10 jaar alweer! Tim kwam het Mica team in november 2010 versterken. Toen nog in Aalsmeer en toen nog met een team van maar 3 mensen.

\"Tim

Onze collega Tim is al vele jaren een belangrijke steunpilaar voor ons bedrijf en we zijn erg blij dat hij al die tijd bij ons heeft gewerkt. Hij heeft veel ervaring en zijn rustige houding heeft al veel van zijn collega\’s geholpen bij hun professionele ontwikkeling. We zijn dankbaar voor zijn bijdrage aan ons team en kijken uit naar vele toekomstige jaren samenwerking.

Bij Mica beseffen we heel goed dat de kwaliteit van ons werk en de tevredenheid van onze klanten sterk afhankelijk is van de kwaliteit van onze medewerkers. Als zakelijke dienstverlener weten we dat het vinden, opleiden en behouden van getalenteerde medewerkers de sleutel is tot ons langdurig succes. Daarom zijn we zo blij met Tim, we zouden willen dat we hem konden klonen! Zijn ervaring en rustige houding zijn van onschatbare waarde voor ons team en onze klanten.

Het is niet altijd eenvoudig voor een bedrijf om getalenteerde medewerkers te vinden en aan te trekken. Daarom beschouwen wij het als een grote eer en compliment dat Tim al die jaren zijn best heeft gedaan om bij te dragen aan het succes van Mica IT en tevreden klanten en collega\’s. Het hele team van Mica is enorm dankbaar voor zijn toewijding en harde werk gedurende deze periode en we kijken uit naar de volgende 10 jaar van samenwerking. Samen zullen we ons blijven inzetten om hoogwaardige dienstverlening te leveren en onze klanten en medewerkers tevreden te houden.

Hoewel Tim zelf niet graag op de voorgrond treedt, denk ik dat hij het wel zou waarderen om persoonlijk van jullie te horen. Als je op de volgende link klikt, kun je hem een e-mail sturen om je waardering en dankbaarheid te tonen: tim@mica.nl. Ik weet zeker dat hij het geweldig zal vinden om van jullie te horen en te weten dat zijn harde werk en toewijding worden gewaardeerd.

 

\"Tim
Uithoorn 2017
\"Tim
2014 – Training geven