Mica People voor Opdrachtgevers

  • Mica
  • Mica People voor Opdrachtgevers

De IT branche is bij uitstek een branche waar flexibiliteit belangrijk is. Je wilt professionals die je direct kan inzetten bij een project, een opdracht of een probleem. En het project of de opdracht is afgerond of het probleem is opgelost dan wil je deze professional niet meer op je loonlijst hebben staan. Daarom werken IT bedrijven of afdelingen graag met flexibele professionals.

Wet- en Regelgeving

Alleen zijn de regels voor het werken met flexibele professionals de laatste jaren steeds complexer geworden. De Wet DBA eist dat iedere ZZP minimaal 3 opdrachtgevers per jaar moet hebben en dat je uit 1 opdrachtgever niet meer dan 70% van je inkomsten mag genereren. En als opdrachtgever wordt je beboet als je je schuldig maakt aan zogenaamde “schijnzelfstandigheid” en ben je aansprakelijk via de Wet Ketenaansprakelijkheid.

Wij hebben de oplossing om toch met flexibel personeel te werken en je niet druk te hoeven maken over de Wet DBA: 70/30 door Mica!

70/30 door Mica

De IT professional is bij Mica in loondienst en krijgt een vast maandsalaris, vakantiedagen, vakantiegeld en de trainingen en opleidingen waar hij behoefte aan heeft. Daar boven op krijgt hij een percentage van het uurtarief dat de opdrachtgever ons betaald. De professional heeft de zekerheid van loondienst en de uitdaging en afwisseling van ZZP. En de opdrachtgever hoeft zich nergens druk om te maken!

Heb je interesse om tijdelijk professionals van Mica People in te huren? Wij horen graag van jou!