People

Mica People detacheert software ontwikkelaars en netwerkspecialisten.

Developer voor backend programmeertalen zoals PHP, Python of Node.js. Daarnaast zijn er ontwikkelaars die zich meer op frontend software ontwikkeling richten. Hierbij Angular en JavaScript zijn de meest ingezette technieken door de specialisten van Mica.

Onze networking specialisten zijn breed inzetbaar. Cisco, Juniper en overige A-brands zijn sterk vertegenwoordigd in de certificeringen van onze professionals. Daarnaast is er special focus expertise op security/firewalling en WiFi networking.

Wat Mica onderscheidt? Wij doen niet aan ‘handjeklap business’. Alle professionals van Mica zijn écht in loondienst bij Mica People en Mica People is een écht IT bedrijf. Er worden niet gewoon maar CV’s ‘geschoven’, er wordt echt gekeken naar de technische en persoonlijke match van software ontwikkelaar en opdrachtgever.

Ontwikkelaars en netwerk specialisten. Gewoon, normale mensen. Goed opgeleid, jarenlange ervaring en geen snelle praatjes. Degelijk professionals voor belangrijke projecten of teams.

En daarnaast, wij hebben al specialisten vanaf €65 per uur!

Backend:

PHP Logo
PHP
Python Logo
Python
C Logo
C#
Nodejs Logo
Node.JS

Frontend:

Angular Logo
Angular
JavaScript
JavaScript
React Logo
React
CSS 3 Logo
CSS

Frameworks:

Symfony Logo
Symfony
Laravel Logo
Laravel

Doe een aanvraag of vraag meer informatie!