Senior Java Developer – 70/30

 • Mica
 • Senior Java Developer – 70/30

Ben jij die vakkundige Java Developer die zijn of haar technische vleugels nog verder wil uitslaan? Heb je behoefte aan meer vrijheid, een betere beloning, maar wil je tegelijkertijd ook profiteren van de zekerheden van een normaal dienstverband? Dan zijn wij de werkgever die jij zoekt!

Bij Mica People word je onderdeel van een team ervaren IT-professionals die overal in Nederland werken aan prachtige projecten bij verschillende top-opdrachtgevers in zowel het bedrijfsleven als bij de overheid. Van het ontwerpen en implementeren van Java-toepassingen tot het onderhouden, testen en verbeteren van bestaande toepassingen. Als gedetacheerd Java Developer bij Mica People kan je je bezighouden met het gehele proces.

70/30 door Mica People

Bij Mica People werken we samen met onze professionals op basis van een 70/30 constructie. Een constructie waarin jij de vrijheid en het salaris geniet van een freelancer en ondertussen ook nog eens de vruchten plukt van de zekerheden die horen bij een normaal dienstverband.

Auto? Geen probleem. Opleidingen? Heel graag! Geplande sabbatical? Gaan we je bij helpen. Vast salaris en vakantiegeld? Logisch! Afdragen van premies, facturering en andere administratie? Regelen wij voor je! Als Mica People nemen we jou de nodige rompslomp uit handen, zodat jij je volledig kunt focussen op waar je goed in bent.

De skills die wij zoeken voor deze functie zijn:

Must haves:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 5 jaar ervaring als Java Developer
 • Uitstekend Nederlands en Engels in woord en geschrift

Nice to haves:

 • Ervaring met frameworks als Spring, Hilbernate of vergelijkbaar
 • Ervaring met DevOps
 • Zelfstandigheid

Wij bieden:

 • 70/30 door Mica People
 • Een gegarandeerd salaris, ook als je geen opdracht hebt
 • Een bonus van 70% van het bedrag dat wij aan de klant factureren
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Werken bij een echt IT-bedrijf

Ook enthousiast geworden? Solliciteer dan direct of neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of om een keer een kop koffie te drinken: sollicitatie@mica.nl of 0297 500 604. 

Wie zijn wij?

Mica is een allround IT-bedrijf. Vanuit onze drie labels voorzien wij de behoeften van onze klanten. Zo is Mica IT zeer sterk vertegenwoordigd binnen bedrijfsautomatisering en maatwerk hosting. Daarnaast bouwt en levert Mica IP datanetwerken en beveiligingsoplossingen. Mica People neemt softwareontwikkeling en detachering voor haar rekening.

Omdat onze software professionals een vrijwel onstilbare honger hebben naar uitdagende projecten, zoeken wij deze bij verschillende grote partijen in Nederland. Denk hierbij aan de landelijke politie, grote financiële dienstverleners en gemeenten. Ondanks dat de officiële term hiervoor ‘detachering’ is, zijn wij wel een écht softwarehuis vol met techneuten.

Daarnaast werken de IT-specialisten van Mica People in een 70/30 constructie: het beste van twee werelden. Het salaris en de vrijheid van een freelancer en tegelijkertijd toch de zekerheid van een normaal dienstverband.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Uithoorn en daarmee zitten wij in het midden van de Randstad. De meeste van onze klanten bevinden zich dan ook in dit gebied.

Hoe kom je met ons in contact?

Direct solliciteren? Upload dan direct je CV!

Heb je eerst nog vragen? Mail of bel ons dan via sollicitatie@mica.nl of 0297 500 604

Contact

  Jouw gegevens

  Upload je CV