Laravel Ontwikkelaar Inhuren

  • Mica
  • Laravel Ontwikkelaar Inhuren

Laravel ontwikkelaar inhuren?

Het inhuren van softwareontwikkelaars, en specifiek Laravel ontwikkelaars, is inmiddels gebruikelijk geworden. Elke organisatie, groot of klein, is afhankelijk van de beste frameworks om PHP projecten te bouwen en onderhouden.

Elke branche kan profiteren van Laravel ontwikkelaars. Mica ontwikkelaars zijn niet alleen op projectbasis in te huren voor uw organisatie. Bij Mica kunt u ook terecht om Laravel ontwikkelaars in te huren voor langere tijd.

Misschien zoekt u aanvulling op uw bestaande team, heeft u een project met een deadline of misschien zoekt u een Laravel ontwikkelaar om een nieuw project op te starten? Mica heeft de juiste mensen voor uw projecten.

Over Mica People

Mica is al sinds 2005 actief binnen de IT wereld. Het vinden van de juiste mensen voor de klus bij onze opdrachtgevers is niet alleen onze specialiteit, het is onze enige taak en misschien is het zelfs onze roeping.

Omdat Mica People deel uitmaakt van de Mica Groep, mogen wij gebruik maken van een breed netwerk van mooie en professionele bedrijven in meerdere lagen van de IT. Bij Mica werken geen snelle praatjesmakers maar échte IT-ers, bij een bedrijf met échte klanten. Geen salespraatjes maar mensen uit de IT wereld die ook inhoudelijk weten waar zij over praten.

Wat kan Laravel ontwikkeling voor u betekenen?

Laravel is een Open Source PHP framework om webapplicaties te bouwen. Laravel onderscheidt zich onder andere door een modulair pakketsysteem. Op basis hiervan zijn developers instaat om op verschillen manieren relationele databases te manipuleren.

Daarnaast is Laravel bij uitstek geschikt om met teams van ontwikkelaars code te ontwikkelen en te onderhouden.

Het zo genaamde ecosysteem van Laravel is sinds 2008 zeer volwassen geworden. Een groot aantal doorontwikkelde add-ons maakt Laravel een van de meest serieuze frameworks voor ondernemingen om hun code aan toe te vertrouwen.

Voordelen Laravel ontwikkelaars van Mica

  • Flexibel in te zetten voor projecten en als aanvulling op teams
  • Ontwikkelaars zijn allemaal in loondienst bij Mica
  • Al meer dan 15 jaar ervaring
  • Geen gedoe met ’tussenhandel’ of handjeklap
  • Al vanaf € 75 per uur

Vraag snel naar de mogelijkheden