Microsoft 365 Enterprise: Geavanceerde beveiliging en bedrijfstools

Microsoft 365 Enterprise

  • Mica
  • Microsoft 365 Enterprise

Ontdek de kracht van Microsoft 365 Enterprise

Microsoft 365 Enterprise is een oplossing voor grotere organisaties die meer complexiteit vereisen in hun IT-omgeving. Het biedt geavanceerde beveiligings- en compliancefuncties, gecentraliseerd beheer en een uitgebreide reeks aan productiviteitstools. Met Microsoft 365 Enterprise kunnen organisaties hun werknemers voorzien van de tools die ze nodig hebben om samen te werken, communiceren en efficiënt te werken.

Tegelijkertijd waarborgt Microsoft 365 Enterprise de beveiliging en compliance van bedrijfsgegevens. Dit biedt grote organisaties een complete, beveiligde en geïntegreerde cloudoplossing voor hun bedrijfsbehoeften. Het platform biedt een breed scala aan tools, waaronder e-mail, agenda’s, documentopslag en samenwerkingstools, die naadloos met elkaar integreren en toegankelijk zijn vanaf elke locatie en elk apparaat.

 
Microsoft Office 365 Logo

Beveiliging en compliance: de belangrijkste functies

Microsoft 365 Enterprise biedt een uitgebreide set van geavanceerde beveiligingsfuncties voor grotere organisaties die complexe IT-omgevingen hebben en veel waarde hechten aan veiligheid en compliance. Met de unieke beveiligingsfuncties kunnen bedrijven hun bedrijfsgegevens en IT-infrastructuur beter beschermen tegen bedreigingen van binnen en buiten de organisatie.

Een aantal van de belangrijkste beveiligingsfuncties zijn onder andere Azure Active Directory Premium, Microsoft Defender voor Office 365, Azure Information Protection, Microsoft Defender for Cloud Apps en Advanced eDiscovery. Deze functies bieden onder andere geavanceerde detectie en bescherming tegen bedreigingen, gegevensclassificatie en -bescherming, geavanceerde audits en eDiscovery-mogelijkheden. Met Microsoft 365 Enterprise ben je verzekerd van de hoogste beveiligingsstandaarden en compliance-vereisten.

Microsoft Office 365

3 varianten 

Microsoft 365 Enterprise E3

Bevat een breed scala aan productiviteitstools, geavanceerde beveiligingsfuncties en uitgebreide eDiscovery-mogelijkheden voor bedrijven die streven naar maximale efficiëntie en compliance.

Microsoft 365 Enterprise E5

Biedt alle functies van E3, met daarbij ook nog geavanceerde beveiliging, spraak- en gegevensanalyse, en geavanceerde compliance-mogelijkheden, waardoor het de perfecte keuze is voor bedrijven die veel belang hechten aan beveiliging en compliance.

Microsoft 365 Enterprise F3

Ontworpen voor de ‘firstline workers’ in bedrijven, inclusief winkelmedewerkers, service medewerkers en andere medewerkers op locatie, biedt F3 toegang tot beperkte e-mail en Office-apps, met toegang tot Microsoft Teams en SharePoint om samenwerking te verbeteren.

Nooit meer zorgen over data

Mica IT biedt 365 backup-diensten die perfect aansluiten bij Microsoft 365 Enterprise, waarmee je verzekerd bent van veilige en betrouwbare back-ups van jouw gegevens in de cloud. Met onze diensten ben je altijd beschermd tegen verlies van belangrijke gegevens en downtime, en kun je snel weer aan de slag als er iets misgaat. Wij zorgen ervoor dat jouw gegevens veilig zijn, zodat je je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het runnen van jouw bedrijf.

Ontdek Microsoft 365 Enterprise met Mica IT

Benieuwd naar hoe Microsoft 365 Enterprise jouw bedrijf kan ondersteunen en hoe Mica IT je kan helpen bij de implementatie? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak. Ons team van Microsoft-specialisten staat klaar om al je vragen te beantwoorden en samen met jou de beste oplossing te vinden die past bij jouw specifieke zakelijke behoeften. Of je nu op zoek bent naar een op maat gemaakte oplossing, hulp bij het migreren van je huidige IT-omgeving naar Microsoft 365 Enterprise of gewoon meer informatie wilt, we staan klaar om je te helpen.

Wat maakt Enterprise uniek?

  • Geavanceerde beveiliging en compliance
  • Integratie met andere systemen
  • Automatische software-updates
  • Geoptimaliseerde bedrijfsprocessen
  • Enterprise-level ondersteuning
  • Efficiënte samenwerking op afstand

Veel gestelde vragen over Microsoft 365 Enterprise

Microsoft 365 E5 biedt meer geavanceerde beveiligings- en compliance-functies dan E3, inclusief geavanceerde bedreigingsbeveiliging, cloud-app-beveiliging en geavanceerde compliance. E5 bevat ook toegang tot de volledige Office-suite, terwijl E3 alleen toegang biedt tot de webversies van deze apps.

Microsoft 365 Enterprise biedt een breed scala aan compliance-functies, waaronder geavanceerde gegevensbescherming, identiteits- en toegangsbeheer, nalevingscontroles, informatiebeheer en meer. Deze functies zijn ontworpen om bedrijven te helpen voldoen aan de meest stringente regelgevingen en voorschriften.

Ja, Microsoft 365 Enterprise biedt geavanceerde tools en functies waarmee u uw eigen beveiligingsbeleid kunt maken en beheren. U kunt beleidsregels instellen voor gegevensbescherming, toegangsbeheer, identiteitsbeheer en meer.

Microsoft 365 Enterprise biedt geavanceerde beveiligingsfuncties, waaronder multifactor authenticatie, geavanceerde bedreigingsbeveiliging en gegevensbescherming. Daarnaast biedt Microsoft ook nalevingsrapporten en audits, zodat u ervoor kunt zorgen dat uw gegevens veilig en beveiligd blijven.

Ja, Microsoft 365 Enterprise is ontworpen om naadloos te integreren met andere systemen. Het biedt integraties met tal van andere Microsoft-producten, evenals met veel populaire bedrijfstoepassingen van derden. Daarnaast biedt Microsoft gedetailleerde documentatie en ondersteuning voor ontwikkelaars, zodat u op maat gemaakte oplossingen kunt maken die aansluiten bij uw specifieke zakelijke behoeften.

Adres en Route

Mica IT
Amsterdamseweg 35
1422 AC Uithoorn (route)

info@mica.nl
+31 (0)297 500 604

Mica - Microsoft Silver Partner

Meer Informatie of Contact?