Maatwerk Software

  • Mica
  • Maatwerk Software

Software met de grootste impact voor onze opdrachtgevers, en vaak software waar onze professionals het meest enthousiast van worden, zijn op maat geschreven software pakketten. Soms dient deze software een aanvullende rol op bestaande software, soms treedt het op als intermediair tussen bestaande software pakketten maar evenveel zijn het op zichzelf staande oplossingen die van toegevoegde waarde zijn.

Aanvullend op bestaande software

Aanvullende software wordt soms geschreven om informatie die bijvoorbeeld alleen voor handen is voor interne medewerkers, extern te gebruiken voor verkoop of marketing doeleinden. Een mooi voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld een slimme webshop op een bestaand voorraadsysteem.

Slim tussen software in

Slimme intermediaire oplossingen worden gebouwd tussen bestaande pakketten. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld het verzamelen van gegevens uit een verkoopsysteem en uit een telefooncentrale. Na het samenvoegen van dergelijke informatie, misschien zelfs aangevuld met informatie uit personeelsmanagement software, kan dat gebruikt worden in uitgebreide managementrapportages. Of het wordt mogelijk om aan de hand van personeelsplanning, wet- en regelgeving en het aantal locaties als kinderdagverblijf volledig geautomatiseerd offertes uit te brengen.

Welke wensen u of uw organisatie ook heeft, er is zeer waarschijnlijk heel veel moois te doen met maatwerk software. Mocht u eens vrijblijvend in contact treden voor een inspiratiesessie of voor het beantwoorden van concrete vragen vernemen wij graag van u. Onze professionals staan voor u klaar en staan u graag te woord.

Contact