Benut de kracht van Microsoft 365 voor jouw bedrijf

Mica IT maakt Microsoft 365 passend voor jouw bedrijf met onze expertise en persoonlijke service, gericht op betere samenwerking, beveiliging en productiviteit. Onze support en innovatie helpen jouw onderneming transformeren.

Frank van den Berg - Microsoft 365

Haal alles uit Microsoft 365 met Mica IT

De complexiteit van Microsoft 365 kan overweldigend zijn, waardoor investeringen niet optimaal gebruikt worden en productiviteitskansen gemist. Zonder deskundige begeleiding kunnen de uitdagingen van digitale transformatie leiden tot frustraties en achterblijvende resultaten. Mica IT, als jouw Microsoft 365 partner, biedt een op maat gemaakte aanpak en continue support om de volledige capaciteit van Microsoft 365 te benutten, wat resulteert in een efficiënter team en bedrijfsgroei. Kies voor Mica IT voor een gestroomlijnde ervaring met Microsoft 365.

Ruim 200 tevreden klanten gingen je al voor!

Kevin Langeveld
Kevin Langeveld
Lees verder
Mica IT is onze gewaardeerde IT-partner vanwege hun betrouwbare en deskundige ondersteuning bij al onze IT-behoeften. Ze staan altijd klaar om ons te helpen bij eventuele IT-problemen en bieden oplossingen op maat die onze bedrijfsvoering optimaliseren. Met hun toegewijde team bieden ze een essentiële ondersteuning binnen ons IT-landschap.
Andy Vanbijlevelt
Andy Vanbijlevelt
Lees verder
Wij, TrendyHair Company, zijn uitermate tevreden over de service en dienstverlening van Mica IT. De medewerkers zijn beleefd, deskundig, accuraat en snel. Destijds een goede keuze gemaakt om met Mica IT in zee te gaan.
Remco Brouwer
Remco Brouwer
Lees verder
Met Mica als onze netwerk- en systeembeheerder is het alsof we een grote IT afdeling in huis hebben. De geboden proactieve ondersteuning i altijd en direct beschikbaar met de juiste parate kennis over ons netwerk. Het meedenken in de breedste zin van het woord is op hoog niveau wat ik persoonlijk weinig tegenkom bij IT bedrijven, echt een partner die voelt als een onderdeel van het team.
Vorig
Volgende

Waarom kiezen voor Microsoft 365 met Mica IT?

Veel gestelde vragen over Microsoft 365 van Mica

Mica IT specialiseert zich in het begrijpen van uw unieke bedrijfsprocessen en -uitdagingen. We gebruiken deze inzichten om Microsoft 365-functies zodanig in te stellen en te configureren dat ze uw werkstromen optimaliseren, productiviteit verhogen en samenwerking binnen uw team verbeteren.

Ja, Mica IT heeft uitgebreide ervaring in het begeleiden van naadloze migraties naar Microsoft 365. We zorgen voor een gestructureerde overgang, minimaliseren downtime en trainen uw team om snel van de nieuwe omgeving gebruik te maken.

Mica IT implementeert de meest geavanceerde beveiligingsprotocollen van Microsoft 365 en past specifieke beveiligingsinstellingen aan die overeenkomen met de risiconiveaus van uw sector. We monitoren continu de beveiligingsstatus en reageren proactief op potentiële dreigingen.

Absoluut, Mica IT gelooft in het empoweren van gebruikers. We bieden op maat gemaakte trainingen en workshops om ervoor te zorgen dat uw team Microsoft 365-tools effectief kan gebruiken. Daarnaast staan we klaar met ondersteuning en advies wanneer u ons nodig heeft.

Mica IT biedt strategisch licentiebeheer om ervoor te zorgen dat u alleen betaalt voor wat u nodig heeft. We evalueren regelmatig uw licentiegebruik en adviseren over de meest kosteneffectieve opties voor uw bedrijf.

Mica IT blijft op de hoogte van de laatste Microsoft 365-innovaties en -updates, en wij zorgen ervoor dat u hiervan profiteert. Door strategisch advies en implementatie van nieuwe functies stimuleren we continue verbetering en innovatie binnen uw organisatie.

Klaar om Microsoft 365 in te zetten voor jouw bedrijf?

Zullen we praten?

Wij horen graag van je! Heb jij vragen over Diensten of Producten? Vul het contactformulier snel in. Een adviseur van Mica zal binnen 24 uur contact met je opnemen.

Direct contact?

Het kan natuurlijk nog sneller! Er is altijd koffie maar wij zijn ook via e-mail en telefoon heel goed bereikbaar.

E-mail:  info@mica.nl
Telefoon: +31 (0)297 500 604

Mijnsherenweg 8D
1424 CB De Kwakel (route)