Seizoen 2 van de Mica Podcast: Mica Meets

Welkom in de wondere wereld van Mica IT, waar we op het snijvlak van innovatie en technologie staan, en waar we altijd streven naar groei, zowel voor ons als voor onze klanten. Het is met groot enthousiasme dat we het nieuwe seizoen van onze podcast lanceren: “Mica Meets”. Een seizoen waarin we dieper duiken in de dynamische wereld van IT, trends verkennen, en luisteren naar de stem van de klant – hun behoeften, verwachtingen, en de richting die zij op willen bewegen in de toekomst.

Welkom bij de Mica Podcast Seizoen 2: “Mica Meets”

In onze eerste aflevering hebben we het genoegen gehad om kennis te maken met een nieuwe ster aan het firmament van Mica IT: Robin Willemse, onze nieuwste aanwinst en teammanager sinds 1 december. Nog vers in het team, maar klaar om te duiken in alles wat Mica omvat en hoe we onze klanten kunnen helpen groeien en bloeien. Robin, met een achtergrond in bedrijfskunde en management, brengt een schat aan ervaring met zich mee vanuit verschillende rollen, waaronder die van business consultant en operationeel manager bij een grote kinderopvangorganisatie. Interessant genoeg was Robin eerst een klant van Mica, wat bewijst dat het leven soms verrassende wendingen kan nemen!


Verken de Impact van IT met de Stemmen van Mica’s Relaties

Wat maakt “Mica Meets” zo speciaal? In tegenstelling tot het eerste seizoen, waarin we voornamelijk spraken met onze eigen mensen over IT, gaan we nu in gesprek met relaties van Mica om hun perspectieven en ervaringen te delen. Dit seizoen belooft een breed scala aan onderwerpen te behandelen, van de impact van IT op hun dagelijkse bedrijfsvoering tot persoonlijke anekdotes en de uitdagingen waar ze tegenaan lopen. En ja, Robin brengt ook een unieke twist mee – zijn passie voor muziek als DJ en producer, wat nog een extra dimensie aan onze gesprekken toevoegt.


Ontdek de Toekomst van IT met Mica IT’s Nieuwste Podcast Seizoen

We zijn nieuwsgierig naar de gemeenschappelijke delers tussen onze klanten: wat drijft hun succes, hoe navigeren ze door markttrends, en wat zijn hun diepste behoeften en toekomstplannen? Ook verkennen we de significante IT-ontwikkelingen die het werk en leven van onze relaties positief hebben veranderd, zoals de mogelijkheid om op afstand te werken, en hoe dit alles samenwerkt binnen hun organisaties.


Dit seizoen van “Mica Meets” is niet alleen een kans om onze klanten beter te leren kennen, maar ook om diepgaande inzichten te verkrijgen in de uitdagingen en kansen binnen de IT-sector. We zijn benieuwd naar de frustraties waarmee onze klanten te maken krijgen, van technische problemen tot de impact van altijd ‘aan’ staan in deze digitale wereld. Ons doel? Om een licht te werpen op de echte gebruikerservaring en wat IT echt betekent voor de mensen achter de schermen.

 

Klaar voor de start?

Dus zet je schrap voor een seizoen vol inspirerende verhalen, leerzame momenten, en natuurlijk, een beetje muziek terwijl we samen de reis van “Mica Meets” voortzetten. We nodigen je uit om met ons mee te gaan op dit avontuur, waarbij we de kracht van technologie verkennen en hoe het ons allemaal op unieke manieren verbindt en vooruit helpt. Welkom bij “Mica Meets” – waar elke ontmoeting een nieuw verhaal onthult.

Geen Blog of Nieuwsbericht meer missen? Schrijf je snel in voor de nieuwsbrief