Open Sollicitatie bij Mica IT in Uithoorn

 

Passie voor IT maar zie je jouw specifieke functie niet in onze huidige vacatures? Geen zorgen! Bij Mica IT geloven we in het talent van elk individu. We staan altijd open voor enthousiaste professionals die waarde kunnen toevoegen aan ons dynamische team. Of je nu expertise hebt op een specifiek gebied van IT of gewoon barst van het enthousiasme en de wil om te leren, wij willen graag van je horen!

 

Als lid van ons team bij Mica IT krijg je de kans om te werken in een omgeving die innovatie, teamspirit en persoonlijke groei centraal stelt. Wij streven ernaar om altijd voorop te lopen in de technologische vooruitgang en waarde te creëren voor zowel onze klanten als onze medewerkers.

Logo Mica IT

Wat bieden wij jou?

 

 • Een uitdagende rol die past bij jouw vaardigheden en ambities
 • Bovengemiddelde salarissen en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een kans om te werken met de nieuwste technologieën en methodieken
 • Flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden
 • Een informele en collegiale werksfeer

Wat vragen wij van jou?

 

 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Een passie voor IT en nieuwe technologieën
 • De wil om te leren en jezelf te blijven ontwikkelen
 • Teamspeler mentaliteit en sterke communicatieve vaardigheden
 • Beschikbaarheid en bereidheid om in of nabij Uithoorn te werken
 • Rijbewijs B, of bereid deze te behalen

Denk je dat je een waardevolle aanvulling kunt zijn voor ons team, zelfs als jouw functie op dit moment niet specifiek wordt vermeld? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar ons op. We zijn altijd benieuwd naar nieuw talent!

Heb je nog vragen?

Mica IT zoekt naar gepassioneerde en gedreven individuen die bereid zijn te leren, zichzelf te ontwikkelen en bij te dragen aan ons team. Of je nu een ervaren professional bent of net begint in de IT, als je een voorliefde hebt voor technologie, innovatie en een teamspeler bent, willen we graag met je in gesprek komen.

Bij een open sollicitatie beoordelen we eerst je CV en motivatiebrief op relevantie voor onze huidige en toekomstige behoeften. Als er een potentieel geschikte match is, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Afhankelijk van de uitkomst daarvan, kunnen er vervolggesprekken plaatsvinden. Het is belangrijk voor ons om te verzekeren dat zowel de vaardigheden, leergierigheid als de culturele fit in lijn zijn met Mica IT.

Mica IT investeert sterk in de persoonlijke en professionele groei van zijn medewerkers. Nieuwe teamleden krijgen toegang tot een reeks trainingen, workshops en individuele coaching. Onze focus ligt op continue leren, waarbij we zorgen dat je up-to-date blijft met de nieuwste technologieën en best practices in de IT-industrie.

Bij Mica IT kun je een innovatieve en dynamische werkomgeving verwachten, waar teamwork centraal staat. We zijn niet alleen gericht op technologische uitmuntendheid, maar ook op het creëren van een positieve, inclusieve en collaboratieve cultuur waar iedereen zich gewaardeerd voelt. We vieren successen samen en steunen elkaar in uitdagingen.

Bij Mica IT werk je niet alleen met de nieuwste technologieën en aan interessante projecten, maar je wordt ook deel van een hechte en ondersteunende gemeenschap. Onze medewerkers zijn onze grootste troef, en we zorgen ervoor dat ze de middelen en ondersteuning krijgen die ze nodig hebben om te slagen. Daarnaast zijn onze bovengemiddelde salarissen, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en regelmatige teamactiviteiten en uitjes aspecten die werken bij ons bijzonder maken.

Wil je bij ons werken?

Wij horen graag van je! We gaan graag een keer in gesprek. Laat snel je gegevens achter en upload jouw CV, wij zijn heel nieuwsgierig!

Direct contact?

Het kan natuurlijk nog sneller! Er is altijd koffie maar wij zijn ook via e-mail en telefoon heel goed bereikbaar.

E-mail:  info@mica.nl
Telefoon: +31 (0)297 500 604

Mijnsherenweg 8D
1422 AC Uithoorn (route)

Winkelwagen