Microsoft 365 Business: productiviteit, samenwerking en beveiliging

Microsoft 365 Business

  • Mica
  • Microsoft 365 Business

Verhoog jouw productiviteit met Microsoft 365 Business

Microsoft 365 Business is de ideale oplossing voor bedrijven die behoefte hebben aan een volledig geïntegreerd platform voor productiviteit en samenwerking. Met Microsoft 365 Business kunnen bedrijven gebruikmaken van een scala aan krachtige tools, waaronder e-mail, agenda’s, documentopslag en samenwerkingstools, die gemakkelijk toegankelijk zijn vanaf elk apparaat en elke locatie.

Dit betekent dat jouw medewerkers altijd en overal kunnen werken, waardoor de productiviteit van jouw bedrijf wordt verhoogd. Bovendien biedt Microsoft 365 Business uitgebreide beveiligingsfuncties, waardoor jouw bedrijf beschermd blijft tegen bedreigingen van buitenaf. Met Mica IT als jouw partner kun je profiteren van onze expertise op het gebied van Microsoft 365 Business, waardoor je jouw bedrijf naar een hoger niveau kunt tillen.

Microsoft Office 365

Krachtige beveiliging en naadloze samenwerking met Microsoft 365 Business

Intune: Krachtige beveiliging en apparaatbeheer

Een van de meest waardevolle functies van Microsoft 365 Business is de integratie van Microsoft Intune. Dit stelt bedrijven in staat om hun apparaten te beheren en te beveiligen vanaf één enkele console. Met Intune kunnen IT-beheerders apparaten configureren, beveiligen en updaten vanaf één locatie, waardoor beveiligingsrisico’s worden verminderd en de productiviteit van werknemers wordt verhoogd. Bovendien biedt Intune ook krachtige beveiligingsfuncties, zoals apparaatversleuteling en beveiligingspolicies, die bedrijven helpen om hun gevoelige informatie te beschermen en naleving van de privacywetgeving te garanderen. Met Intune als onderdeel van Microsoft 365 Business kunnen bedrijven erop vertrouwen dat hun apparaten en bedrijfsgegevens veilig zijn.

SharePoint en Teams: Naadloze samenwerking en beveiliging

Met de naadloze integratie van SharePoint en Teams in Microsoft 365 Business kunnen bedrijven eenvoudig documenten delen, samenwerken en virtuele vergaderingen houden, wat de productiviteit en samenwerking tussen teams verhoogt. Beide tools bieden ook ingebouwde beveiligingsfuncties, zoals automatische versiebeheer en machtigingenbeheer, die bedrijven helpen om hun bedrijfsgegevens te beschermen. Met de integratie van SharePoint en Teams kunnen bedrijven hun workflows stroomlijnen en beter samenwerken, terwijl ze tegelijkertijd de veiligheid van hun bedrijfsgegevens waarborgen.

Microsoft Office 365 Logo

3 varianten Microsoft 365 Business

Microsoft 365 Business Basic

Met Microsoft 365 Business Basic heb je toegang tot de basisfuncties van Microsoft 365, waaronder e-mail, agenda’s, Office-apps en Teams. Deze variant is ideaal voor kleine bedrijven die hun communicatie en samenwerking willen verbeteren zonder te veel te betalen voor extra functies.

Microsoft 365 Business Standard

Met Microsoft 365 Business Standard krijg je naast alle functies van Basic ook extra functies zoals onbeperkte OneDrive-opslag, samenwerking met SharePoint en geavanceerde beveiligingsfuncties. Deze variant is geschikt voor bedrijven die meer willen dan alleen de basisfuncties en ook behoefte hebben aan extra opslagruimte en beveiligingsfuncties.

Microsoft 365 Business Premium

Microsoft 365 Business Premium bevat alle functies van Standard en biedt daarnaast ook geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals apparaatbeheer met Intune, geavanceerde bedreigingsbescherming en informatiebescherming. Deze variant is geschikt voor bedrijven die de hoogste beveiligingsstandaarden willen toepassen en hun apparaten en gegevens willen beheren en beveiligen vanuit één centrale plek.

Back-up-oplossingen voor Microsoft 365 Business

Als ICT-dienstverlener begrijpen we bij Mica IT dat het veilig opslaan en beschermen van bedrijfsgegevens essentieel is voor het succes van jouw onderneming. Daarom bieden wij betrouwbare cloud backup-diensten die naadloos aansluiten bij Microsoft 365 Business. Onze oplossingen zorgen ervoor dat jouw bedrijfsgegevens te allen tijde veilig worden opgeslagen en makkelijk kunnen worden hersteld in het geval van een calamiteit. Door gebruik te maken van onze backup-diensten, kun je jouw bedrijfsgegevens beschermen en ervoor zorgen dat jouw onderneming altijd operationeel blijft, zelfs als er zich een storing voordoet.

Ontdek Microsoft 365 Business met Mica

Met Microsoft 365 Business haal je het beste in productiviteit, samenwerking en beveiliging in huis. Mica IT is jouw partner in het succesvol implementeren van Microsoft 365 Business in jouw bedrijf. Of je nu kiest voor Basic, Standard of Premium, bij Mica IT begrijpen we dat elke onderneming uniek is en bieden we een oplossing die past bij jouw specifieke behoeften. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om de juiste oplossing voor jouw bedrijf te bieden en je te helpen optimaal te profiteren van de voordelen van Microsoft 365 Business. Of je nu geïnteresseerd bent in de verschillende abonnementsvarianten of de 365 backup-diensten van Mica IT, neem gerust contact met ons op en ontdek wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen

Wat maakt 365 Business uniek?

  • Beveiliging van bedrijfsgegevens met ingebouwde beveiligingstools
  • Mogelijkheid voor apparaat- en mobiel apparaatbeheer
  • Geavanceerde beheerfuncties voor e-mail en agenda’s
  • Bescherming tegen phishing en andere cyberbedreigingen
  • Informatiebeheer voor betere naleving en privacybescherming
  • Eenvoudige samenwerking met teams, overal en altijd

Veel gestelde vragen over Microsoft 365 Business

In het meest uitgebreide pakket zijn standaard de volgende (klassieke) office onderdelen opgenomen:

Het verschil tussen deze abonnementen zit voornamelijk in de extra functies die worden aangeboden, zoals meer opslag, beheer van mobiele apparaten en beveiligingsfuncties

Ja, je kunt Microsoft 365 Business installeren en gebruiken op meerdere apparaten, zoals desktops, laptops, tablets en smartphones.

Ja, het is mogelijk om je aangepaste domein te gebruiken met Microsoft 365 Business, zodat je e-mailadressen kunt aanmaken die bij jouw bedrijf passen.

Microsoft 365 Business biedt verschillende beveiligingsfuncties, zoals multifactor-authenticatie en geavanceerde beveiliging tegen malware en andere bedreigingen. Je kunt ook beleidsregels instellen om gegevensbescherming te verbeteren.

Mica IT kan je helpen bij het implementeren van Microsoft 365 Business in jouw bedrijf, waarbij we samenwerken om de beste oplossing te vinden die past bij jouw specifieke behoeften en uitdagingen.

Adres en Route

Mica IT
Amsterdamseweg 35
1422 AC Uithoorn (route)

info@mica.nl
+31 (0)297 500 604

Mica - Microsoft Silver Partner

Meer Informatie of Contact?