We zijn verheugd om aan te kondigen dat Mica IT een nieuwe collega heeft verwelkomd: Remco! Hij zal ons IT-team versterken in de rol van Cloud Adviseur. We zijn ervan overtuigd dat Remco een vliegende start zal maken omdat hij al bekend is met een aantal van onze collega\’s. We heten hem van harte welkom bij Mica en kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

 

In de IT-wereld is verandering de enige constante en Mica blijft niet achter. We werken voortdurend aan het verbeteren van onze dienstverlening door nieuwe productontwikkelingen en inzichten te implementeren. Een van onze nieuwste diensten is \”Microsoft Azure door Mica\”, waar Remco zich volledig op zal richten.

Deze dienst omvat Microsoft Azure Virtual Desktop en Microsoft 365 en speelt in op de nieuwste ontwikkelingen van Microsoft. Als een 100% Microsoft Cloud-oplossing voor kantoorautomatisering, brengt deze nieuwe dienst ook nieuwe dynamiek met zich mee. Remco zal zijn kennis en vaardigheden inzetten om deze dienst verder te ontwikkelen en te optimaliseren voor onze klanten.

\"Remco

Misschien spreek je Remco snel een keer tijdens een conference call of aan een echte tafel. Hoe dan ook. Remco zou het vast nu al leuk vinden om wat van jou te horen.

Namens het hele team van Mica IT willen wij Remco veel succes en plezier wensen in zijn nieuwe rol als Microsoft Cloud Adviseur. We zijn verheugd dat hij ons team komt versterken en kijken uit naar zijn bijdrage aan onze dienstverlening. We zijn nu al blij met zijn komst en kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

 

Remco de Boer

remco@mica.nl
0297 500 604
06 21 660 515