Krijg direct een vrijblijvende Prijsindicatie

Met onze eenvoudige calculator, die precies afstemt op de behoeften en doelen van jouw bedrijf, ontvang je direct een heldere prijsindicatie via e-mail.

Ben je verrast door onvoorziene ICT-Kosten?

Het onverwachte van ICT-kosten kan overweldigend zijn, maar met de prijscalculator van Mica krijg je vooraf een helder beeld van je maandelijkse ICT-uitgaven. Deze transparantie stelt je in staat je budget effectief te beheren en met vertrouwen te plannen voor de toekomst, ondersteund door onze proactieve ondersteuning en op maat gemaakte oplossingen. Zo wordt het navigeren door de technologische landschappen een stuk minder stressvol en ben je klaar voor zowel de uitdagingen als de kansen die voor je liggen.

Ruim 200 tevreden klanten gingen je al voor!

Kevin Langeveld
Kevin Langeveld
Lees verder
Mica IT is onze gewaardeerde IT-partner vanwege hun betrouwbare en deskundige ondersteuning bij al onze IT-behoeften. Ze staan altijd klaar om ons te helpen bij eventuele IT-problemen en bieden oplossingen op maat die onze bedrijfsvoering optimaliseren. Met hun toegewijde team bieden ze een essentiële ondersteuning binnen ons IT-landschap.
Andy Vanbijlevelt
Andy Vanbijlevelt
Lees verder
Wij, TrendyHair Company, zijn uitermate tevreden over de service en dienstverlening van Mica IT. De medewerkers zijn beleefd, deskundig, accuraat en snel. Destijds een goede keuze gemaakt om met Mica IT in zee te gaan.
Remco Brouwer
Remco Brouwer
Lees verder
Met Mica als onze netwerk- en systeembeheerder is het alsof we een grote IT afdeling in huis hebben. De geboden proactieve ondersteuning i altijd en direct beschikbaar met de juiste parate kennis over ons netwerk. Het meedenken in de breedste zin van het woord is op hoog niveau wat ik persoonlijk weinig tegenkom bij IT bedrijven, echt een partner die voelt als een onderdeel van het team.
Vorig
Volgende

Waarom kiezen voor Mica IT?

Veel gestelde vragen over de Prijscalculator voor Moderne werkplekken

De prijscalculator van Mica biedt een grove indicatie van jouw maandelijkse kosten op basis van de opgegeven informatie. Het is een hulpmiddel om een algemeen beeld te krijgen van de kosten, maar voor een nauwkeurig en gedetailleerd voorstel is persoonlijk contact met ons team noodzakelijk.
Mica is erop gericht om flexibele oplossingen te bieden die met je meegroeien. Hoewel de prijscalculator een eerste indicatie geeft, kunnen we na een persoonlijk gesprek een op maat gemaakt plan opstellen dat aansluit bij jouw veranderende behoeften.
Nee, transparantie is een kernwaarde van Mica. De prijscalculator is ontworpen om een indicatief beeld te geven van alle kosten, maar een gedetailleerd en exact kostenoverzicht kan pas worden verstrekt na persoonlijk contact.
De prijscalculator neemt verschillende factoren in overweging om een ruwe schatting te geven. Voor een gedetailleerde kostenanalyse en een exact overzicht, is persoonlijk contact met ons team aanbevolen.
Absoluut! Ons deskundige team staat klaar om je te helpen de resultaten te begrijpen en te adviseren over de beste stappen voor jouw organisatie. Na een persoonlijk gesprek kunnen we een duidelijker en gedetailleerder inzicht geven in de kosten en oplossingen.
Na het gebruik van de prijscalculator ontvang je binnen een minuut een e-mail met een goede uitleg en prijsinschatting. Voor een exact en ondertekenbaar voorstel, kun je contact opnemen met ons team voor een gedetailleerde bespreking.
Bij Mica streven we ernaar om ICT simpel en budgetvriendelijk te maken. Na een persoonlijk gesprek en een gedetailleerde analyse kunnen we een op maat gemaakt plan opstellen dat aansluit bij jouw budget en behoeften.
Nee, de email die je ontvangt is bedoeld om een indicatieve prijs en een overzicht van onze diensten te geven. Voor een formeel en ondertekenbaar voorstel, is een vervolggesprek met een van onze medewerkers nodig, waarin we dieper kunnen ingaan op jouw specifieke behoeften en vereisten.

Klaar om de prijs te berekenen voor jouw bedrijf?

Zullen we praten?

Wij horen graag van je! Heb jij vragen over Diensten of Producten? Vul het contactformulier snel in. Een adviseur van Mica zal binnen 24 uur contact met je opnemen.

Direct contact?

Het kan natuurlijk nog sneller! Er is altijd koffie maar wij zijn ook via e-mail en telefoon heel goed bereikbaar.

E-mail:  info@mica.nl
Telefoon: +31 (0)297 500 604

Mijnsherenweg 8D
1424 CB De Kwakel (route)