We hebben geweldig nieuws voor onze gewaardeerde klanten en volgers: Mica is nu officieel een Microsoft Solutions Partner op het gebied van Modern Work! We zijn ontzettend trots op deze erkenning en willen graag ons verhaal en de voordelen van deze samenwerking met u delen. Lees verder om te ontdekken wat dit betekent voor u en uw bedrijf.

In dit blog

\"Microsoft

Contact

De weg naar Microsoft Solutions Partner

Mica heeft zich altijd ingezet voor het leveren van hoogwaardige IT-oplossingen en -diensten. Door de jaren heen zijn we steeds nauwer gaan samenwerken met Microsoft, een samenwerking die ons heeft geholpen om onze klanten beter van dienst te zijn. Onze expertise op het gebied van Microsoft-technologieën heeft ons in staat gesteld om innovatieve oplossingen te bieden die bedrijven helpen efficiënter en productiever te werken.

Certificeringen en specialisaties

Als Microsoft Solutions Partner – Modern Work, hebben we bewezen over de benodigde kennis en vaardigheden te beschikken om de beste oplossingen te leveren. Ons team heeft diverse certificeringen behaald op het gebied van Microsoft 365, SharePoint, Teams, en meer. Deze certificeringen zijn een bewijs van onze toewijding aan het bieden van de beste IT-oplossingen voor onze klanten.

De 10 belangrijkste voordelen van het verhuizen van uw bedrijf naar Microsoft Office 365Lees het hele blogKlik hierWat is Microsoft 365 Enterprise?Lees snel het hele blogKlik hierWat is Microsoft 365 Business?Je ontdekt het in het blogKlik hierVerborgen kosten van traditioneel Microsoft OfficeLees welke verborgen kosten er zijn bij de traditionele versie van OfficeKlik hierMicrosoft Office 365 beveiligingLees in dit blog alles over Microsoft 365 beveiligingKlik hier8 tips voor een soepele overgang naar Microsoft Office 36510 tips voor een soepele overgang naar Microsoft Office 365Klik hierMicrosoft Office 365: Een beginnersgids voor bedrijvenbeginner’s guide zullen over de basis van Microsoft 365Klik hierHoe plan je de migratie naar Microsoft 365?Lees in dit blog hoe je dat aanpakt.Klik hierVergelijk de zakelijke Microsoft 365-licentiesLees alles over de verschillende versies en uitvoeringenKlik hier
Previous
Next

Wat betekent dit voor u?

Als Microsoft Solutions Partner – Modern Work kunnen we nu nog beter inspelen op uw behoeften en u helpen met de nieuwste en beste Microsoft-oplossingen. Dit betekent:

  1. Toegang tot de nieuwste technologieën: We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties van Microsoft. Dit stelt ons in staat om u te voorzien van de meest geavanceerde oplossingen die passen bij uw bedrijfsbehoeften.

  2. Deskundig advies en ondersteuning: Ons team van gecertificeerde experts kan u voorzien van deskundig advies en ondersteuning bij de implementatie en het beheer van Microsoft-oplossingen.

  3. Naadloze integratie: We kunnen Microsoft-oplossingen naadloos integreren met uw bestaande IT-infrastructuur, waardoor u tijd en middelen bespaart en uw bedrijf efficiënter wordt.

  4. Training en begeleiding: We bieden training en begeleiding om ervoor te zorgen dat uw medewerkers optimaal gebruik kunnen maken van de geïmplementeerde Microsoft-oplossingen.

\"Microsoft

Tot slot

We zijn verheugd om deze mijlpaal met u te delen en kijken ernaar uit om u nog beter van dienst te kunnen zijn als Microsoft Solutions Partner – Modern Work. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of als u wilt weten hoe we u kunnen helpen met uw IT-uitdagingen. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij het realiseren van uw bedrijfsdoelen en het behalen van succes met de kracht van Microsoft-oplossingen!


Contact

Veel gestelde vragen

Wat houdt de titel \”Microsoft Solutions Partner – Modern Work\” precies in?

De titel “Microsoft Solutions Partner – Modern Work” is een erkenning van Microsoft voor bedrijven die bewezen expertise hebben in het leveren van geavanceerde oplossingen en diensten op het gebied van moderne werkplekken. Deze partners hebben certificeringen behaald en voldoen aan hoge kwaliteitseisen om ervoor te zorgen dat ze bedrijven optimaal kunnen ondersteunen bij het implementeren en beheren van Microsoft-oplossingen.

Wat zijn de voordelen van het werken met een Microsoft Solutions Partner – Modern Work?

Het werken met een Microsoft Solutions Partner – Modern Work biedt diverse voordelen, zoals toegang tot de nieuwste technologieën, deskundig advies en ondersteuning, naadloze integratie met uw bestaande IT-infrastructuur, en training en begeleiding voor uw medewerkers. Deze partners hebben diepgaande kennis van Microsoft-oplossingen en kunnen u helpen om het maximale uit uw investeringen te halen.

Welke Microsoft-oplossingen vallen onder de expertise van een Microsoft Solutions Partner – Modern Work?

Een Microsoft Solutions Partner – Modern Work heeft expertise op het gebied van diverse Microsoft-oplossingen, zoals Microsoft 365, SharePoint, Teams, Power Platform, Windows Virtual Desktop, Azure Virtual Desktop en Azure Active Directory. Deze oplossingen helpen bedrijven om hun processen te stroomlijnen, beter samen te werken en productiever te zijn.

Hoe weet ik of mijn bedrijf baat heeft bij de diensten van een Microsoft Solutions Partner – Modern Work?

Als uw bedrijf gebruikmaakt van Microsoft-oplossingen of van plan is om deze in de toekomst te implementeren, kan een Microsoft Solutions Partner – Modern Work u helpen om het maximale uit deze technologieën te halen. Neem contact op met een Microsoft Solutions Partner om uw specifieke behoeften te bespreken en te ontdekken welke diensten en oplossingen het beste aansluiten bij uw bedrijfsdoelen.

Hoe kan ik contact opnemen met Mica om meer te weten te komen over hun diensten als Microsoft Solutions Partner – Modern Work?

U kunt contact opnemen met Mica via de contactgegevens op onze website www.mica.nl. Ons team van experts staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het kiezen van de juiste Microsoft-oplossingen voor uw bedrijf.

 

 

We horen graag van je!

[contact-form-7 id=\”8911\” title=\”Footer – Contact Formulier\”]
\"Mica