Microsoft Office 365 - Efficiënt en veilig samenwerken | Mica IT

Microsoft Office 365

  • Mica
  • Microsoft Office 365

Boost jouw productiviteit met Mica IT

Welkom bij Mica IT, dé partner op het gebied van Microsoft Office 365-oplossingen voor bedrijven. Met meer dan 18 jaar automatiseringservaring in Nederland en een team van Microsoft-specialisten zijn wij dé partner om jouw bedrijf te helpen bij het succesvol implementeren van Microsoft Office 365.

Onze aanpak is gericht op het begrijpen van jouw specifieke uitdagingen en het aanbieden van oplossingen die bij jou passen, of je nu op zoek bent naar een simpele e-mailoplossing of een uitgebreide samenwerkingstool. Bij Mica IT helpen we jou om optimaal te profiteren van de voordelen van Microsoft Office 365 en de productiviteit en samenwerking binnen jouw bedrijf te verbeteren.

Microsoft Office 365 Logo

Microsoft Office 365: de ideale oplossing voor jouw bedrijf.

Microsoft Office 365 biedt complete en gebruiksvriendelijke oplossingen voor bedrijven die productiviteit, samenwerking en veiligheid zoeken. Het biedt diverse tools die naadloos integreren en op elk apparaat toegankelijk zijn, zoals e-mail, agenda’s en documentopslag.. Bovendien biedt Microsoft Office 365 uitgebreide beveiligingsfuncties, waaronder multifactor authenticatie, en worden alle gegevens opgeslagen in de cloud. Kortom, Microsoft Office 365 biedt bedrijven een veilige en efficiënte werkomgeving die hen in staat stelt om altijd en overal te werken.

Vind de beste Microsoft Office 365-versie voor jouw bedrijf

Microsoft Office 365 is beschikbaar in twee versies: Business en Enterprise. De Business-variant is geschikt voor kleine tot middelgrote bedrijven en biedt een breed scala aan tools en functies om de productiviteit en samenwerking binnen jouw bedrijf te verbeteren. De Enterprise-variant is daarentegen geschikt voor grote organisaties en biedt geavanceerde beveiligings- en compliance-functies, integraties met andere systemen en uitgebreide ondersteuningsopties. Bij Mica IT hebben wij uitgebreide kennis en ervaring met beide versies van Microsoft Office 365 en helpen wij jou graag bij het vinden van de oplossing die het beste past bij jouw bedrijf.

Veilige Microsoft Office 365 back-ups

Bij Mica IT begrijpen we dat het veiligstellen van bedrijfsgegevens van essentieel belang is. Daarom bieden wij ook 365 backup-diensten die aansluiten bij de behoeften van bedrijven die gebruikmaken van Microsoft Office 365. Onze 365 backup-diensten bieden uitgebreide beveiliging en zorgen ervoor dat jouw bedrijfsgegevens veilig worden opgeslagen en beschermd tegen verlies als gevolg van hardwarestoringen, menselijke fouten of cyberaanvallen. Zo kun je met een gerust hart jouw bedrijfsgegevens beheren en hoef je je geen zorgen te maken over het verlies van belangrijke gegevens.

Microsoft Office 365

Microsoft Office 365, met Mica snel geregeld!

Bij Mica IT begrijpen we hoe belangrijk het is om efficiënt en veilig samen te werken en te communiceren binnen jouw bedrijf. Daarom bieden we Microsoft 365 Business en Enterprise aan als oplossing. Het is een complete softwareoplossing voor optimaal werken met altijd en overal toegang tot bestanden, e-mails en agenda, en gemakkelijke samenwerking met collega’s.

Boost je samenwerking

Met Microsoft Office 365 beschik je ook over handige tools voor communicatie en productiviteit, zoals SharePoint en Microsoft Teams, voor op afstand vergaderen, chatten en gezamenlijk werken aan documenten en presentaties. Bovendien heb je altijd de nieuwste versie van Microsoft Office voor optimaal werken met Word, Excel en PowerPoint.

Mica helpt

Bij Mica IT helpen we graag bij het implementeren en gebruiken van Microsoft Office 365. Onze specialisten staan voor je klaar om te ondersteunen bij installatie en configuratie en te adviseren over de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Neem contact op en ontdek hoe Microsoft Office  365 jouw bedrijf efficiënter kan maken.

Veel gestelde vragen over Microsoft Office 365

Er zijn verschillende manieren om te migreren naar Microsoft Office 365, afhankelijk van jouw huidige e-mailomgeving. Mica IT kan je helpen bij het plannen en uitvoeren van een migratie.

Microsoft Office 365 biedt uitgebreide beveiligingsfuncties om jouw bedrijf te beschermen tegen bedreigingen van buitenaf. Microsoft implementeert fysieke, operationele en technologische beveiligingsmaatregelen om jouw gegevens te beschermen. Bovendien is Microsoft Office 365 ontworpen om te voldoen aan verschillende nalevingsnormen, zoals GDPR, HIPAA en ISO 27001.

Ja, het is mogelijk om te upgraden van Microsoft Office 365 Business naar Enterprise. Dit kan gedaan worden via de Microsoft 365 beheerdersportal. Afhankelijk van je specifieke behoeften en het aantal gebruikers in je organisatie kan het voordelig zijn om te upgraden naar Enterprise.

 

Microsoft Office 365 Business is bedoeld voor kleine en middelgrote bedrijven met maximaal 300 gebruikers. Deze versie bevat de belangrijkste Office-applicaties, zoals Word, Excel en PowerPoint, plus zakelijke e-mail, agenda, teamsamenwerkingstools en bestandsopslag- en deelopties.

Microsoft Office 365 Enterprise is bedoeld voor grote organisaties met meer dan 300 gebruikers en/of complexere behoeften op het gebied van compliance, beveiliging en analyse. Deze versie bevat alle functies van de Business-editie en biedt daarnaast meer geavanceerde functies zoals geavanceerde beveiligingsopties, compliance tools en Power BI voor geavanceerde data-analyse.

Microsoft Office 365 is beschikbaar in verschillende versies, waaronder Business en Enterprise. Het belangrijkste verschil tussen deze versies is de grootte en de complexiteit van de organisatie waarvoor ze bedoeld zijn.

Welke versie van Microsoft Office 365 het meest geschikt is, hangt af van de grootte en complexiteit van je organisatie en de specifieke behoeften van je bedrijf. Als je een klein of middelgroot bedrijf hebt en voornamelijk basisfuncties nodig hebt zoals e-mail en teamwerktools, is de Business-editie waarschijnlijk voldoende. Als je echter een grotere organisatie hebt met complexere behoeften op het gebied van compliance, beveiliging en analyse, dan is de Enterprise-editie waarschijnlijk meer geschikt.

Ja, Microsoft Office 365 kan integreren met een breed scala aan software en systemen, afhankelijk van jouw specifieke behoeften. Onze Microsoft-specialisten kunnen je helpen bij het integreren van Microsoft Office 365 in jouw bestaande IT-omgeving.

Azure Virtual Desktop
Azure Desktop
Microsoft 365 SharePoint
SharePoint
Microsoft Intune
Intune
Microsoft Teams Logo
Teams
Mica IT Logo Bal
Systeembeheer
DUO 2FA Security
2FA Inloggen
Acronis Backup
Back-up
FileCap Logo
Veilig Mailen

Adres en Route

Mica IT
Amsterdamseweg 35
1422 AC Uithoorn (route)

info@mica.nl
+31 (0)297 500 604

Mica - Microsoft Silver Partner

Meer Informatie of Contact?