Office 365

Office 365 van Microsoft is een verzamelpakket van meerdere Microsoft producten zoals Office, Office Online, One Drive, Sharepoint en nog vele anderen. Met Office 365 heb je overal ter wereld toegang tot jouw bestanden, mail en agenda. Ook kun je je gegevens makkelijk delen met collega’s. Je hebt geen geen servers op locatie meer nodig waardoor je bespaart op je IT kosten.

Microsoft Office 365

Office 365 is een verzamelpakket dat op maat inzetbaar is voor elke organisatie. Het omvat het volledige Office 2016 pakket met de vertrouwde Microsoft programma’s Word, Excel en Outlook. Ook kan er vanuit de webbrowser gewerkt worden zodat installatie soms niet eens nodig is. Het aangesloten pakket Microsoft Office Mobile installeer je op je tablet of telefoon. Ook One Drive, de cloud opslag van Microsoft is inbegrepen. En natuurlijk Exchange Online, de uitgebreide mailserver van Microsoft zodat je je mailarchief, agenda en adresboek naadloos kunt synchroniseren met al je apparaten.

Met Office 365 wordt een onderneming nog meer flexibel. Het is eenvoudig te installeren, makkelijk te beheren en altijd voorzien van de meest recente softwareversies van Microsoft. Bovendien is het veilig. Alleen jij bepaalt wie de bestanden kan inzien en/of bewerken. Zonder toegewezen rechten zijn de bestanden niet toegankelijk. 

Eenvoudig samenwerken

Werk waar je ook bent, wanneer het nodig is en met het apparaat dat op dat moment het handigste is. Deel bestanden. Neem deel aan vergaderingen. Blijf gesynchroniseerd met je team. Wanneer er werk verzet moet worden, kun je vertrouwen op Office 365. Ook vanuit het buitenland gaat alles gewoon door.

Heeft u interesse in Office 365 of heeft u vragen over deze Cloud dienst? Neem dan gerust contact op met onze collega’s voor vrijblijvend advies.

 

Contact