Trots op verlenging van onze Sponsoring: Een nieuwe fase in de samenwerking met VZOD

Bij Mica IT zijn we gepassioneerd over het ondersteunen van de gemeenschappen waarin we werken en leven. Het is dan ook met groot enthousiasme dat we de verlenging van onze sponsoringovereenkomst met de sportvereniging VZOD voor een nieuwe periode van drie jaar aankondigen. Een moment dat niet alleen een mijlpaal markeert in onze langdurige samenwerking, maar ook onze toewijding aan sport en jeugdontwikkeling onderstreept.

Trots op verlenging van onze Sponsoring: Een nieuwe fase in de samenwerking met VZOD

Meer dan Sponsoring: Een Partnership

Onze reis met VZOD begon enkele jaren geleden, met het sponsoren van de juniorenselectie. Sindsdien is onze samenwerking uitgegroeid tot veel meer dan alleen financiële ondersteuning. Recent hebben we de jeugdteams voorzien van nieuwe kleding, waarmee we niet alleen bijdragen aan hun sportieve prestaties, maar ook aan een sterk teamgevoel.

 

Samen Groeien

Als dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op innovatieve en op maat gemaakte IT-oplossingen, zien we parallellen tussen onze bedrijfsfilosofie en de sportwereld. Het gaat om teamwork, doorzettingsvermogen, en steeds weer streven naar verbetering. Onze diensten, waaronder de Microsoft Cloud, kantoorautomatisering en IT-advies, zijn ontworpen om onze klanten vooruit te helpen. In onze samenwerking met VZOD vinden we een gedeelde passie voor groei en ontwikkeling.

 

Een Blik Vooruit

Met de ondertekening van de nieuwe overeenkomst door onze directeur Jelle Ruesink en voorzitter Bert Feenstra van VZOD, kijken we uit naar de toekomst. We zijn trots op de zichtbaarheid die we hebben op het sportcomplex en waarderen onze rol als vaste ICT-partner ten zeerste.

 

Dit is een spannende tijd voor zowel Mica IT als VZOD, en we zijn dankbaar voor het vertrouwen dat in ons gesteld wordt. We kijken uit naar de voortzetting van deze vruchtbare samenwerking en de positieve impact die we samen kunnen blijven maken.

 

Namens iedereen bij Mica IT, willen we de sponsorcommissie en alle betrokkenen bij VZOD bedanken. Laten we samen nog vele successen behalen!

 

Bezoek ons op mica.nl om meer te ontdekken over onze diensten en hoe we samen met onze partners innovatie en groei stimuleren.

Geen Blog of Nieuwsbericht meer missen? Schrijf je snel in voor de nieuwsbrief