Kom alles te weten over Mica IT

Bij Mica IT denken wij continu na over de kansen en uitdagingen in de snel veranderende IT-wereld. Wij vragen ons voortdurend af wat wij vandaag kunnen doen om onze klanten morgen nog meer tevreden te maken. Deze proactieve benadering stelt ons in staat om niet alleen in te spelen op de huidige behoeften van onze klanten, maar ook om voorbereid te zijn op toekomstige ontwikkelingen en veranderingen.

 

Om deze visie werkelijkheid te maken, hebben wij een missie en visie geformuleerd die dienen als leidraad voor al onze activiteiten. Onze missie en visie helpen ons om gefocust te blijven op wat echt belangrijk is: het leveren van uitstekende IT-oplossingen en diensten die onze klanten ondersteunen en versterken, nu en in de toekomst.

Missie

Onze missie is om bedrijven te versterken met innovatieve, op maat gemaakte IT-oplossingen binnen het Microsoft-ecosysteem. We streven ernaar om de productiviteit, beveiliging en flexibiliteit van onze klanten te verbeteren door hoogwaardige adviezen en betrouwbare ondersteuning te bieden. Met een passie voor dienstverlening en communicatie zetten wij ons in om klanten volledig te ontzorgen en hun medewerkers een optimale werkervaring te bieden.

Visie

Onze visie is om toonaangevende IT-oplossingen binnen het Microsoft-ecosysteem te realiseren, waarbij onze klanten profiteren van de hoogste expertise van onze professionals. We geloven in gecentraliseerde ICT-oplossingen als sleutel tot succes, met een optimale mix van lage kosten en hoge kwaliteit. Wij streven naar langdurige partnerschappen gebaseerd op vertrouwen en wederzijds respect, waarbij elke samenwerking de efficiëntie en tevredenheid van onze klanten maximaliseert.


Mica IT ziet zichzelf als een onderscheidende partner die waarde toevoegt aan de dagelijkse operatie van onze klanten. Door te doen wat we zeggen en te zeggen wat we doen, bouwen we aan een symbiotische relatie die leidt tot de beste resultaten voor alle betrokkenen.

Tevredenheid
%
Afgeslagen aanvallen per maand
+
Trouwe klanten
+
Aantal jaren ervaring
+

Mica IT - Kantoor & Route

Zullen we eens praten?

Wij horen graag van je! Heb jij vragen over Diensten of Producten? Vul het contactformulier snel in. Een adviseur van Mica zal binnen 24 uur contact met je opnemen.

Direct contact?

Het kan natuurlijk nog sneller! Er is altijd koffie maar wij zijn ook via e-mail en telefoon heel goed bereikbaar.

E-mail:  info@mica.nl
Telefoon: +31 (0)297 500 604

Mijnsherenweg 8D
1424 CB De Kwakel (route)