Versleuteld e-mailen | Mica IT - Veilige e-mail voor uw bedrijf

Versleuteld E-mailen

  • Mica
  • Versleuteld E-mailen

Veilig mailen met Mica FileCap – Houd uw e-mails veilig en privé

In een tijdperk waarin e-mails en andere online communicatie steeds belangrijker worden, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw berichten veilig en privé blijven. Mica FileCap biedt een handige oplossing om uw e-mails te beveiligen en ervoor te zorgen dat alleen de bedoelde ontvanger deze kan lezen. In dit artikel leert u hoe u Mica FileCap kunt gebruiken om uw online communicatie te beschermen.

Hoe werkt Mica FileCap?

Mica FileCap is een tool waarmee u uw e-mails veilig en privé kunt verzenden. Wanneer u een e-mail verstuurt met Mica FileCap, wordt de inhoud van de e-mail versleuteld en beveiligd. Alleen de bedoelde ontvanger kan de e-mail lezen met behulp van een eenmalig wachtwoord dat via e-mail en SMS wordt verzonden. Dit betekent dat uw e-mailberichten veilig zijn voor hackers en andere dreigingen.

FileCap Logo

Hoe gebruik ik Mica FileCap?

Het gebruik van Mica FileCap is heel eenvoudig. U kunt de tool gebruiken om e-mails te verzenden vanuit uw eigen e-mailprogramma, zoals Outlook. Volg deze stappen om een e-mail veilig te verzenden met Mica FileCap:

  1. Maak een nieuwe e-mail aan in uw e-mailprogramma en stel de inhoud van de e-mail op zoals u normaal zou doen.
  2. Voeg het e-mailadres van de ontvanger toe in het veld ‘Aan’.
  3. Voeg de tekst ‘filecap’ toe aan het e-mailadres van de ontvanger, bijvoorbeeld: ontvanger@voorbeeld.nl.
  4. Verzend de e-mail. De ontvanger ontvangt een e-mail met een link naar de versleutelde e-mail en een eenmalig wachtwoord om deze te openen.

Met deze stappen kunt u uw e-mails veilig verzenden met Mica FileCap en ervoor zorgen dat alleen de bedoelde ontvanger deze kan lezen.

Waarom Mica FileCap gebruiken?

Mica FileCap biedt een aantal voordelen ten opzichte van traditionele e-mailbeveiliging:

  • Versleuteling van de inhoud van uw e-mails
  • Eenmalige wachtwoorden voor ontvangers om de e-mail te openen
  • Geen installatie van extra software nodig
  • Geen extra kosten voor het gebruik van de tool

Mica FileCap is dus een handige tool om uw online communicatie te beschermen en ervoor te zorgen dat uw e-mails veilig en privé blijven.

Conclusie

Het verzenden van veilige en privé-e-mails is belangrijker dan ooit tevoren. Mica FileCap biedt een handige oplossing om uw e-mails te beveiligen en ervoor te zorgen dat alleen de bedoelde ontvanger deze kan lezen. Door het gebruik van geavanceerde versleutelingstechnologie en eenmalige wachtwoorden, kunt u er zeker van zijn dat uw e-mails veilig zijn tegen hackers en andere dreigingen. Probeer Mica FileCap vandaag nog en ontdek hoe u uw online communicatie kunt beschermen. Veilig mailen met Mica FileCap was nog nooit zo eenvoudig en effectief.

Veel gestelde vragen over Mica FileCap

Ja, u kunt Mica FileCap gebruiken met elk e-mailprogramma dat e-mails kan verzenden en ontvangen.

Ja, Mica FileCap is veilig en gebruikt geavanceerde versleutelingstechnologie om uw e-mails te beschermen tegen onbevoegde toegang. Dit betekent dat uw e-mails versleuteld zijn en alleen door de bedoelde ontvanger kunnen worden gelezen met behulp van een eenmalig wachtwoord. Bovendien worden uw e-mails niet opgeslagen op de servers van Mica FileCap, wat betekent dat u volledige controle heeft over uw gegevens en deze veilig en privé blijven. Mica FileCap voldoet ook aan de AVG/GDPR-richtlijnen voor gegevensbescherming en privacy. U kunt er dus zeker van zijn dat uw e-mails veilig zijn bij het gebruik van Mica FileCap.

Adres en Route

Mica IT
Amsterdamseweg 35
1422 AC Uithoorn (route)

info@mica.nl
+31 (0)297 500 604

Mica - Microsoft Silver Partner

Contact