PHP Ontwikkelaar Inhuren

  • Mica
  • PHP Ontwikkelaar Inhuren

PHP ontwikkelaar inhuren?

Het inhuren van softwareontwikkelaars, en specifiek PHP ontwikkelaars, is inmiddels gebruikelijk geworden. Elke organisatie, groot of klein, is afhankelijk van goed functionerende applicaties die de werkprocessen ondersteunen. Eveneens zijn commerciële websites niet meer weg te denken.

Elke branche kan profiteren van PHP programmeurs. Mica ontwikkelaars zijn niet alleen op projectbasis in te huren voor uw organisatie. Bij Mica kunt u ook terecht om PHP ontwikkelaars in te huren voor langere tijd.

Misschien zoekt u aanvulling op uw bestaande team, heeft u een project met een deadline of misschien zoekt u een PHP programmeur om een nieuw project op te starten? Mica heeft de juiste mensen voor uw projecten.

Over Mica People

Mica is al sinds 2005 actief binnen de IT wereld. Het vinden van de juiste mensen voor de klus bij onze opdrachtgevers is niet alleen onze specialiteit, het is onze enige taak en misschien is het zelfs onze roeping.

Omdat Mica People deel uitmaakt van de Mica Groep, mogen wij gebruik maken van een breed netwerk van mooie en professionele bedrijven in meerdere lagen van de IT. Bij Mica werken geen snelle praatjesmakers maar échte IT-ers, bij een bedrijf met échte klanten. Geen salespraatjes maar mensen uit de IT wereld die ook inhoudelijk weten waar zij over praten.

Wat kan PHP development voor u betekenen?

PHP is hét open source development platform. Volgens Wikipedia gebruikt 75% van alle websites en webplatformen PHP en dat percentage is alleen maar groeiende.

De snelheid, gemak in gebruik en de enorme compatibiliteit met databases en andere software maakt dat PHP de standaard keuze is voor vrijwel elk project.

Eigenlijk behoeft PHP natuurlijk geen introductie maar het feit dat PHP open source, platform onafhankelijk, bijzonder snel, gemakkelijk te ondersteunen en stabiel is, maakt deze krachtpatser relevant voor elke onderneming.

Voordelen PHP ontwikkelaar van Mica

  • 15 jaar ervaring
  • Geen praatjes maar kenners
  • Geen gedoe met tussenhandel, iedereen is in loondienst bij Mica
  • Voor grote en minder grote opdrachten
  • Deel van een écht IT bedrijf
  • Al vanaf €65 per uur

Aanvraag doen of meer informatie? Laat het ons weten!