Vacature: Medior/Senior Microsoft Specialist bij Mica IT

 

Ben jij een ambitieuze, ervaren Microsoft specialist met aantoonbare technische ervaring met Microsoft 365 en Azure Virtual Desktop? Zoek je een uitdagende baan bij een toonaangevend IT-bedrijf dat bekend staat om zijn bovengemiddelde salarissen en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden? Dan hebben we goed nieuws voor je: Mica IT is op zoek naar een medior/senior Microsoft specialist die ons team in Uithoorn komt versterken!

 

Als medior/senior Microsoft specialist bij Mica IT krijg je de kans om je kennis en ervaring toe te passen in een stimulerende en innovatieve omgeving. Wij zoeken iemand met aantoonbare ervaring in het migreren van conventionele IT-omgevingen, zoals cloud-omgevingen van IT-partijen of nog vanaf servers op locaties, naar Azure Virtual Desktop en Microsoft 365. Je werkt samen met ervaren professionals aan uiteenlopende IT-projecten, waarbij je de nieuwste technologieën en methodieken gebruikt. Je wordt onderdeel van een enthousiast en hecht team dat zich volledig inzet voor de tevredenheid van onze klanten.

Logo Mica IT

Wat bieden wij jou?

 

 • Een uitdagende en afwisselende baan in de IT-sector
 • Bovengemiddelde salarissen en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een professionele en innovatieve werkomgeving met ervaren collega’s
 • Ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden
 • Een informele en collegiale werksfeer

Wat vragen wij van jou?

 

  • Je hebt aantoonbare technische ervaring met Microsoft 365 en Azure Virtual Desktop
  • Je hebt aantoonbare ervaring in het migreren van conventionele IT-omgevingen naar Azure Virtual Desktop en Microsoft 365
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Je hebt een passie voor IT en nieuwe technologieën
  • Je bent communicatief sterk en hebt aanleg voor projectbegeleiding
  • Je begrijpt dat wij een commercieel bedrijf zijn en handelt hiernaar
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B, of bereid deze te behalen.
  • Certificaten van Microsoft zijn een grote pre, conventionele opleidingen zijn niet per se nodig.
  • Fulltime beschikbaar
Ben jij de ambitieuze, ervaren Microsoft specialist met de juiste houding en mentaliteit die wij zoeken? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar ons op en wie weet word jij binnenkort onze nieuwe collega!

Heb je nog vragen over de Medior/Senior Microsoft Specialist vacature?

Als Medior/Senior Microsoft Specialist bij Mica IT ben je verantwoordelijk voor het migreren van conventionele IT-omgevingen naar Azure Virtual Desktop en Microsoft 365. Dit omvat het werken met verschillende technologieën, waaronder Azure Active Directory, Intune en Virtual Desktop. Je zult ook fungeren als een technisch expert en projectbegeleider voor klanten, evenals het ondersteunen van de interne IT-infrastructuur van Mica IT.

Je hebt geen specifieke opleiding nodig om als Medior/Senior Microsoft Specialist bij Mica IT te werken, maar het hebben van aantoonbare technische ervaring met Microsoft 365 en Azure Virtual Desktop is vereist. Het is ook belangrijk dat je ervaring hebt met het migreren van IT-omgevingen naar de Microsoft Cloud. Certificaten van Microsoft zijn een grote pre.

Mica IT biedt ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden aan Medior/Senior Microsoft Specialisten, waaronder het volgen van certificeringen, het bijwonen van trainingen en het werken aan verschillende IT-projecten. Het bedrijf moedigt een continu leerproces aan en biedt ondersteuning om de carrièreontwikkeling van medewerkers te stimuleren.

Mica IT biedt bovengemiddelde salarissen en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder auto, benzine/laad pas, vakantiegeld, reiskostenvergoeding, flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden.

Mica IT is een IT-bedrijf in Uithoorn dat zich richt op het bieden van hoogwaardige IT-oplossingen en -diensten aan klanten in verschillende sectoren. Het bedrijf is bekend om zijn bovengemiddelde salarissen en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Mica IT biedt een professionele en innovatieve werkomgeving met ervaren collega’s en ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Mica IT biedt een informele en collegiale werksfeer met ervaren en enthousiaste collega’s. Het bedrijf moedigt een open communicatie aan en biedt een stimulerende en innovatieve werkomgeving.

Mica IT biedt niet alleen uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en een stimulerende werkomgeving, maar ook de kans om je vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen in een innovatieve en professionele omgeving. Door te werken bij Mica IT krijg je de kans om te werken aan uiteenlopende projecten en klanten te ondersteunen in verschillende sectoren, terwijl je werkt in een team van ervaren IT-professionals die continu streven naar kwaliteit en innovatie.

Wil je bij ons werken?

Wij horen graag van je! We gaan graag een keer in gesprek. Laat snel je gegevens achter en upload jouw CV, wij zijn heel nieuwsgierig!

Direct contact?

Het kan natuurlijk nog sneller! Er is altijd koffie maar wij zijn ook via e-mail en telefoon heel goed bereikbaar.

E-mail:  info@mica.nl
Telefoon: +31 (0)297 500 604

Mijnsherenweg 8D
1422 AC Uithoorn (route)