Netwerk en systeembeheer | Mica IT

Netwerk- & Systeembeheer

 • Mica
 • Netwerk- & Systeembeheer

Netwerk- & Systeembeheer: Cloud en op Kantoor

Mica biedt 24/7 ondersteuning voor medewerkers, netwerken en servers op locatie, en volledige beheersdiensten voor cloud-software en -servers. Onze op maat aangeboden kantoorautomatisering is perfect afgestemd op de unieke behoeften en vereisten van elke organisatie.

Onze systeembeheerders en supportafdeling meten voortdurend de klanttevredenheid en werken eraan om de gebruikers tevreden te stellen met hun ondersteuning, oplossing van storingen en algemene communicatie. We scoren jaar na jaar een klanttevredenheid van meer dan 99%.

Onze systeembeheer omvat ook maatwerk hosting en advies voor bedrijven met speciale software. We bieden de mogelijkheid om eigen ontwikkelde software op maat te installeren, configureren en ondersteunen in overleg met programmeurs of leveranciers.

Mica IT Logo Bal

24×7 Support

Bij Mica IT zijn onze systeem- en netwerkengineers 24/7 beschikbaar om u te helpen. We maken gebruik van geavanceerde monitoringstechnologie om proactief te reageren op eventuele calamiteiten en we bieden telefonische ondersteuning aan u en uw medewerkers, zowel binnen als buiten kantoortijd.

Onze medewerkers zijn altijd bereikbaar om ondersteuning te bieden bij dringende storingen of grote migraties, zowel op afstand, op locatie als in datacenters. Onze professionals staan klaar om u te helpen en uw problemen op te lossen.

Voordelen Mica Systeembeheer

 • Ondersteuning van gebruikers
 • Applicatiebeheer
 • 24 uur per dag stand-by 
 • Pro-actieve monitoring van alle systemen
 • Advies en hulp voor Microsoft Azure Desktop
 • Advies en hulp voor Microsoft SharePoint
 • Ondersteuning servers op locatie
 • Snelle responsetijden support
 • 99%+ klanttevredenheid

Veel gestelde vragen over Systeem- en Netwerkbeheer door Mica IT

Netwerk- en systeembeheer verwijst naar het onderhouden en optimaliseren van een computer- of telecommunicatienetwerk. Dit omvat het monitoren van netwerkprestaties, beveiliging, het installeren van updates en patches en het beheren van gebruikersaccounts.

Een goed beheerd netwerk en systeem zorgt voor een efficiënte werking van de dagelijkse activiteiten van uw bedrijf. Het minimaliseert downtime en vermindert de kans op cyberaanvallen. Dit draagt bij aan een stabiele werkomgeving en zorgt voor tevreden medewerkers.

Mica IT is een betrouwbare partner met jarenlange ervaring op het gebied van netwerk- en systeembeheer. Het team bestaat uit gecertificeerde professionals die up-to-date kennis hebben van de nieuwste technologieën. Bovendien biedt Mica IT maatwerkoplossingen die aansluiten op uw specifieke bedrijfsbehoeften.

Mica IT biedt een breed scala aan diensten, waaronder netwerk- en serverbeheer, cloudoplossingen, beveiliging, databack-up en disaster recovery, netwerkmonitoring en troubleshooting, en systeemintegratie.

Ja, Mica IT kan u helpen bij het opzetten van een nieuw netwerk. Het team kan u adviseren over de beste oplossingen voor uw bedrijf en helpt u bij het ontwerp, de implementatie en het onderhoud van uw netwerk.

Het grootste deel van onze klanten heeft eigen ICT-medewerkers van verschillende niveaus en disciplines. Bij Mica IT staat de tevredenheid van gebruikers centraal en daarom hechten wij veel waarde aan een goede samenwerking met bestaande systeem- en applicatiebeheerders.

Wij geloven dat door samen te werken met uw eigen team van experts, we samen tot de beste oplossingen kunnen komen die passen bij de specifieke behoeften van uw organisatie. Onze deskundige medewerkers zijn altijd beschikbaar om te helpen en te adviseren waar nodig, om zo de beste resultaten te behalen.

Of u nu ondersteuning nodig heeft bij specifieke taken of projecten, of gewoon extra hulp nodig heeft bij dagelijks beheer en onderhoud, wij staan voor u klaar om te helpen en samen te werken met uw team om de beste oplossingen te vinden. Onze aanpak is flexibel en op maat gemaakt voor uw organisatie, zodat u altijd de beste ondersteuning krijgt die past bij uw behoeften.

Cloud computing is een dienst waarbij gegevens en programma’s op afstand worden opgeslagen en beheerd via internet. Ja, Mica IT kan u helpen bij het vinden van de beste cloudoplossingen voor uw bedrijf en deze voor u implementeren en onderhouden.

Mica IT kan uw netwerk beveiligen door middel van firewalls, antivirussoftware, spamfilters, intrusion detection- en preventiesystemen en VPN-oplossingen. Het team kan u ook helpen bij het opstellen en implementeren van beveiligingsbeleid en procedures.

Ja, Mica IT biedt netwerkmonitoring en troubleshootingdiensten aan om problemen op te sporen en op te lossen. Het team werkt snel en effectief om de impact van storingen op uw bedrijf te minimaliseren.

Bedrijven van elke omvang kunnen profiteren van netwerk- en systeembeheer. Bedrijven die gevoelige informatie verwerken, zoals financiële of gezondheidsgegevens, hebben echter baat bij extra beveiligingsmaatregelen. Ook bedrijven die afhankelijk zijn van technologie voor hun dagelijkse activiteiten, zoals e-commercebedrijven, zijn gebaat bij een goed beheerd netwerk en systeem.

Ja, Mica IT kan u helpen bij het migreren van uw gegevens naar de cloud. Het team kan u adviseren over de beste cloudoplossingen voor uw bedrijf en helpt u bij de overgang van uw gegevens en applicaties naar de cloud. Het team zorgt ervoor dat uw gegevens veilig en toegankelijk zijn vanaf elke locatie en dat uw bedrijf geen downtime ervaart tijdens de migratie.

Azure Virtual Desktop
Azure Desktop
Microsoft Office 365 Logo
Microsoft 365
Microsoft 365 SharePoint
SharePoint
Microsoft Teams Logo
Teams
Mica IT Logo Bal
Security
DUO 2FA Security
2FA Inloggen
Acronis Backup
Back-up
Microsoft Intune
Intune

Adres en Route

Mica IT
Amsterdamseweg 35
1422 AC Uithoorn (route)

info@mica.nl
+31 (0)297 500 604

Mica - Microsoft Silver Partner

Meer Informatie of Contact?