Een Frisse Wind bij Mica IT: Maak kennis met onze nieuwe Support en Project medewerker, Gosse Brands

We zijn verheugd om een nieuwe toevoeging aan het Mica IT team aan te kondigen. Sinds 1 mei 2023 is Gosse Brands bij ons aan boord gekomen als Support en Project Medewerker.

Gosse komt naar ons toe met een indrukwekkende achtergrond en een schat aan ervaring. Hij is een bevlogen professional die zich inzet voor het leveren van uitzonderlijke klantenservice en het soepel laten verlopen van projecten. Zijn LinkedIn-profiel, dat u hier kunt bekijken, getuigt van zijn toewijding en vaardigheid in de IT-sector.

\"Gosse

Ervaring

Gosse is iemand die gelooft in continue groei en ontwikkeling. Zijn proactieve benadering en scherp oog voor detail maken hem tot een waardevolle aanwinst voor ons team en een betrouwbare partner voor onze klanten.

Bij Mica IT zijn we trots op de diversiteit en het talent binnen ons team. We zijn ervan overtuigd dat Gosse\’s unieke vaardigheden en ervaringen zullen bijdragen aan de kwaliteit van de dienstverlening die wij leveren. Hij zal een sleutelrol spelen in ons streven om onze klanten de beste IT-oplossingen te bieden.

We kijken uit naar de energie en het enthousiasme die Gosse meebrengt naar Mica IT. We zijn ervan overtuigd dat zijn bijdragen waardevol en positief zullen zijn, zowel voor ons team als voor onze klanten.

Dus, de volgende keer als u belt of mailt voor ondersteuning, kunt u zomaar de vriendelijke stem of het behulpzame antwoord van Gosse aan de andere kant van de lijn vinden. Voel je vrij om hem te verwelkomen in de Mica IT familie!

We zijn blij om Gosse bij ons team te hebben en kijken uit naar de vele successen die ongetwijfeld op ons pad zullen komen. Welkom aan boord, Gosse!

Contact

Je kunt direct contact opnemen met Gosse:

Gosse Brands
+31 (0)297 500 604
g.brands@mica.nl