Over Mica IT | Onze passie voor IT en klanttevredenheid

Over MICA

Sterk door samenwerking en heldere communicatie

Met meer dan 18 jaar ervaring en een team van 20 gedreven technici is Mica een betrouwbare partner op het gebied van ICT. Onze specialisten benaderen elk uitdagend vraagstuk met enthousiasme en creativiteit en werken nauw samen met onze klanten om op maat gemaakte oplossingen te ontwikkelen die bedrijven efficiënter maken.

Breed portfolio, diepgaande kennis

Als bedrijf in de ICT-dienstverlening is Mica altijd op zoek naar innovatie. We willen altijd meer bieden dan wat wordt gevraagd en groeien daarom mee met de veranderingen in de technologie. Onze aanpak trekt getalenteerde professionals aan die het beste willen halen uit de ICT-branche.

Met een ervaring van meer dan 18 jaar en een team van 20 gemotiveerde technici is Mica een allround ICT-partner voor bedrijven. We bieden een breed scala aan ICT-diensten, producten en oplossingen, waaronder bedrijfsautomatisering, IP-datanetwerken en beveiligingsoplossingen.

Mica is een vertrouwde partner in de ICT-branche die altijd op zoek is naar verbetering en groei.

ISO 27001 Certificering

Mica IT heeft de ISO 27001 certificering behaald, waarmee we aantonen dat we voldoen aan de normen voor informatiebeveiliging en de veiligheid van de gegevens van onze klanten waarborgen.

Onze diensten, zoals webhosting, cloudopslag en back-updiensten, zijn nu nog veiliger en betrouwbaarder geworden door deze certificering. We zijn trots op het feit dat we ons bij een selecte groep van bedrijven voegen die deze certificering hebben behaald en we blijven ons inzetten om aan de hoogste normen voor informatiebeveiliging te voldoen.

Kernwaarden

De dienstverlening van Mica is gestoeld op 3 principiële waarden die in elk facet van de dienstverlening wordt toegepast. Deze fundering bestaat uit:

1. Communicatie

Helder communiceren, doen wat je zegt en leveren wat je hebt belooft. Helderheid en vertrouwen, dat zijn speerpunten van Mica.

2. Techniek

Maximale halen uit de middelen die beschikbaar zijn. Succesvolle projecten komen voort uit de mooiste technieken.​

3. Samenwerking

Grote en belangrijke projecten rusten altijd op nauwe samenwerking tussen alle betrokkenen.​

Veel gestelde vragen over Mica IT

De kernwaarden van Mica zijn heldere communicatie, technische excellentie en samenwerking. Deze waarden worden in elk aspect van de dienstverlening toegepast.

Mica biedt een breed scala aan ICT-diensten, producten en oplossingen aan. Enkele van deze diensten omvatten bedrijfsautomatisering, IP-datanetwerken, beveiligingsoplossingen, Microsoft 365, webhosting, cloud desktops en back-updiensten.

Mica heeft meer dan 18 jaar ervaring en een team van 20 gedreven technici. Dit stelt hen in staat om betrouwbare en op maat gemaakte ICT-oplossingen te bieden aan bedrijven.

Ja, Mica IT heeft de ISO 27001-certificering behaald. Deze certificering toont aan dat Mica voldoet aan de normen voor informatiebeveiliging en de veiligheid van de gegevens van hun klanten waarborgt.

Mica is een betrouwbare partner op het gebied van ICT vanwege hun sterke samenwerking en heldere communicatie. Met hun ervaring, team van gemotiveerde technici en brede portfolio aan diensten zijn ze in staat om bedrijven efficiënter te maken en op maat gemaakte oplossingen te ontwikkelen.

Azure Virtual Desktop
Azure Desktop
Microsoft Office 365 Logo
Microsoft 365
Microsoft 365 SharePoint
SharePoint
Microsoft Teams Logo
Teams
Mica IT Logo Bal
Systeembeheer
DUO 2FA Security
2FA Inloggen
Acronis Backup
Back-up
Microsoft Intune
Intune
%
Tevredenheid
+
Afgeslagen aanvallen per maand
+
Trouwe klanten
+
Aantal jaren ervaring

MICA Kantoor & Route

Adres en Route

Mica IT
Amsterdamseweg 35
1422 AC Uithoorn (route)

info@mica.nl
+31 (0)297 500 604

Mica - Microsoft Silver Partner

Meer Informatie of Contact?