Werken bij Mica - Mica

Werken bij Mica

  • Mica
  • Werken bij Mica

Word onderdeel van ons dynamische en hechte team bij Mica IT

Welkom bij Mica IT! Als groeiende en innovatieve ICT-dienstverlener die gespecialiseerd is in het bieden van op maat gemaakte oplossingen voor een breed scala aan klanten.

Bij Mica IT geloven we dat onze mensen de sleutel zijn tot ons succes en we zijn dan ook altijd op zoek naar getalenteerde individuen die ons team willen versterken. Of je nu een doorgewinterde professional bent, net bent afgestudeerd of gewoon graag wil starten in de IT, bij Mica IT krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen, uitgedaagd te worden en een bijdrage te leveren aan de groei van ons bedrijf.

Bekijk onze vacatures en ontdek hoe jij deel kunt uitmaken van ons dynamische en hechte team!

Onze huidige vacatures zijn:

Groei en ontplooi

Bij Mica IT werken betekent deel uitmaken van een innovatief en vooruitstrevend team dat zich constant ontwikkelt. We bieden een werkomgeving waarin jij je talenten kunt benutten en verder kunt ontwikkelen, waarbij we investeren in jouw groei en ontwikkeling. Door middel van regelmatige trainingen, workshops en individuele coaching zorgen we ervoor dat jij de benodigde vaardigheden en kennis hebt om je werk succesvol uit te voeren en je carrière te laten groeien.

Teamplay

Bij Mica IT zijn we niet alleen gericht op het leveren van de beste diensten aan onze klanten, maar ook op het creëren van een leuke en gezellige werksfeer voor onze medewerkers. We geloven dat het hebben van plezier op het werk belangrijk is om het beste uit jezelf te halen en dat een goede teamspirit bijdraagt aan het bereiken van onze doelen. Daarom organiseren we regelmatig teamactiviteiten, borrels en uitjes om onze successen te vieren en elkaar beter te leren kennen.

Innovatie en persoonlijke groei

Bij Mica IT werk je met de nieuwste technologieën en heb je de mogelijkheid om te werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Dit biedt jou de kans om jezelf te blijven uitdagen en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Bovendien draag je bij aan de ontwikkeling van innovatieve oplossingen voor onze klanten, waardoor je niet alleen bijdraagt aan de groei van ons bedrijf, maar ook aan de digitale transformatie van onze klanten.

Adres en Route

Mica IT
Amsterdamseweg 35
1422 AC Uithoorn (route)

info@mica.nl
+31 (0)297 500 604

Mica - Microsoft Silver Partner

We horen graag van je!