificering zijn de diensten van Mica IT veiliger en betrouwbaarder geworden.

Alle diensten van Mica IT profiteren van de ISO 27001 certificering. Dit omvat onder andere webhosting, cloudopslag en back-updiensten. Door de certificering worden deze diensten nog veiliger en betrouwbaarder, wat de bescherming van gegevens van klanten waarborgt.

Voor klanten van Mica IT betekent de ISO 27001 certificering dat hun gegevens optimaal beschermd worden. Ze kunnen vertrouwen op de hoogste normen voor informatiebeveiliging die door Mica IT worden nageleefd. De certificering bevestigt dat Mica IT zich inzet om de veiligheid van gegevens te waarborgen en dat ze blijven werken aan het verbeteren van hun processen en procedures.

U kunt profiteren van de betrouwbare en veilige diensten van Mica IT door vandaag nog contact met hen op te nemen. Mica IT biedt hoogwaardige beveiligingsoplossingen en helpt u bij het beschermen van uw gegevens. Met hun ISO 27001 certificering tonen ze aan dat ze voldoen aan de hoogste normen voor informatiebeveiliging. Neem contact op met Mica IT voor meer informatie en ontdek hoe ze u kunnen assisteren bij het beschermen van uw gegevens.

Microsoft Office 365 Logo
Microsoft 365
Microsoft 365 SharePoint
SharePoint
Microsoft Teams Logo
Teams
Mica IT Logo Bal
Systeembeheer
Microsoft Intune
Intune
DUO 2FA Security
2FA Inloggen
Acronis Backup
Back-up
FileCap Logo
Veilig Mailen

Adres en Route

Mica IT
Amsterdamseweg 35
1422 AC Uithoorn (route)

info@mica.nl
+31 (0)297 500 604

Mica - Microsoft Silver Partner

Meer Informatie of Contact?