Ontgrendel ongekende productiviteit met Microsoft Copilot

Mica IT brengt de kracht van Microsoft Copilot naar jouw Microsoft 365 bedrijfsdata en e-mail. Met bewezen Microsoft expertise en effectief applicatiebeheer: samen voorop in de AI-revolutie!

Gosse Brands - Intune

Maximaliseer je bedrijfspotentieel met Microsoft Copilot en Mica IT

De uitgebreide datastromen binnen Microsoft Office 365, van SharePoint en Outlook-e-mails tot Office-documenten en PDFs, bevatten cruciale zakelijke inzichten die vaak onbenut blijven.

 

Zonder deskundige begeleiding kan deze complexiteit overweldigend zijn, wat leidt tot onderbenutte technologie en gemiste productiviteit. Mica IT, als jouw gespecialiseerde Microsoft partner, biedt gepersonaliseerde oplossingen en constante ondersteuning om elk aspect van Microsoft Copilot te benutten. 

 

Kies voor Mica IT om de volledige potentie van je Microsoft Office 365-data te ontgrendelen, wat resulteert in een transformatie van je workflow, efficiëntieverbetering en bedrijfsgroei.

Ruim 200 tevreden klanten gingen je al voor!

Kevin Langeveld
Kevin Langeveld
Lees verder
Mica IT is onze gewaardeerde IT-partner vanwege hun betrouwbare en deskundige ondersteuning bij al onze IT-behoeften. Ze staan altijd klaar om ons te helpen bij eventuele IT-problemen en bieden oplossingen op maat die onze bedrijfsvoering optimaliseren. Met hun toegewijde team bieden ze een essentiële ondersteuning binnen ons IT-landschap.
Andy Vanbijlevelt
Andy Vanbijlevelt
Lees verder
Wij, TrendyHair Company, zijn uitermate tevreden over de service en dienstverlening van Mica IT. De medewerkers zijn beleefd, deskundig, accuraat en snel. Destijds een goede keuze gemaakt om met Mica IT in zee te gaan.
Remco Brouwer
Remco Brouwer
Lees verder
Met Mica als onze netwerk- en systeembeheerder is het alsof we een grote IT afdeling in huis hebben. De geboden proactieve ondersteuning i altijd en direct beschikbaar met de juiste parate kennis over ons netwerk. Het meedenken in de breedste zin van het woord is op hoog niveau wat ik persoonlijk weinig tegenkom bij IT bedrijven, echt een partner die voelt als een onderdeel van het team.
Vorig
Volgende

Waarom kiezen voor Microsoft Copilot met Mica IT?

Veel gestelde vragen over Microsoft 365 van Mica

Microsoft Copilot is een krachtige AI-tool ontwikkeld door Microsoft die geïntegreerd kan worden binnen de bestaande Microsoft Office 365-omgeving van een organisatie. Het maakt gebruik van kunstmatige intelligentie om data en workflows te automatiseren en te optimaliseren, waardoor dagelijkse taken zoals het verwerken van e-mails en data-analyse efficiënter worden uitgevoerd. Het is ontworpen om naadloos samen te werken met andere Microsoft-toepassingen zoals Teams, Excel, en Outlook, wat zorgt voor een verbeterde productiviteit zonder dat grote aanpassingen in de IT-infrastructuur nodig zijn.
Microsoft Copilot kan de productiviteit verhogen door routinetaken te automatiseren, zoals het samenstellen van rapporten, het plannen van vergaderingen en het beheren van e-mails. Dit stelt medewerkers in staat zich te focussen op meer waarde toevoegende activiteiten. Daarnaast biedt Copilot geavanceerde data-analyse mogelijkheden, waardoor u dieper inzicht krijgt in uw bedrijfsgegevens en beter onderbouwde beslissingen kunt nemen.
Microsoft zet sterk in op veiligheid en compliance. Copilot is gebouwd met het oog op Microsoft’s strenge beveiligingsstandaarden en volgt alle relevante privacyregelgeving. Data die door Copilot worden gebruikt, blijven binnen het beveiligde Microsoft-ecosysteem en worden niet gedeeld met externe partijen zonder uw expliciete toestemming.
Ja, Microsoft Copilot is schaalbaar en kan worden aangepast aan de behoeften van zowel kleine bedrijven als grote ondernemingen. Het platform kan flexibel worden ingezet afhankelijk van de specifieke eisen en de omvang van de organisatie.
Microsoft Copilot is ontworpen om compatibel te zijn met veelgebruikte AI-tools en -platforms. Het kan geïntegreerd worden met bestaande systemen via API’s en andere integratie-tools die Microsoft biedt. Dit zorgt voor een naadloze integratie waarbij uw bestaande tools verrijkt worden met de mogelijkheden van Copilot.
De kosten van Microsoft Copilot kunnen variëren afhankelijk van de omvang van uw organisatie en de specifieke implementatiebehoeften. Microsoft biedt verschillende licentiemodellen aan die kunnen worden aangepast aan uw budget en vereisten. Wat betreft de ROI, rapporteren veel gebruikers significante verbeteringen in efficiëntie en productiviteit, wat leidt tot kostenbesparingen op lange termijn door tijdsbesparing en verbeterde besluitvorming.

Klaar om Microsoft Copilot in te zetten voor jouw bedrijf?

Zullen we praten?

Wij horen graag van je! Heb jij vragen over Diensten of Producten? Vul het contactformulier snel in. Een adviseur van Mica zal binnen 24 uur contact met je opnemen.

Direct contact?

Het kan natuurlijk nog sneller! Er is altijd koffie maar wij zijn ook via e-mail en telefoon heel goed bereikbaar.

E-mail:  info@mica.nl
Telefoon: +31 (0)297 500 604

Mijnsherenweg 8D
1424 CB De Kwakel (route)

Mica IT

Met ruim 19 jaar ervaring is MICA jouw vertrouwde Microsoft en ISO 27001 gecertificeerde ICT-partner. Met een team van 20 deskundige technici streven we naar heldere communicatie, innovatieve technieken en nauwe samenwerking voor een efficiëntere bedrijfsvoering.

Contact & Route

Mica IT
Mijnsherenweg 8D
1424 CB De Kwakel (route)

info@mica.nl
+31 (0)297 500 604

Voorwaarden & Beleid

Algemeen