Network Security Engineer – 70/30

 • Mica
 • Network Security Engineer – 70/30

Wie zijn wij?

Wij zijn Mica People! Sinds 15 jaar actief in de ICT wereld en zijn een écht IT bedrijf. Samen met onze zusjes Mica IT en Mica IP Networks werken wij voor een groot aantal, hele mooie klanten.

Omdat onze network professionals een vrijwel onstilbare honger hebben naar toffe projecten, zoeken wij deze bij verschillende grote partijen in Nederland. Ondanks dat de officiële term hiervoor ‘detachering’ is, zijn wij wel een écht IT bedrijf vol met techneuten.

Ons vestigingsadres is Uithoorn en daarmee zitten wij in het midden van de randstad. Onze klanten bevinden zich dan ook voor een groot deel in dit gebied. Onze collega’s wonen verspreid tussen Friesland en Rotterdam.

Wie ben jij?

Jij bent een frisse professional die zijn of haar technische vleugels nog veel verder wil uitslaan. Je hebt een HBO of WO opleiding en bij voorkeur ook certificaten of trainingen die matchen met de skills die vereist zijn voor het invullen van deze vacature.

De skills die wij zoeken voor deze functie zijn:

eisen

 • Ruime ervaring en certificering(en) met Cisco, Juniper of vergelijkbare merken
 • Ruime ervaring en certificering(en) met Firewalls van Checkpoint, F5, Fortinet of vergelijkbaar
 • Ruime ervaring met IDS en IPS platforms
 • Grondige ervaring en kennis van alle gangbare netwerk protocollen
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met network security
 • Vloeiend Nederlands in woord en geschrift

nice to haves

 • Grondige kennis van gangbare routing protocollen
 • Zelfstandigheid

Ben jij die persoon die ongeveer 3 tot 5 jaar werkervaring heeft en toe is aan de volgende stap? Dan kon het wel eens zo zijn dat jij als professional bij ons aan de slag zou willen gaan!

Wat bieden wij?

Bij Mica People wordt je deel van een team van ervaren professionals die uitsluitend jagen op toffe projecten voor vooraanstaande bedrijven in Nederland. Wij bieden jou een dienstbetrekking aan op basis van een “70/30 door Mica” samenwerking. Je combineert jouw groeidrang en jouw drive naar ongeremde zelfontplooiing. Maar, met de zekerheid van een arbeidsovereenkomst.

Auto? Geen probleem. Opleidingen? Heel graag! Geplande sabbatical,  gaan we bij helpen! Vast salaris en vakantiegeld? Logisch. Geen ZZP gedoe maar wel beloond worden naar eigen inzet en capaciteit? Dat is de basis van onze samenwerking!

Meer weten over onze 70/30 door Mica constructie?

Wij kunnen ons voorstellen dat je meer wil weten over het concept achter 70/30 door Mica. Wij hebben op mica.nl/70-30-door-Mica een uitleg gegeven. Hier tref je ook een rekenvoorbeeld aan.

Mochten er desondanks nog vragen over bestaan, neem natuurlijk vrijblijvend contact met ons op.

Hoe kom je met ons in contact?

Als jij jezelf deel ziet uitmaken van het Mica team, horen wij heel graag van jou. Het staat jou altijd vrij om te bellen of een e-mail te sturen. Jouw mail zien we graag tegemoet op sollicitatie@mica.nl Als je wil bellen dan kan dat op 0297 500 604. De contactpersoon voor deze vacature is onze collega Marvin Polak.

Interesse? Laat het ons weten!

  Jouw gegevens

  Upload je CV