Mica Podcast #2.02: “Mica ontmoet Mark van der Horst”

Welkom bij de Mica Podcast #2.02: “Mica ontmoet Mark van der Horst”

 

In deze aflevering hebben we een fascinerend gesprek met Mark van der Horst, CEO van EyeToEye en producteigenaar van Bloqnote. Sinds 1995 is hij actief als ondernemer en heeft hij een diepgaand begrip ontwikkeld van de rol van techniek in ons dagelijks leven. Vandaag deelt hij zijn inzichten over de uitdagingen en oplossingen in de zorgsector, een gebied waar technologie een cruciale rol speelt.

Inhoud:

De Podcast: Mica meets Mark van der Horst | Mica Podcast #2.02

De Complexiteit van de Zorgsector

Waarom is de zorg zo complex? De zorgsector staat bekend om zijn complexiteit door de vele betrokken partijen zoals overheden, zorginstellingen, verzekeraars en mantelzorgers. Mark legt uit hoe deze complexiteit de noodzaak voor flexibele en dynamische systemen verhoogt. In de zorg is het niet zo simpel als “je koopt een auto”; er zijn veel lagen en continu veranderende factoren die een unieke aanpak vereisen.

 

Technologische Oplossingen door EyeToEye

Bloqnote: Een revolutie in cliëntdossiers Bloqnote, ontwikkeld door EyeToEye, speelt een essentiële rol in de modernisering van de zorgadministratie. Dit platform maakt het mogelijk om op een overzichtelijke manier cliëntgegevens te beheren en toegankelijk te maken voor alle betrokken partijen. Mark deelt praktijkvoorbeelden waarbij Bloqnote de communicatie tussen zorgverleners, cliënten en andere betrokkenen aanzienlijk verbetert.

 

Impact van Technologie op de Zorgpraktijk

Echte verhalen, echte impact Technologie heeft de potentie om de zorgpraktijk ingrijpend te veranderen. Mark vertelt over specifieke gevallen waarin technologische hulpmiddelen zoals Bloqnote direct bijdragen aan betere zorguitkomsten door snellere toegang tot informatie en verbeterde communicatie tussen alle partijen.

 

Uitdagingen en Toekomstvisie

Navigeren door uitdagingen naar een betere toekomst De implementatie van technologie in de zorg gaat niet zonder uitdagingen, vooral gezien de privacywetgeving en de noodzaak voor interdisciplinaire samenwerking. Mark bespreekt zijn visie op de toekomst van technologie in de zorg, waarbij hij de nadruk legt op de noodzaak van een veilige, maar ook samenwerkingsgerichte aanpak.

 

Conclusie

Reflectie en vooruitblik We sluiten het gesprek af met een reflectie op hoe technologie zoals Bloqnote niet alleen de efficiëntie in de zorg verbetert, maar ook de kwaliteit van leven van cliënten verhoogt. Mark benadrukt het belang van continue innovatie en aanpassing in de technologie om te voldoen aan de steeds veranderende behoeften van de zorgsector.

 

Luister en kijk de Podcast!

Ontdek meer en luister de volledige aflevering Geïnspireerd door ons gesprek met Mark? Luister naar de volledige aflevering van de Mica Podcast om een dieper inzicht te krijgen in de rol van technologie in de zorg. Bezoek onze website voor meer informatie en toegang tot aanvullende bronnen.

Geen Blog of Nieuwsbericht meer missen? Schrijf je snel in voor de nieuwsbrief