SharePoint

Microsoft SharePoint

Microsoft SharePoint is het mobiele en intelligente intranet dat samenwerken stroomlijnt. SharePoint stelt teams in staat om efficiënt samen te werken en inhoud, kennis en toepassingen te delen en informatie snel op te vragen.

De specialisten van Mica kunnen Microsoft SharePoint na een inventarisatie naar wens van iedere organisatie inrichten.

Eenvoudig delen en samenwerken

SharePoint maakt betere samenwerking mogelijk via teamsites voor elk team of afdeling. Deel bestanden en gegevens. Stroomlijn het werk van je team. Werk probleemloos samen met teamleden binnen en buiten de organisatie.

Betrokkenheid in de organisatie

Deel informatie met werknemers via het intranet. Stimuleer efficiëntie binnen de organisatie door gemeenschappelijke bronnen te delen. Blijf op de hoogte via persoonlijk, gericht nieuws op het web en in de mobiele SharePoint-apps.

Gezamenlijke kennis

Vind wat je zoekt met de krachtige zoekfunctionaliteit en intelligente manieren om informatie te vinden voor betere beslissingen en acties. Met het uitgebreide inhoudsbeheer van SharePoint kan je organisatie optimaal en snel
gebruikmaken van alle beschikbare kennis.

Optimaliseer bedrijfsprocessen

Verhoog de productiviteit door processen te transformeren, van eenvoudige taken zoals meldingen en goedkeuringen tot complexe operationele werkstromen. Met SharePoint-lijsten en Power Automate kun je rijke digitale ervaringen creëren.

SharePoint Specialisten

Mica heeft gecertificeerde mensen in dienst die zich specialiseren op verschillende onderdelen van Microsoft 365 voor bedrijven.

Onze adviseurs zijn opgeleid en gecertificeerd om na een grondige inventarisatie van alle wensen het maximale uit Microsoft 365 SharePoint te halen. Werkstroomoptimalisatie, bestandsbeheer en vergroting van betrokkenheid binnen de eigen organisatie ligt binnen handbereik.

Heb je interesse? Neem vrijblijvend contact op met een van onze collega’s.

Azure Desktop Logo
Azure Desktop
Microsoft Office 365 Logo
Microsoft 365
Microsoft Teams
Teams
Mica IT Logo Bal
Systeembeheer
Microsoft Intune
Intune
Acronis Backup
Back-up
Mica IT Logo Bal
Security

Adres en Route

Mica IT
Amsterdamseweg 35
1422 AC Uithoorn (route)

info@mica.nl
+31 (0)297 500 604

Mica - Microsoft Silver Partner

Meer Informatie of Contact?