Node.js Ontwikkelaar Inhuren

  • Mica
  • Node.js Ontwikkelaar Inhuren

Node.js ontwikkelaar inhuren?

Bij Mica bent u aan het juiste adres om Node.js ontwikkelaars in te huren. Zij zijn inzetbaar op vast omlijnde projecten, om toch die deadline te halen of meer algemeen voor een wat langere periode beschikbaar. Het hoge kennisniveau en de flexibiliteit van Mica, garandeert ondernemingen Node.js projectteams die echt wat voor elkaar krijgen.

Het inhuren van Node.js ontwikkelaars is niet alleen voorbehouden aan grote bedrijven. Ook minder omvangrijke ondernemingen of korte opdrachten zijn mogelijk.

Of u nu mensen zoekt voor een bestaand projectteam of voor een individueel project, bij Mica bent u aan het juiste adres voor Node.js ontwikkelaars.

Over Mica People

Mica is al sinds 2005 actief binnen de IT wereld. Het vinden van de juiste mensen voor de klus bij onze opdrachtgevers is niet alleen onze specialiteit, het is onze enige taak en misschien is het zelfs onze roeping.

Omdat Mica People deel uitmaakt van de Mica Groep, mogen wij gebruik maken van een breed netwerk van mooie en professionele bedrijven in meerdere lagen van de IT. Bij Mica werken geen snelle praatjesmakers maar échte IT-ers, bij een bedrijf met échte klanten. Geen salespraatjes maar mensen uit de IT wereld die ook inhoudelijk weten waar zij over praten.

Wat kan Node.js voor u betekenen?

Node.js is een open source JavaScript runtime omgeving die op verschillende platformen te gebruiken is. Cross platform dus. Node.js stelt ontwikkelaars instaat om JavaScript in te zetten voor command line tools en het afhandelen van dynamische verzoeken volgens een server-side filosofie.

Sinds Node.js in 2009 het levenslicht zag is het uitgegroeid tot een volwaardige bouwsteen in grote softwareprojecten. Door zijn veelzijdigheid zijn er geen beperkingen als het gaat om het type te bouwen software code.

Voordelen Node.js ontwikkelaar van Mica

  • Ontwikkelaars zijn allemaal in loondienst bij Mica
  • Geen gedoe met ’tussenhandel’ of handjeklap
  • Al meer dan 15 jaar ervaring
  • Flexibel in te huren voor korte of langere tijd
  • Al vanaf € 70 per uur

Vraag snel naar de mogelijkheden