Over MICA

Sterk door samenwerking en heldere communicatie

Met een team van ongeveer 35 gemotiveerde technici is Mica ruim zestien jaar actief in de ICT-wereld. Met enthousiasme en creativiteit wordt elk vraagstuk aangepakt en komen we in nauwe samenwerking met onze klanten tot passende oplossingen die bedrijven efficiƫnter maken.

Breed portfolio, diepgaande kennis

Techniek is altijd in beweging. We streven voortdurend naar innovatie en doordat we altijd meer willen bieden dan wat er van ons wordt gevraagd, groeit Mica met verandering mee. Onze manier van werken trekt getalenteerde mensen aan, die er met hun eigen visie het maximale uit willen halen. Mica is een allround bedrijf dat ICT-diensten, producten, software ontwikkeling en oplossingen biedt. Mica IT is zeer sterk vertegenwoordigd binnen bedrijfsautomatisering. Daarnaast bouwt en levert Mica IP- datanetwerken en beveiligingsoplossingen. Mica People neemt softwareontwikkeling en detachering voor haar rekening.

Met deze innovatieve onderdelen is Mica een allround ICT-partner met meer dan zestien jaar ervaring binnen de drie grote disciplines.

3 Kernwaarden

De dienstverlening van Mica is gestoeld op 3 principiƫle waarden die in elk facet van de dienstverlening wordt toegepast. Deze fundering bestaat uit:

Communicatie

Helder communiceren, doen wat je zegt en leveren wat je hebt belooft. Helderheid en vertrouwen, dat zijn speerpunten van Mica.

Techniek

Maximale halen uit de middelen die beschikbaar zijn. Succesvolle projecten komen voort uit de mooiste technieken.

Samenwerking

Grote en belangrijke projecten rusten altijd op nauwe samenwerking van alle betrokkenen.

%
Tevredenheid
+
Afgeslagen aanvallen per maand
+
Trouwe klanten
+
Aantal jaren ervaring

MICA Kantoor & Route

Contact