React Ontwikkelaar Inhuren

  • Mica
  • React Ontwikkelaar Inhuren

React ontwikkelaar inhuren?

React programmeurs inhuren voor projecten of voor langere tijd, Mica heeft de juiste ontwikkelaars beschikbaar. Op korte termijn kunnen grote of minder grote opdrachtgevers profiteren van developers die, sinds React in 2013 aan de wereld werd voorgesteld, krachtige onderdelen van webplatformen kunnen bouwen.

Elk type bedrijf kan profiteren van React ontwikkelaars. Mica programmeurs zijn natuurlijk niet alleen voor specifieke projecten in te huren. Het ontwikkelen voor een langere periode is bij Mica ook nodig.

Of u nu opzoek bent naar een React programmeur voor een specifieke opdracht of gebruik zou willen maken van een ontwikkelaar binnen een bestaand project. Mica heeft de juiste mensen voor uw projecten.

Over Mica People

Mica is al sinds 2005 actief binnen de IT wereld. Het vinden van de juiste mensen voor de klus bij onze opdrachtgevers is niet alleen onze specialiteit, het is onze enige taak en misschien is het zelfs onze roeping.

Omdat Mica People deel uitmaakt van de Mica Groep, mogen wij gebruik maken van een breed netwerk van mooie en professionele bedrijven in meerdere lagen van de IT. Bij Mica werken geen snelle praatjesmakers maar échte IT-ers, bij een bedrijf met échte klanten. Geen salespraatjes maar mensen uit de IT wereld die ook inhoudelijk weten waar zij over praten.

React Logo

Wat kan React ontwikkeling voor u betekenen?

React, ook wel bekend als ReactJS, vindt haar oorsprong bij Facebook. Hoewel React nog door Facebook wordt ondersteund, is er ook een grote community ontstaan. Individuele programmeurs en bedrijven leveren grote bijdragen aan het project.

React kan als JavaScript library vooral ingezet worden voor het ontwikkelen van zo genaamde single-page designs of mobiele applicaties. Nadat React in 2013 als opensourceproject aan de wereld werd voorgesteld, zijn er meer dan 1 miljoen websites die gebruik maken van React.

Voordelen React ontwikkelaar van Mica

  • Beschikbaar voor grote en minder grote opdrachten
  • Geen gedoe met tussenhandel, iedereen is in loondienst bij Mica
  • Mica is een écht IT bedrijf
  •  Al 15 jaar ervering
  • Al vanaf € 75 per uur

Doe een aanvraag of vraag meer informatie!