Wat is Microsoft 365 Enterprise?

Microsoft 365 Enterprise is een uitgebreide set van cloudgebaseerde services die zijn ontworpen voor grote organisaties. Het platform biedt de nieuwste versies van Microsoft Office-applicaties, zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook en Teams, evenals andere handige functies zoals Exchange Online voor e-mail en agenda’s, OneDrive voor bestandsopslag en delen, SharePoint voor team sites en samenwerking, en meer.

Wat is Microsoft 365 Enterprise?

Microsoft 365 E3, E5 en F3

Er zijn drie verschillende licenties beschikbaar voor Microsoft 365 Enterprise: E3, E5 en F3. Elk biedt verschillende functies en prijzen, zodat organisaties de juiste oplossing kunnen vinden die past bij hun behoeften.


* Microsoft 365 E3

Microsoft 365 E3 bevat alle functies van het Microsoft 365-platform, inclusief Office 365, Enterprise Mobility + Security en Windows 10 Enterprise. Dit pakket is geschikt voor organisaties die behoefte hebben aan een uitgebreide set productiviteits- en samenwerkingsfuncties.


* Microsoft 365 E5

Microsoft 365 E5 is het meest uitgebreide pakket en bevat alle functies van Microsoft 365 E3, plus extra functies zoals Advanced Threat Protection, Cloud App Security en Audio Conferencing. Dit pakket is ideaal voor organisaties die een uitgebreide beveiligings- en compliance-oplossing nodig hebben.


* Microsoft 365 F3

Ontworpen voor de ‘firstline workers’ in bedrijven, inclusief winkelmedewerkers, service medewerkers en andere medewerkers op locatie, biedt F3 toegang tot beperkte e-mail en Office-apps, met toegang tot Microsoft Teams en SharePoint om samenwerking te verbeteren.

Hoe kan Microsoft 365 Enterprise organisaties helpen?

Microsoft 365 Enterprise biedt een scala aan functies die organisaties kunnen helpen om productiever te zijn en efficiënter samen te werken. Door het gebruik van cloudgebaseerde services hebben medewerkers toegang tot hun bestanden en documenten vanaf elk apparaat en vanuit elke locatie, wat de samenwerking en communicatie tussen teamleden aanzienlijk kan verbeteren. Bovendien kunnen organisaties met Microsoft Teams naadloos chatten, bellen en vergaderen, evenals bestanden delen en bewerken in realtime.

 

Geavanceerde beveiliging en compliance

Een ander belangrijk voordeel van Microsoft 365 Enterprise is de uitgebreide beveiliging en compliance-functies. Met functies zoals Advanced Threat Protection, Cloud App Security en Azure Information Protection kunnen organisaties de toegang tot bedrijfsgegevens en -applicaties beheren en beveiligen. Daarnaast biedt Microsoft 365 Enterprise beveiligingsfuncties zoals Information Protection, die organisaties kunnen helpen hun gegevens te beschermen tegen cyberdreigingen.

 

Kortom, Microsoft 365 Enterprise is een uitgebreide oplossing voor productiviteit, samenwerking, beveiliging en compliance die speciaal is ontworpen voor grote organisaties. Met de verschillende pakketten kunnen organisaties de juiste oplossing kiezen die past bij hun behoeften en budget.

 

 

Conclusie

Microsoft 365 Business biedt een uitgebreide set productiviteits- en samenwerkingsinstrumenten die speciaal zijn ontworpen voor kleine en middelgrote bedrijven. Het platform omvat de nieuwste versies van Microsoft Office-applicaties, zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook en Teams, evenals andere handige functies zoals Exchange Online voor e-mail en agenda’s, OneDrive voor bestandsopslag en delen, SharePoint voor team sites en samenwerking

Veel gestelde vragen

Ja, Microsoft 365 Enterprise kan op meerdere apparaten worden geïnstalleerd, zoals computers, laptops, tablets en smartphones.
Ja, met OneDrive en SharePoint kunnen gebruikers bestanden en documenten delen met personen buiten hun organisatie door hen toegang te geven via een beveiligde link.
Ja, abonnementen van Microsoft 365 Enterprise kunnen op elk moment worden geannuleerd. Het is belangrijk op te merken dat gebruikers hun bestanden en gegevens moeten opslaan voordat het abonnement wordt opgezegd.
Microsoft 365 Enterprise is speciaal ontworpen voor grote organisaties met meer dan 300 gebruikers.
Ja, Microsoft 365 Enterprise kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van elke organisatie. Er zijn tal van add-ons en extensies beschikbaar om de functionaliteit van het platform uit te breiden en aan te passen.

Geen Blog of Nieuwsbericht meer missen? Schrijf je snel in voor de nieuwsbrief