JavaScript Ontwikkelaar Inhuren

  • Mica
  • JavaScript Ontwikkelaar Inhuren

JavaScript ontwikkelaar inhuren?

Het inhuren van softwareontwikkelaars, en specifiek JavaScript ontwikkelaars, is inmiddels gebruikelijk geworden. Elke organisatie, groot of klein, is afhankelijk van goed functionerende applicaties die de werkprocessen ondersteunen. Eveneens zijn commerciële websites niet meer weg te denken.

Elke branche kan profiteren van JavaScript programmeurs. Mica ontwikkelaars zijn niet alleen op projectbasis in te huren voor uw organisatie. Bij Mica kunt u ook terecht om JavaScript ontwikkelaars in te huren voor langere tijd.

Misschien zoekt u aanvulling op uw bestaande team, heeft u een project met een deadline of misschien zoekt u een JavaScript programmeur om een nieuw project op te starten? Mica heeft de juiste mensen voor uw projecten.

Over Mica People

Mica is al sinds 2005 actief binnen de IT wereld. Het vinden van de juiste mensen voor de klus bij onze opdrachtgevers is niet alleen onze specialiteit, het is onze enige taak en misschien is het zelfs onze roeping.

Omdat Mica People deel uitmaakt van de Mica Groep, mogen wij gebruik maken van een breed netwerk van mooie en professionele bedrijven in meerdere lagen van de IT. Bij Mica werken geen snelle praatjesmakers maar échte IT-ers, bij een bedrijf met échte klanten. Geen salespraatjes maar mensen uit de IT wereld die ook inhoudelijk weten waar zij over praten.

Wat kan JavaScript ontwikkeling voor u betekenen?

Samen met HTML en CSS is JavaScript een van de belangrijkste componenten van het internet. JavaScript stelt websites instaat om interactief te zijn en is een nagenoeg essentieel onderdeel van iedere web applicatie. Het overgrote deel van alle websites gebruikt JavaScript en alle grote browsers hebben speciale engines voor JavaScript.

JavaScript kan zowel client side als server side ingezet worden. Hiermee is JavaScript voor elk project interessant.

Voordelen JavaScript ontwikkelaars van Mica

  • 15 jaar ervaring
  • Geen praatjes maar kenners
  • Geen gedoe met tussenhandel, iedereen is in loondienst bij Mica
  • Voor grote en minder grote opdrachten
  • Deel van een écht IT bedrijf
  • Al vanaf €70 per uur

Aanvraag doen of meer informatie? Laat het ons weten!