Python Ontwikkelaar Inhuren

  • Mica
  • Python Ontwikkelaar Inhuren

Python ontwikkelaar inhuren?

Hoewel Python als sinds de vroege jaren 90 bestaat, is de ontwikkeltaal de laatste jaren alleen maar terrein aan het winnen. Python is immens populair en vormt bijvoorbeeld één van de belangrijkste developmenttalen van Google.

Als echte backend programmeertaal is Python met zijn grote ‘library’ een groot onderdeel van het moderne internet.

De ontwikkelaars van Mica die gespecialiseerd zijn in Python, kunnen worden ingezet op specifieke vragen. Eveneens zijn zij inzetbaar op projecten die een langere looptijd hebben. Zij kunnen voor langere tijd bij u op locatie aan de slag voor mooie projecten.

Over Mica People

Mica is al sinds 2005 actief binnen de IT wereld. Het vinden van de juiste mensen voor de klus bij onze opdrachtgevers is niet alleen onze specialiteit, het is onze enige taak en misschien is het zelfs onze roeping.

Omdat Mica People deel uitmaakt van de Mica Groep, mogen wij gebruik maken van een breed netwerk van mooie en professionele bedrijven in meerdere lagen van de IT. Bij Mica werken geen snelle praatjesmakers maar échte IT-ers, bij een bedrijf met échte klanten. Geen salespraatjes maar mensen uit de IT wereld die ook inhoudelijk weten waar zij over praten.

Wat kan een Python developer voor u betekenen?

Python is een bijzonder veelzijdige programmeertaal. Door de brede mogelijkheden is Python inzetbaar op vrijwel ieder denkbaar project. Natuurlijk voor webtoepassingen maar ook voor interne (linux) projecten kan Python bijzonder tot zijn recht komen.

Als procesautomatiseerder is Python goed inzetbaar ‘tussen’ bestaande software. Maar ook op eigen kracht is Python bijzonder nuttig. Denk aan datacollectie en ‘big data’ analyse of het bouwen van slimme website.

Mica Python ontwikkelaars gaan graag voor u aan de slag!

Voordelen Python ontwikkelaars van Mica

  • 15 jaar ervaring
  • Geen praatjes maar kenners
  • Geen gedoe met tussenhandel, iedereen is in loondienst bij Mica
  •  Ook voor langere tijd in te huren
  • Ontwikkelaars werken voor een écht IT bedrijf
  • Al vanaf €75 per uur

Vraag snel naar de mogelijkheden