Microsoft 365 Beveiliging | Veilig werken met Mica IT

Veilig bedrijfsbeheer met Microsoft 365

 • Mica
 • Veilig bedrijfsbeheer met Microsoft 365

Garandeer de veiligheid van jouw bedrijf met Microsoft 365

Bescherm je bedrijf tegen hedendaagse bedreigingen met Mica’s maatwerk oplossingen. We helpen je gebruik te maken van de geavanceerde beveiligingsfuncties van Microsoft 365, waaronder gegevensbescherming, bedreigingsbeheer, identiteits- en toegangsbeheer, evenals nalevingsoplossingen.

Veiligheid voor jouw bedrijf

Bescherm je bedrijf tegen moderne beveiligingsbedreigingen

Veilige bedrijfsvoering is niet optioneel. Het beschermen van jouw bedrijfsgegevens is essentieel in het hedendaagse digitale landschap. Datalekken, cyberaanvallen en niet-naleving van regelgeving kunnen leiden tot zware financiële verliezen en schade aan uw reputatie. Jouw team moet kunnen werken zonder zich zorgen te maken over de veiligheid van hun gegevens en communicatie.

Gevaar ligt altijd op de loer. Van phishing-pogingen tot ransomware-aanvallen, de digitale bedreigingen voor uw bedrijf zijn talrijk en continu evoluerend. Deze bedreigingen kunnen leiden tot verlies van belangrijke bedrijfsinformatie, onderbreking van uw bedrijfsvoering en aanzienlijke financiële kosten. Het is dan ook noodzakelijk om te investeren in robuuste en betrouwbare beveiligingsmaatregelen.

Microsoft 365 biedt de oplossing. Met Microsoft 365 van Mica kunt je jouw bedrijf tegen deze bedreigingen beschermen. Door middel van geavanceerde beveiligingstools en nalevingsprotocollen houdt Microsoft 365 uw bedrijfsgegevens veilig. Of het nu gaat om het versleutelen van e-mails, het beveiligen van bestanden, of het beheersen van toegang tot gevoelige informatie, Microsoft 365 stelt je in staat om met een gerust hart te werken.

Onze tevreden klanten

"Mica IT is onze gewaardeerde IT-partner vanwege hun betrouwbare en deskundige ondersteuning bij al onze IT-behoeften. Ze staan altijd klaar om ons te helpen bij eventuele IT-problemen en bieden oplossingen op maat die onze bedrijfsvoering optimaliseren. Met hun toegewijde team bieden ze een essentiële ondersteuning binnen ons IT-landschap.""Wij, TrendyHair Company, zijn uitermate tevreden over de service en dienstverlening van Mica IT. De medewerkers zijn beleefd, deskundig, accuraat en snel. Destijds een goede keuze gemaakt om met Mica IT in zee te gaan.""Met Mica als onze netwerk- en systeembeheerder is het alsof we een grote IT afdeling in huis hebben. De geboden proactieve ondersteuning i altijd en direct beschikbaar met de juiste parate kennis over ons netwerk. Het meedenken in de breedste zin van het woord is op hoog niveau wat ik persoonlijk weinig tegenkom bij IT bedrijven, echt een partner die voelt als een onderdeel van het team."

Unieke voordelen: Waarom kiezen voor beveiliging met Microsoft 365

Veel gestelde vragen over beveiliging met Microsoft 365 door Mica IT

Microsoft 365 maakt gebruik van geavanceerde beveiligingstools en -protocollen om uw gegevens te beschermen tegen cyberaanvallen. Dit omvat twee-factor authenticatie, versleuteling van gegevens en regelmatige beveiligingsaudits.

Mica volgt de best practices in de industrie om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig zijn tijdens de overgang naar Microsoft 365. Wij zorgen voor een veilige datamigratie en een grondige beveiligingsbeoordeling na de implementatie.

Microsoft 365 heeft ingebouwde tools voor gegevensverliespreventie (DLP). Deze tools helpen gevoelige informatie te identificeren, te controleren en automatisch te beschermen via beleid en regels.

Ja. Microsoft 365 omvat geavanceerde e-mailbeveiliging met versleuteling, anti-malware en anti-phishing-beleid om uw communicatie te beschermen.

Microsoft 365 biedt geavanceerde compliance-tools om te helpen voldoen aan de normen en regelgeving van verschillende industrieën. Het omvat ook Compliance Manager, een functie die compliance-risico’s in kaart brengt en aanbevelingen doet voor verbetering.

Mica biedt 24/7 ondersteuning aan klanten. Bij een beveiligingsprobleem staan we klaar om snel en efficiënt te reageren, om zo mogelijke gevolgen tot een minimum te beperken.

Ja, Mica biedt trainingen aan om uw team bewust te maken van beveiligingsrisico’s en de beste praktijken om deze te mitigeren. Dit helpt uw team veiliger te werken met Microsoft 365-tools.

Geef bedreigingen geen kans – Bescherm je bedrijf nu met Microsoft 365!

Ontdek hoe Microsoft 365 door Mica IT jouw bedrijfsdata kan beveiligen.

Vul het formulier in en onze ervaren adviseurs nemen spoedig contact met jou op om jou te begeleiden naar een efficiëntere bedrijfsvoering. Zet vandaag nog de stap naar een betere toekomst voor jouw bedrijf.

Laat nu een bericht achter!

  Óf, neem direct contact op!

   

  E-mail: info@mica.nl
  Telefonisch: +31 (0)297 500 604

  Óf, neem direct contact op!

   

  E-mail: info@mica.nl
  Telefonisch: +31 (0)297 500 604

  Mica IT

  Mica, met ruim 18 jaar ervaring, is uw vertrouwde en ISO 27001 en Microsoft gecertificeerde ICT-partner. Met een team van 20 deskundige technici streven we naar heldere communicatie, innovatieve technieken en nauwe samenwerking voor een efficiëntere bedrijfsvoering.

  Contact & Route

  Mica IT
  Amsterdamseweg 35
  1422 AC Uithoorn (route)

  info@mica.nl
  +31 (0)297 500 604

  Over ons