Microsoft 365

Microsoft 365 Business, alles overal beschikbaar

Altijd en overal op een veilige manier toegang hebben tot de applicaties en informatie die uw bedrijf nodig heeft. Het zakelijke Microsoft Office 365 Business Cloud Platform biedt hierbij uitkomst en wordt volledig door Mica IT aangeboden en naar wens ingericht.

Microsoft Office 365 Business is het verzamelpakket van applicaties als Word, Excel, SharePoint, Teams en Outlook die op maat inzetbaar zijn voor elk bedrijf. Het omvat dus het volledige Microsoft Office 365 Business pakket met daarin alle vertrouwde zakelijke Microsoft Office programma’s.

Verhuizen naar Microsoft Office 365 Business is ongeacht de huidige situatie, voor elk bedrijf snel gerealiseerd.

Microsoft Office 365 Logo

Wees overal productief

Krijg werk gedaan en blijf in contact, of je nu extern werkt of op locatie.

 • Chatten, bellen en vergaderingen hosten
 • Documenten delen in de cloud
 • Samenwerken met behulp van Office-apps
 • Contact houden via e-mail en agenda

Je bedrijf beveiligen

Help bedrijfsgegevens te waarborgen met ingebouwde beveiligingsfuncties.

 • Verdediging tegen cyberbedreigingen
 • Klantgegevens beter beveiligen
 • Je apparaten helpen beveiligen
 • Gebruikers en apparaten beheren

Een kosteneffectieve oplossing

Stroomlijn IT-installatie, -beheer, en -kosten met één productiviteitsoplossing.

 • Gebruikersproductiviteit verbeteren
 • Besparen op automatisering en IT-kosten
 • Bestedingen van leveranciers consolideren
 • Kosten van beveiligingsrisico’s verkleinen

Microsoft 365, snel geregeld!

In onze dienstverlening is de configuratie volledig inbegrepen. Maar, ook persoonlijk advies om het maximale uit Microsoft Office 365 te halen behoort tot onze standaard werkzaamheden. Microsoft Office 365 Business is ook goed te combineren met Microsoft Azure Desktop

Met Microsoft Office 365 Business wordt een onderneming nog meer flexibel. Het pakket is eenvoudig te installeren, makkelijk te beheren en altijd voorzien van de meest recente softwareversies van Microsoft. Bovendien is het veilig. Alleen u bepaalt wie de bestanden kan inzien en/of mag bewerken. Zonder toegewezen rechten zijn de bestanden niet toegankelijk.

Veel gestelde vragen over Microsoft 365

Ja! Na overleg met jou en de belangen van jouw bedrijf richten wij de omgeving helemaal op maat in.

Nee. Niemand anders heeft toegang tot  jouw bestanden. Zowel lokaal opgeslagen documenten als die in SharePoint of OneDrive zijn uitsluitend voor jou toegankelijk.

Documenten die je deelt met andere mensen via email, OneDrive, Teams of SharePoint zijn uiteraard wel zichtbaar voor mensen buiten jouw organisatie.

In relatie tot AVG of andere wet- en regelgeving is het belangrijk te weten dat Microsoft en werkgevers het recht en de mogelijkheid hebben om bestanden in te zien.

Mica levert, ondersteunt en richt de volgende zakelijke abonnementen van Microsoft 365 in:
 • Microsoft 365 Business
  • Microsoft 365 Apps for Business
  • Microsoft 365 Business Basic
  • Microsoft 365 Business Standard
  • Microsoft 365 Business Premium

 • Microsoft 365 Enterprise
  • Microsoft 365 F3
  • Microsoft 365 E3
  • Microsoft 365 E5

Ja. De documenten die jij of jouw bedrijf maken zijn volledig jouw eigendom. Je kunt ervoor kiezen ze via OneDrive of SharePoint online op te slaan of lokaal op jouw PC of Mac.

Microsoft 365 slaat alle bestanden van gebruikers en bedrijven in Azure Opslag op. Deze bestanden worden veilig versleuteld. Ook kunnen bestanden gewoon op een computer of ander apparaat worden opgeslagen. Deze kopieën kunnen ook worden gebruikt voor eventueel offline werken.

Microsoft geeft jaarlijks naar schatting meer dan 1 miljard dollar uit om cloud producten en diensten (waarbij Microsoft 365 als  belangrijkste product mag worden beschouwd) uit. Microsoft 365 is dus veilig.

Hoewel geen enkele beveiliging 100% kan zijn, geeft het Microsoft 365 alle gebruikers de kans om op de Microsoft Security oplossingen te rusten. Microsoft heeft een groot team van threat management en security specialisten die alle datacenters actief en preventief beschermt tegen aanvallen van hackers en software met kwade intenties. Dit gebeurt op een schaal waar Nederlandse MKB  bedrijven niet aan kunnen tippen.

Microsoft 365 is voor elke gebruiker standaard voorzien van antivirus, anti-spam, anti-malware en anti-phishings bescherming. Daarnaast is Microsoft 365 uit te breiden met versleutelde e-mails en 2FA meer factor authenticatie voor maximale beveiliging.

Stabiliteit wordt gegarandeerd door Microsofts uptime garantie van maar liefst 99,9% voor alle Azure Cloud diensten waaronder Microsoft 365. Daarnaast geven rapporten inzichten in prestaties en veiligheid en bestaan er mogelijkheden om extra back-ups te maken om zo de kans op dataverlies te minimaliseren.

Nee. Je hoeft geen actieve internetverbinding te hebben om met Office applicaties zoals Word, Excel en PowerPoint te werken omdat die volledig geïnstalleerd staan op jouw PC, Mac of Azure Virtual Desktop.

Om Microsoft 365 up-to-date te houden heb je wel een actieve internetverbindingen nodig. Op die manier blijven de applicaties altijd de laatste versie en kan je het maximale uit de apps halen.

Nee. Hoewel het vrijwel gelijk is en zo gemaakt worden dat deze verschillen zo klein mogelijk blijven kunnen er wat verschillen zijn. Er kunnen dus verschillen voor een Mac of een PC gebruiker zijn.

Microsoft 365 is heel flexibel en maakt het mogelijk om zonder kosten of veel installatie werk jouw  account te gebruiken vanaf een ander apparaat. Het zal dus in de praktijk nooit een probleem opleveren.

Ja, Microsoft 365 biedt apps aan met een optimale mobiele gebruikers ervaring. Dit werkt op Android telefoons en tablets tot Apple iPhones en iPads.

Je kunt Word, Excel en PowerPoint zelfs altijd gratis gebruiken op mobiele apparaten. Je hebt  wel een abonnement nodig voor de volledige apps op Android en Apple om ook documenten te maken en bewerken.

Je gegevens zijn van jou. Als je je abonnement opzegt, kun je je gegevens, bijvoorbeeld je e-mail en documenten op teamsites, downloaden en opslaan op een andere locatie. Sla je gegevens op voordat je je abonnement opzegt.

Nadat je je abonnement hebt opgezegd, zijn de gegevens die bij je account horen in beperkte functionaliteit beschikbaar voor je beheerder(s) gedurende 90 dagen.

Azure Desktop Logo
Azure Desktop
Microsoft 365 SharePoint
SharePoint
Microsoft Intune
Intune
Microsoft Teams
Teams
Mica IT Logo Bal
Systeembeheer
DUO 2FA Security
2FA Inloggen
Acronis Backup
Back-up
FileCap Logo
Veilig Mailen

Adres en Route

Mica IT
Amsterdamseweg 35
1422 AC Uithoorn (route)

info@mica.nl
+31 (0)297 500 604

Mica - Microsoft Silver Partner

Meer Informatie of Contact?