Vacature: Junior IT’er bij Mica IT in Uithoorn

Ben jij een jonge, ambitieuze IT’er met een goed denkvermogen en een vriendelijke uitstraling? Zoek je een uitdagende baan bij een toonaangevend IT-bedrijf dat bekend staat om zijn bovengemiddelde salarissen en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden? Dan hebben we goed nieuws voor je: Mica IT is op zoek naar een junior IT’er die ons team in Uithoorn komt versterken!

Als junior IT’er bij Mica IT krijg je de kans om te groeien en te leren in een stimulerende en innovatieve omgeving. Wij bieden opleidingen aan met een focus op Microsoft 365, Microsoft Azure Virtual Desktop, systeembeheer en IT-beveiliging. Je werkt samen met ervaren professionals aan uiteenlopende IT-projecten, waarbij je de nieuwste technologieën en methodieken gebruikt. Je wordt onderdeel van een enthousiast en hecht team dat zich volledig inzet voor de tevredenheid van onze klanten.

Logo Mica IT

Wat bieden wij jou?

 

 • Een uitdagende en afwisselende baan in de IT-sector
 • Bovengemiddelde salarissen en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een professionele en innovatieve werkomgeving met ervaren collega’s
 • Ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden
 • Een informele en collegiale werksfeer

Wat vragen wij van jou?

 

 • Je hebt een goed denkvermogen en een vriendelijke uitstraling
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Je bent leergierig en wilt jezelf blijven ontwikkelen
 • Je hebt een passie voor IT en nieuwe technologieën
 • Enige ervaring met IT, bijvoorbeeld in de vorm van een stage of eerdere job, is gewenst maar niet noodzakelijk.
 • Je woont in of rond Uithoorn en bent in het bezit van rijbewijs B, of bereid deze te behalen.
 • Fulltime beschikbaar

Ben jij de ambitieuze, jonge IT’er met de juiste houding en mentaliteit die wij zoeken? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar ons op en wie weet word jij binnenkort onze nieuwe collega!

Heb je nog vragen over de Junior IT’er vacature?

Als Junior IT’er bij Mica IT werk je aan uiteenlopende IT-projecten en ondersteun je ervaren IT-professionals. Je krijgt de kans om je vaardigheden en kennis te ontwikkelen in een stimulerende en innovatieve omgeving. Dit omvat onder andere het begeleiden van IT-projecten, communiceren met klanten en het uitvoeren van systeembeheertaken.

Mica IT is een IT-bedrijf in Uithoorn dat zich richt op het bieden van hoogwaardige IT-oplossingen en -diensten aan klanten in verschillende sectoren. Het bedrijf is bekend om zijn bovengemiddelde salarissen en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Mica IT biedt een professionele en innovatieve werkomgeving met ervaren collega’s en ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Je hebt geen specifieke opleiding nodig om bij Mica IT te werken, maar het hebben van ervaring met Microsoft 365, Azure Virtual Desktop, systeembeheer en IT-beveiliging is een pre. Daarnaast is het belangrijk dat je communicatief sterk bent.

Mica IT biedt ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden aan Junior IT’ers, waaronder het volgen van certificeringen, het bijwonen van trainingen en het werken aan verschillende IT-projecten. Het bedrijf moedigt een continu leerproces aan en biedt ondersteuning om de carrièreontwikkeling van medewerkers te stimuleren.

Mica IT biedt bovengemiddelde salarissen en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder auto, vakantiegeld, reiskostenvergoeding, flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden.

Mica IT biedt een informele en collegiale werksfeer met ervaren en enthousiaste collega’s. Het bedrijf moedigt een open communicatie aan en biedt een stimulerende en innovatieve werkomgeving.

Mica IT biedt niet alleen uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en een stimulerende werkomgeving, maar ook de kans om je vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen in een innovatieve en professionele omgeving. Door te werken bij Mica IT krijg je de kans om te werken aan uiteenlopende projecten en klanten te ondersteunen in verschillende sectoren, terwijl je werkt in een team van ervaren IT-professionals die continu streven naar kwaliteit en innovatie.

Wil je bij ons werken?

Wij horen graag van je! We gaan graag een keer in gesprek. Laat snel je gegevens achter en upload jouw CV, wij zijn heel nieuwsgierig!

Direct contact?

Het kan natuurlijk nog sneller! Er is altijd koffie maar wij zijn ook via e-mail en telefoon heel goed bereikbaar.

E-mail:  info@mica.nl
Telefoon: +31 (0)297 500 604

Amsterdamseweg 35
1422 AC Uithoorn (route)